Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Anca mie mi-a zis doctorita ca acum pe final sa ne vedem din 2 in 2 saptamani..fiecare doctor cu ale lui..

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Happy bebele Ramonelei iar s-a oprit din evolutie.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Acum am vazut mesajul..
Off.. ce rau imi pare....ii doresc putere multa si cu ajutorul lui Dumnezeu va avea si inca un .

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va salut si eu! N-am mai intrat de cateva zile ca am fost scoasa total din circulatie de un virus nenorocit

In primul rand vreau sa ii urez felicitari Andrei pentru bebe Ianis Stefan cel luptator. Sunt sigura ca se vor rezolva toate problemele, pentru ca are o mamica minunata, optimista si luptatoare si nu poate fi altcumva decat bine in final. Ma gandescu cu drag la voi

Mami 27+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andra multa sanatate tie si micutului ianis. sunt sigura ca va fi bine si nu se va ajunge la operatie. fiti optimisti si puternici ca pana acum!

31 Rares

Mergi la inceput

Am trimis prea repede din gresala.

Dupa cum spuneam ne chinuie de duminica un virus tare urat. Pe la 5 s-a trezit Victor ca voma si pana pe la 9 a vomat de vreo 10 ori saracutul ca m-am speriat. Am fost cu el la urgente si bineinteles ca ne-a zis ca e un virus intestinal. Am primit acolo si ceva supozitoare sa opreasca voma. Oricum in cursul zilei si-a mai revenit desi mancarea nu prea a stat in el, macar apa multa a baut si apoi noaptea a mai vomat o data si gata. Partea nasoala e ca luni dupa pranz m-a prins si pe mine si mi-am dat si sufletul din mine cat am decantat. Nici macar nu ajungeam la timp la baie si primele 2 ture ieseau pe drum. Noaptea aia mi-a fost atat de rau ca nici macar 10 minute nu am dormit, ca sa nu zic ca nu am reusit sa tin in mine nici macar o gura de apa. Intre timp mi-am revenit si nu mai mi-e rau. Am reusit azi noapte sa dorm bine si azi sunt din nou in forma. M-am si cantarit si in 2 zile am slabit 2,5 kg. Bine ca nu a tinut mai mult ca sigur trebuia sa merg undeva la perfuzii altfel. Asta e bineinteles din capitolul "placerile gradinitei" ce sa facem.

Mami 27+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si semnatura, de asta am facut pauza. Incep si eu sa am emotii ca vad ca incep sa apara iepurasii si eu nici macar lista cu ce am nevoie nu mi-am facut, ce sa mai zic de cumparat.

Felicitari pentru rezultate frumoase la eco. Ma bucur sa aud ca iepurasii sunt bine, sanatosi si se ingrasunesc la mamici in burtici.

Va pup pe toate si sa nu va suparati ca nu mai nominalizez pe nimeni dar am citit asa de multe ca am pierdut sirul.

Mami 28+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

selina acum sunteti bine tu si bebe?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Selina, imi pare rau ce citesc despre tine!
Sanatate si aveti grija de voi, de tine si off Doamne virusii astia!
Tot binele ti-l trimit de aici de la cativa km de jungla maimutoasa!
si... o floricica tropicala sa-ti insenineze ziua!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Avem carucior!!!!! Nu am mai apucat sa citesc aseara ce ati scris si azi dimineata, la prima ora, ne-am infiintat la magazin si am luat caruciorul.
OANA gand la gand, cu toate ca initial mi-am dorit caruciorul europe, tocmai pentru culori (eu sunt fan verde, cred ca v-am mai spus), in realitate e si mai aprins verdele, bate spre galben si arata ca hainele acelora care curata strazile, asa ca am luat nuanta astral, care e super, bleumarin cu fildes. Astea sunt noile nuante, ale anului 2010, plus cel portocaliu pe care l-a remarcat IRINA.
L-am adus acasa si l-am plimbat prin toata casa, doar bebe mai lipseste

BABYANGEL, doar in martie te mai vezi cu doctorul? Pai eu pana atunci mai am vreo 3 controale, cel putin! Inseamna ca si tu si bebe sunteti foarte bine, felicitari! Si cu tensiunea, cred ca aveai emotii pentru eco, si eu tremur toata cand merg la eco, am pulsul 180 si in mod normal e cam 90.

ANDRA, da Doamne sa fie bine. Intr-adevar, nu par grave problemele, dar daca ma pun in locul tau...nu as putea sa fiu linistita. Eu ma macin pentru orice nimic si sanatatea propriului copil e cea mai importanta. Dar am mai invatat ceva de la viata: cu rabdare, optimism si recunostinta, toate se rezolva bine

OANA, dar tie nu-ti trebuie aparatori la patutul pe care-l aveti! Ce am luat eu este de la Bertoni. Am mai vazut, in afara de verde si pe galben, bleu si roz.

DENISA, eu intrebasem de samburi, multumesc. Eu cumpar frecvent tarate de la naturisti (plafar). Din cate stiu sunt doua tipuri, unele macinate mai mare si altele mai marunt. Si fiu-miu face pipi la eco

MIRIA superb povestioara, e de tinut minte

KOSSIR multumim

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Avem carucior!!!!! Nu am mai apucat sa citesc aseara ce ati scris si azi dimineata, la prima ora, ne-am infiintat la magazin si am luat caruciorul.

L-am adus acasa si l-am plimbat prin toata casa, doar bebe mai lipseste

33+

Bravo... adica sa inteleg ca-i faceti rodajul?
felicitari!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput