Arwen 92 eu am luat digital cu cap flexibil de la primiipasi,sper sa nu se ia ca reclama, nu e scump si am auzit ca e bun.![]()
30+
Alexandra
Al3csa, Cris_mario, Ioana_fota scurt am dat cam asa: 7 mil medic, 1,5 mil asistente travaliu si cate 10 sau 5 lei la celelalte asistente (bebe, lauze).
Daca Marse sau Onitza vad postul, va rog trimiteti voi mailul meu initial, ca la mine nu se salveaza cele trimise. Acolo sunt mult mai multe detalii care le-am considerat eu importante dar le-am uitat intre timp.
Merci
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cristie asistente travaliu?adica moasa?Doctora a stat si ea cu tine tot timpul sau..a venit a vazut ce si cum si a mai venit apoi?La neonatlog si pediiatru nu ai dat nimic?
30+
Alexandra
Lipsesc si eu cateva ore si ati scris aproape un capitol intreg. Azi am fost la analize dar de-abia vineri dupa-masa iau rezultatele ca am si urocultura. Apoi m-am ocupat de 

. Am terminat, in sfarsit. Camera bebelinei e pregatita, bagajelul pregatit, haine calcate pt tati pregatite. Pot sa nasc linistita de acum inainte ca am lasat totul in regula.
Eu pompa de san nu imi iau. Vorba lui CRISTIES: mana e sfanta. Si daca nu ma descutc atunci mi-oi achizitiona si o pompa. Deocamdata mai bine sa nu cheltui banii aiurea.
Termometrul pe care l-am luat este unul nemtesc, cu varf flexibil, marca Beurer. Masoara temperatura in circa 10 sec. si sper sa fie bun de ceva.
38+
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Al3csa, Cris_mario, Ioana_fota scurt am dat cam asa: 7 mil medic, 1,5 mil asistente travaliu si cate 10 sau 5 lei la celelalte asistente (bebe, lauze). Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |

36s
Alex