Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Da, ii facem rodajul, sper sa nu-l stric pana la prima plimbare adevarata

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Da, ii facem rodajul, sper sa nu-l stric pana la prima plimbare adevarata

33+

asa asa, din cand in cand mai verifica situatia la carut, apleaca-te suav si vorbeste cu bebelinul, razi, zambesti.
sa-l stapaniti sanatosi si vezi deaseara unde-l parchezi, nu dormi cu el, nu?
te pup

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Fetele va pup, trebuie sa inchid pe azi.
pe meine si sa auzim de bine!
O rugaciune pentru Andra si bebe Ianis! sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se rezolve toate problemele!
Doamne Ajuta!

gata ca-si cere sotul drepturile, nu va ganditi la sex, ala e...in asteptare pana s-o imprimavara, ii este foame, si asta nu se intampla asa des, deci ma duc ma l=ma "reproduc" sa vad cu ce ma "loveste " inspiratia!

noapte buna si sa auzim de bine!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

child- deci la plafar trebuie sa ma duc. Cred ca macinate trebuie sa nu iasa din saculet.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina imi pare rau! stiu cum e cu gastroenterita am tras si noi mai demult...doar ca acum intr.adevar ar fi fost f nasol sa te deshidratezi tu

child felicitari pt carucior, sa.l stapaniti sanatosi

kossir nu ma lasa la jumate :))) spune.mi ce carucior e ala! cum se numeste, te rog

denisa azi ca de obicei am repetat respiratia, ne.a vb de recoltarea celulelor si legile de aici, de alimentatie - ca toate din grupa am cam sarit calul la kg etc apoi am facut gimnastica , mi.a luat tensiunea care era 10 cu 5, de foame cred :))

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Selina imi pare rau ca ati trecut prin asa experienta urata. Sanatate multa.

Child felicitari pentru carut. Plimbare placuta bebelinlui in el. Ne pui poze cu el?
Eu tocmai aia ziceam de lenjerii, ca gasesc numai cu aparatori si mie nu imi trebuie. Dar weekendul asta am in plan sa ajung in Cora si Carrefour si sper sa gasesc acolo.

Castelana pofta buna.

Deci tre sa mai trec pe lista si tarate. Bun, sa nu uit.

Eu am mai tras un pui de somn si merg sa caut ceva prin frigider de mancare. Azi am papat doar lapte cu cereale dimineata si cu chec inainte sa fac nani.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna amiaza!
Nu dau raportul despre mine ca va deprim…
Delia13 foarte bine editata poza!
Denisa mi-au placut pozele in zapada!!
Roxi vai de mine… pozitie cefalica dorsal stanga (am ametit!) mie sa-mi spuna doar ca e in prezentatie craniana (restul de detalii le poate pastra!:)) ) si as fi fericita! Am impresia ca s-a intors si bubulina mea… sper sa fi avut simturile ascutite.
Castelana premiez optimismul tau cu o mie de si cu tot atatea !
Selina multa sanatate!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

OANA, n-am inteles eu chestia cu aparatorile... Pai eu gaseam doar fara aparatori! Am vazut ceva lenjerie fara aparatori la carrefour. Mai trebuie sa iau si eu inca un set, acum probabil o sa iau fara aparatori.

DENISA si eu zic ca taratele macinate mai grosier sunt mai bune pentru fiert in saculet.

33+

Mergi la inceput

Fetelor, voi va faceti torsoane (cele care nu va cumparati gata facute)? Stiti cate imi vor trebui la cezariana? Oare cate pachete de vata si fesi sa-mi iau?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana cred ca trebuie sa o chem pe Bea cu bota ca tot a venit acasa. E CAZUL sa stai linistita. Eu inteleg ca iti place sa faci multe chestii si esti activa, dar e cazul sa le mai lasi un pic deoparte. E inca foarte devreme pentru Eva sa vina. Si insist si eu sa pui cumva saptamanile la semnatura, nu conteaza cum le contorizam fiecare, e vorba de o saptamana in plus sau minus, dar pe noi de ajuta. Sau fa-ti un ticker pe ceva site si ala iti arata exact cat ai si cat mai ramane.
Te rog, te implor chiar, ai grija de tine si bebelina. Ai o viata intreaga de acum inainte sa fii mama eroina pentru puii tai.
(scuze ca suna a dojeneala )

Child mai tii minte cumva cat costa alea fara aparatori in Carrefour?

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput