Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Felicitari pentru initiativa !

Din pacate , pe vremurile astea de criza nu va pot ajuta cu mai mult , dar pot sa directionez cei 2 % catre voi. Am download-at formularul 230 si astept fisa fiscala de la contabila ca sa ma duc sa le depun la Administratia financiara. Sper sa conving cati mai multi colegi si cunoscuti sa procedeze la fel . Nu sunt multi bani , dar cred ca orice ajutor conteaza .

Mult succes !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sigur fetele, asta e mesajul!

pic cu pic se strange!

multumim tuturor, sunteti minunate

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Buna!

In primul rand vreau sa multumesc si eu atat administratorilor desprecopii.com pentru sprijinul pe care ni-l dau in promovarea proiectului "Atinge o stea", cat si tuturor celor care ni se vor alatura de-a lungul timpului in promovarea proiectelor derulate de Asociatie.

gattasalvaje, pentru a depune formularul 230 nu mai ai nevoie si de fisa fiscala. Fisa fiscala se depune impreuna cu acest formular doar de cei care isi deduc din salariu anumite cheltuieli locative (cum era mai demult-nu stiu daca mai e si acum- programul prin care iti puteai deduce o parte din costurile pentru termopane, dar asta era inainte de programul cu reabilitarea termica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Formularul se poate trimite si prin posta?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Anca, formularul 230 (pentru 2%) se completează în două exemplare, din care unul rămâne ca dovada la cel care a completat cererea, iar cel de-al doilea se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandată.

De asemenea, e bine sa stiti ca, originalul se depune (sau se trimite prin posta) la:
a) organul fiscal în a carui raza teritoriala contribuabilul are adresa unde îsi are domiciliul potrivit legii sau adresa unde locuieste efectiv, în cazul în care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România;
b) organul fiscal în a carui raza teritoriala se afla sursa de venit, pentru ceilalti contribuabili persoane fizice;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Ma bucur sa vad ca proiectul capata ecou in randurile noastre!

Oare stiti voi sigur ca alaturi de formularul 230 nu mai e nevoie si de fisa fiscala? Eu anul trecut asa m-am incurcat de fisa asta...nici nu va pot spune...

Am sa ma interesez si eu, si intre timp sa fac rost de cat mai multi membri, nu?

Vant bun din pupa!

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Formularul acela 230 - pana la ce data se poate depune?

Mergi la inceput

Mirandolina, eu asa stiu ca nu se mai depune fisa fiscala. Pe formularul care era pana in 2007 (parca) scria ca se ataseaza fisa fiscala. Pe asta de acum spune ca fisa se ataseaza de cei care deconteaza cheltuielile locative.

Cricor, formularul se poate depune pana la data 15 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

desi cred ca stie toata lumea m-am gandit totusi sa completez despre directionarea celor 2% din impozit:

...daca nu faceti voi alegereade a completa pt virarea procentului de 2% din impozitul pe venitul anului anterior, banii merg oricum la bugetul statului... subliniez totusi ca prin completarea formularului 230... nu dati niciun ban din salariul, buzunarul vostru, banii care se vireaza catre ONG sunt parte (2%) din impozitul pe care statul il percepe!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

Neata tuturor.

Stiti vorba aia comunista, "spic cu spic se face snopul". :) Cred ca este cea mai usoara maniera de a ne ajuta.
Eu am trimis de exemplu formularul colegilor mei de munca si i-am rugat sa completeze, le-am explicat ca nu le ia nimic din salariu si acum am un teanc. :)

De asemenea, asa cum mentionam, veniti si la noi pe site si abonati-va la newsletter sa stiti ce mai facem. :)

Mergi la inceput