Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI
Raspunsuri - Pagina 5
dianamizzi spune:
fetelor, vreau sa ajut si eu, sper sa reusiti cat de repede sa strangeti banii. eu nu stiu cum sa folosesc pay pal si prin western union nu trimit niciodata bani ca percep comision mare. as putea totusi sa trimit cumva prin posta.
ALINUK astept sa-mi scrii tu o adresa (pe email: dianamizzi@gmail.com), unde sa trimit, ori pentru martisoare ori pentru ce este nevoie. nu-s multi ca eu nu am venit sigur, luna asta m-a ajutat dumnezeu si am avut de lucru 2 saptamani. dar de la dumnezeu vin toate bune si trebuie sa ajutam si noi mai departe
succes in organizare! va pup!
diana
alinuk spune:
multumim Dia
ti-am scris pe mess
gestul tau e minunat
si sa stii ca asa cum zici si tu...cu incredere si speranta in Dumnezeu vei reusi sa rezolvi si cu jobul
se poate paypal!!!
la office@asociatiamame.com
cred ca e ft simplu, poate ne spune cineva care a facut un astfel de transfer concret ce si cum se face
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
marybell spune:
Diana multumim pentru implicare
Pentru a face o donatie cu ajutorul serviciului Paypal, poti sa faci asa :)
te duci pe site-ul www.asociatiamame.com unde vei observa pe partea stanga un modul de donatii online. Introduci acolo suma pe care doresti sa o faci donatie si apesi apoi butonul "donati"
O sa te duca dupa aceea la o pagina de paypal unde apare un formular care iti va permite sa faci donatia. Cred ca e cel mai comod si mai simplu mod de a face donatii, pentru cei care locuiti in afara tarii.
inca o donatie: Pitilache $25.00 CAD
va multumim din suflet, voua celor care va pasa
avem 4.060 Euro....din 45.000 euro necesari
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
pitilache spune:
Va scriu si aici sa va felicit pentru initiativa avuta! Cate o pentru toate fetele ce au dedicat timp si energie acestei cauze! Sper sa fie cu folos si cat mai multa lume sa contribuie!
Mary as prefera sa scrii doar nick-ul! (stiu ca nu stiai la inceput despre cine e vorba)
mirandolina spune:
Niste drumuri urgente prin tara m=au tinut departe de proiect, insa revin in forta
Marybell crezi ca poti afla daca au intrat si banutii din Mangalia? I-am depus la Transilvania in lei, la inceputul lunii, cca 80 de roni (c/v a 20euro).
Va pup si aveti tot sprijinul meu.
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
alinuk spune:
Mira au intraaaaat!!!!
multumim!
stiu sigur ca amintea mary ..nu-mi mai amintesc contextul, dar stiu ca a zis ca de la tine au intrat banutii de care zici!!!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
marybell spune:
Pitilache a scris:
Citat: |
Mary as prefera sa scrii doar nick-ul! (stiu ca nu stiai la inceput despre cine e vorba) |
Mirandolina a scris:
Marybell crezi ca poti afla daca au intrat si banutii din Mangalia? I-am depus la Transilvania in lei, la inceputul lunii, cca 80 de roni (c/v a 20euro). |
Alinuk
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
alinuk spune:
Marybell esti o scumpa...
la semnatura ta Erik... e tot bebelush!!!!????
baiat mare 'dragostit ... tu il mai crezi bebelush
scuzati offtopic
PS: sunt tare mandra! mi-am schimbat semnatura caci am primit avertizare pe pm... ca abuzez cu mesaje de implicare pe la alte subiecte... adica stiti voi..offtopic
asa ca m-am conformat, mi-am pus semnatura noua si sa vedeti voi ce activa sunt...chiar descopar discutii interesante si incitante/ despre existenta carora habar nu aveam
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
bpaula spune:
Vroiam sa va intreb.... am adunate prin casa mai multe martisoare primite in anii trecuti. Unele sunt in stare foarte buna sau as putea eu sa le aduc in stare f buna. Va sunt de vreun ajutor daca le trimit?
Nu ma pricep eu sa fac unele noi dar astea nu au fost purtate niciodata.
alinuk spune:
citat din mesajul lui bpaula Vroiam sa va intreb.... am adunate prin casa mai multe martisoare primite in anii trecuti. Unele sunt in stare foarte buna sau as putea eu sa le aduc in stare f buna. Va sunt de vreun ajutor daca le trimit? Nu ma pricep eu sa fac unele noi dar astea nu au fost purtate niciodata. |
multumim paula!
cred ca da!!! de ce nu?
daca sunt ok, putem sa le avem alaturi de celelalte
noi vom da cadou acele martisoare ....pentru donatii
asa zis...'nu le vom vinde'
cum facem sa ajunga de la Timisoara la Bucuresti?
un pachetel prin posta o fi varianta cea mai buna?
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!