Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

aneline multumesc de precizare, e chiar foarte utila

Alinuk sunt de acord cu tine, e bine ca ai punctat acest amanunt, pe care nu toata lumea il stie... Si de cat sa ii las statului, care oricum nu imi ofera mare lucru, mai bine le acord o sansa celor care merita

mamiluiMatei abia astept sa strang si eu teancul de la colegi

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

Buna seara tuturor,

Incercam sa ne strecuram si noi cu proiectul nostru si cu asociatia la BabyExpo. Nu uitati, dragele noastre prietene, sa ne cautati, sa veniti sa ne cunoasteti si mai ales sa spuneti si prietenilor despre proiectul MAME-lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bravo fetelor !
sigur vor fi din ce in ce mai multi ! important e sa ii anuntam pe toti din jur.

10+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Felicitari fetelor,faceti o treaba minunata!
Eu,de afara nu va pot ajuta prea mult,dar vreau detalii despre formular sa-mi conving niste prietene din tara sa depuna cei 2% in conturile voastre,pentru ca e pacat sa nu ajutam cu niste bani care oricum se duc in alte parti.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Dana multumim pentru ajutor

Formularul gata completat cu datele Asociatiei se poate downloada de la urmatoarea adresa: http://asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica/formularul-230.html

Tot aici este explicat in detaliu si ce trebuie sa faca o persoana care doreste sa directioneze 2% catre MAME din impozitul pe salariu, pentru ca la sfarsitul exercitiului financiar acei bani sa fie trimisi de Administratiile financiare in contul Asociatiei.

Cei care locuiti in afara tarii mai puteti sa ajutati prin donatii facute online folosind serviciul paypal. Contul nostru de paypal este: office@asociatiamame.com

Au mai intrat donatii paypal:
5 euro - Ioana 13
5 euro - Moana
25 dolari - Morcoveata

Pana acum avem 4040 euro ....din 45.000 euro necesari.

Va multumim!

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Fetelor sunteti de aur unde puneti mana se transforma in miracol, am printat si eu formularul sper sa am sanse la firma insa multi din pacate dau cu ignore chiar daca eu sunt foarte entuziasmata, nu ma las batuta, macar cateva formulare cu 2% si cum zice mami de Matei "spic cu spic se face snop", reusim si pasim si noi alaturi de voi.
va mutumesc
Nadiutapm

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

Buna dimineata tuturor.

Va scriu din nou pentru a va solicita ajutorul pentru Asociatia MAME. Din 25 in 28 februarie, prin bunavointa organizatorilor, vom avea si noi un stand la Baby Expo.
Incercam sa ne mobilizam cat putem de mult si sa folosim aceasta prezenta la maximum. Daca sunteti la targ, veniti sa ne vedeti, sa ne cunoasteti, sfatuiti-va si prietenii. Orice ajutor conteaza!
Multumim anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

**********luati initiativa

**********completati formularul 230, spuneti prietenilor vostri despre aceasta varianta!

**********veniti la Baby Expo sa ne cunoastem

**********avem nevoie de voi, de membri in Asociatie pentru proiectul asta si pentru proiectele viitoare

**********suntem optimiste si dornice sa ne ajutam semenii, fiti parte din echipa noastra!

Doamne Ajuta!

PS iertati tonul imperativ, dar imi doresc din suflet sa ne mobilizam

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ne pregatim sa participam la baby expo

si strangem banuti sa facem niste martisoare, le vom da cadou celor care vor sa faca donatii, cat de mici ar fi ele

va rugam sa participati si voi la efortul nostru

de exepmlu...
din 10 ron donati putem face martisoare pe care sa obtinem de 5 ori mai mult!!!!

ce ziceti??????????

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Sunt alaturi de voi si va ajut atat cat pot...
Printre altele, am trimis la toti cunoscutii datele pt a dona cei 2% in contul asociatiei. Sa speram ca se si concretizeaza.
Va pup si va urez succes.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput