HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Inca un subiect discutat aici si despre care nu am apucat sa-mi zic parerea: pompa de muls manuala de la Avent, aceea de 130Ron, e mai ieftina deoarece nu este BPA Free!(cel putin asa se pare, nu am vazut nicaieri sa scrie ca-i altfel). Cine cunoaste discutiile despre BPA poate ar prefera sa-si ia pompa care nu contine BPA, cine nu cunoate poate sa dea un google...

Eu o sa iau un biberon de sticla nuk sa fie, just in case.

Eu personal nu-mi iau pompa pt ca nu o consider strict necesara, sunt cateva zile la inceput pana se regleaza secretia de lapte, cand ai mult laptic si poate sunt sanii congestionati insa m-am descurcat destul de bine si sa scot lapticul manual, eventual sub un dus caldut.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 34+

De unde stii tu ca e 130 de ron ptr ca nu e BPA FREE?? Oamenii astia le comanda direct din Anglia de la Mothercare si nu cred ca nu sunt bpa free, eu am mai luat de la ei si setu de sterilizator si sunt toate super si au biberoane si tetine si tot ce vrei BPA free, pur si simplu pretul e mai bun ptr ca in anglia astea costa o nimica toata... cerceteaza site Mothercare.com si te convingi. Oricum maine treb sa vine si pompa mea, daca ajung sa o iau de la ei va zic daca e bpa free sau nu.

38+ Yannis

Pai am tras concluzia ca nu e BPA Free pt ca nu scria nicaieri ca ar fi "BPA Free" pe siteul respectiv, la descrierea produsului, pe cand pe pompa pe care o vazusem la Sensiblu scria mare si verde de se vedea de la o posta "BPA Free". Ziceam ca asta e concluzia la care am ajuns eu, ca aia e mai ieftina ca nu am vazut sa scrie pe ea lucrul asta, acum daca tu ti-ai comandat-o si o sa vezi cu ochii tai produslui, o sa ne poti confirma sau infirma ce am zis eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

lorex poti face cap nou...si poate naste si plateea ... lol...m-am linistit ma duc putin in patutz

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

alexutzzza-eu arsurile le stapanesc doar cu rennie...din luna 5, am avut arsuri aproape non-stop(mai mult seara cand ma bagam in pat)sunt la a4acutie de rennie din octombrie si pana acumsotul e numeste" drogurile mele"...
de la laptic nu imi este bine deloc...am greturi!

arwen9235+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

nu am in casa si afara nu ies ca-s prea mari nametii! ca daca ma incumetam sa ies pan la farmacie..ce mi-e farmaci ce mi-e iancului veneam sa iau direct de la tine, mai mancam o clatita, o sarma ceva si apoi dadeam cu amandoua ca si asa suferim de aceeasi boala

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, din vasta mea experienta de mamica de doua saptamani va spun ca pompa n-am folosit-o decat sa-mi fac nervi, mana e sfanta! Asa ca, e bine s-o aveti just in case, sau sa va cumparati una superbuna daca aveti de gand sa va intoarceti rapid la serviciu si trebuie sa lasati la bebe papa, pentru primele zile o investitie BPa free sau nu e inutila. E parerea mea care am cumparat la sfatul unei prietene care a folosit-o aproape o luna la bebe prematur care nu avea putere sa suga din san, ei i s-a parut foarte buna si utila, mie...imi ocupa spatiu degeaba.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Cristies, sunt total de acord cu ce ai zis referitor la pompe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lorex, faci capitol nou sau ma bag eu? Eu am vazut un mesaj unde ziceai ca faci tu...sau am vedenii"?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neatza si de la mine la pranz desi m-am trezit de la 9.30... Dar am bucatarit azi deserturi (salam de biscuiti pt cei trei baieti pofticiosi ai casei-sotul si cumnatii- si fidea cu lapte pt burtica)

Acum ma pun la citit si revin...

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

lorex poti face cap nou...si poate naste si plateea ... lol...m-am linistit ma duc putin in patutz

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

alexutzzza-eu arsurile le stapanesc doar cu rennie...din luna 5, am avut arsuri aproape non-stop(mai mult seara cand ma bagam in pat)sunt la a4acutie de rennie din octombrie si pana acumsotul e numeste" drogurile mele"...
de la laptic nu imi este bine deloc...am greturi!

nu am in casa si afara nu ies ca-s prea mari nametii! ca daca ma incumetam sa ies pan la farmacie..ce mi-e farmaci ce mi-e iancului veneam sa iau direct de la tine, mai mancam o clatita, o sarma ceva si apoi dadeam cu amandoua ca si asa suferim de aceeasi boala

38+ Yannis

da,da!!!
crezi sau nu la 11 m-am trezit(ca a sunat telefonul)si acum dupa un dus caldut,iar mi se inchid ochii...
dar eu ma fac ca ies din casa merg pana la o prietena ca are copilul bolnavior(are 9luni saracutul si deja trage cu bolile din cauza dr pediatre)
fiind aceeasi doctora care este medicul meu de familie(si al intregii famili)merg sa vb ce si cum ca sa nu il inscriu si eu pe bebe unde nu trebuie

apoi o sa trec si pana la farmacie si la mag(ca tot sunt in drumul meu)si sa-mi iau ce mai trebuie ptr bagajel(chiar daca nu-l fac acum,macar sa fie cumparate in casa)

voi ce termometre ati luat?eu am vazut unul de la...omega???(nu imi mai aduc aminte bine denumirea firmei)care mi l-a recomandat farmacista mea(o doamna de incredere)...nici nu costa mult(20ron)si mi-a spus ca ar fii mai bun decat chico...
acum nu am idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cristies cred ca poti sa te apuci tu de cap .. Lorex spusese ca ar fi vrut sa faca atunci cand s-a logat cu userul comun .. Acum nu stiu daca mai e on ..

In ceea ce priveste pompa de san si eu cred ca este o investitie destul de proasta .. nu ne trebuie mult si e destul de scumpa pt cat timp ne folosim de ea .. Adevarat "mana e sf"

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Daaa un termometru mi-ar trebui si mie .. eu am unu care daca tin geamul deschis imi arata cel putin 24 de grade .. iar daca am geamul inchis mai jos de 26 nu arata niciodata ... deci e o mare prostie .. as vrea si eu idei pt unul mai bun..

Iar despre produsele de la Avent toata lumea mi-a spus ca sunt cele mai bune .. am o cunostiinta care are suzete de la Avent de 6 luni si nu s-a deteriorat niciuna .. Iar celelalte de la primii-pasi mi se pare s-au rups intr-o luna.

Produsele de baie pt bebei cica cele mai bune sunt de la Sanosan .. Multa lume mi le-a recomandat .. Acum depnde si de pielea lui .. de cat este de sensibila

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Da da sunt eu logata(lorex)
imediat e gata cap nou

Mergi la inceput