HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)
Raspunsuri - Pagina 20
floricel79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Floricel 79 eu am postat si postez si la iepurasi si fetele de colo au vrut si ele sa comnade ce ai u pt baita.Dupa lungi informatii si discutii combatute au ajuns la concluzia ca nu e bun pt bebe cat e mic mai alesc ac nu-si poate tine caputul si e greu de manevrat cat e mic.Eu iti zic ce au zis fetele una din ele cica ar fi exeperimentat la o prietena.oricum sa-l stapanesti sanatoasa daca vrei informatii gasesti pe forumu de la iepurasi. ![]() ![]() ![]() ![]() Hai Plateea ![]() ![]() ![]() 30+ Alexandra |
merci de info, m-am documentat destul de mult inainte sa il iau. daca as fi fost la primul copil nu cred ca as fi avut curaj sa-mi iau asa ceva pt baita dar acuma fiind o mamica experimentata (emoticon care-si da cu pumnul in piept)

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
34+
arwen92 spune:
| citat din mesajul lui floricel79 Apropo de vergeturi - eu nu am folosit deloc creme in sarcina (de corp adica) si nu am facut vergeturi ceea ce demonstreaza, cred, ca depinde ce tip de piele ai. Am facut vergeturi in schimb la sani, in primele zile/saptamani de alaptat, erai rosii-vinetii, pozitionate sub sani mai mult, aratau groaznic, insa acum nu sred ca se mai vad (oricum nu ma prea uit la mine sub sani foarte ferecvent sa verific Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 34+ |
SI EU TOT PE SANI AM FACUT(SUB SANI MAI EXACT)tot ca ale tale

si 2-3 firicele pe funduletNU AM LUAT DECAT 8,5KG TOATA SARCINA

ACUM AM INCEPUT SA MA DAU CU ULEI DE BEBE SI CELE DE PE SANI AU INCEPUT SA NU SE MAI VADA ASA PRONUNTAT
arwen92
35+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

cris_mario spune:
lorex poti face cap nou...si poate naste si plateea ... lol...m-am linistit ma duc putin in patutz 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cristies spune:
| citat din mesajul lui floricel79 Fetelor, mi-am amintit ce vroiam sa va mai zic: uitati ce am gasit eu ca alternativa la cadita de baie clasica pt bebe. Atat de mult mi-a placut incat mi-am comandat si deja o am acasa. De-abia astept sa-i fac baita la bebe (inca nu are nume ... le bebe) http://www.youtube.com/watch?v=vbrNt24eHVQ Mi se pare super super faina ideea, e usoara, bebe sta confortabil, reduce colicile, ce mai... ar trebui sa ma plateasca ca le fac reclama Deja i-am facut baita la papusa lui Roxi in ea Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 34+ |
Se vede ca esti la a doua saercina si esti mult mai increzatoare, mie mi se pare foarte nesigura. Si cred ca si lillyka ca gargaritzu meu ar bea apa din ea cu succes
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
ioana_fota spune:
Floricel 79 sunt convinsa ca ai experienta sper ca u te-ai suparat pe mine, eu doar am spus ce am citit.![]()
.Se pare ca mai avem nitel si implinim dorinta Plateei.
.
30+
Alexandra
arwen92 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario lorex poti face cap nou...si poate naste si plateea ... lol...m-am linistit ma duc putin in patutz ![]() Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |

alexutzzza-eu arsurile le stapanesc doar cu rennie...din luna 5, am avut arsuri aproape non-stop(mai mult seara cand ma bagam in pat)sunt la a4acutie de rennie din octombrie si pana acum
de la laptic nu imi este bine deloc

...am greturi!arwen92
35+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui floricel79 Inca un subiect discutat aici si despre care nu am apucat sa-mi zic parerea: pompa de muls manuala de la Avent, aceea de 130Ron, e mai ieftina deoarece nu este BPA Free!(cel putin asa se pare, nu am vazut nicaieri sa scrie ca-i altfel). Cine cunoaste discutiile despre BPA poate ar prefera sa-si ia pompa care nu contine BPA, cine nu cunoate poate sa dea un google... Eu o sa iau un biberon de sticla nuk sa fie, just in case. Eu personal nu-mi iau pompa pt ca nu o consider strict necesara, sunt cateva zile la inceput pana se regleaza secretia de lapte, cand ai mult laptic si poate sunt sanii congestionati insa m-am descurcat destul de bine si sa scot lapticul manual, eventual sub un dus caldut. Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 34+ |
De unde stii tu ca e 130 de ron ptr ca nu e BPA FREE?? Oamenii astia le comanda direct din Anglia de la Mothercare si nu cred ca nu sunt bpa free, eu am mai luat de la ei si setu de sterilizator si sunt toate super si au biberoane si tetine si tot ce vrei BPA free, pur si simplu pretul e mai bun ptr ca in anglia astea costa o nimica toata... cerceteaza site Mothercare.com si te convingi. Oricum maine treb sa vine si pompa mea, daca ajung sa o iau de la ei va zic daca e bpa free sau nu.
38+
Yannis
floricel79 spune:
ioana_fota, nici intr-un caz nu se pune problema sa ma supar, nu de astea sunt aici
, e foarte bine sa impartasim informatiile intre noi si ti-am multumit sincer ca mi-ai zis si de alte discutii in legatura cu aceasta cadita.
doar ca eu in general inaite sa ma hotarasc sa iau una alta pt bebe si nu numai, ma documentez foarte mult si odata ce m-am hotarat, greu imi mai schimb decizia(sotul ar numi asta incapatanare...
). poate ca ai simtit acel iz de hotarare in raspunsul meu si ai crezut ca m-am suparat cumva, dar nicidecum nu este vorba de asa ceva. 
34+
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Presupun ca se referea, pe langa faptul ca daca nu ai sfarcurile corespunzatoare...ti le faci 38+ Yannis |
Da, si trebuie si masaj cu ceva rugos cred eu ca sa simulezi mancatul lui bebe, crema singura nu prea are ce face. Eu n-am incercat decat o singura data si la vreo doua minute ams avut o mare contractie si m-am oprit
. Ce e naspa ca atunci cand incep sa te doara mai ai si altele, epiziotomia, cezariana, furia lapteui\, hemoroizi, hormoni
de-ti vine sa-ti iei campii si sa-i dai formula sa scapi si tu si el... dar trece. La mine a ajutat si statul fara sutien...Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
floricel79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui arwen92
SI EU TOT PE SANI AM FACUT(SUB SANI MAI EXACT)tot ca ale tale ![]() ![]() si 2-3 firicele pe funduletNU AM LUAT DECAT 8,5KG TOATA SARCINA ![]() ![]() ![]() ACUM AM INCEPUT SA MA DAU CU ULEI DE BEBE SI CELE DE PE SANI AU INCEPUT SA NU SE MAI VADA ASA PRONUNTAT arwen92 35+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() |
Eu am facut vergeturile astea dupa ce am nascut, in primele zile de alaptat cand a venit laptele cu galeata. Acum nici ca se mai vad, sau daca se vad sunt subtiri si de culoare alba, nu se vad daca stingi lumina
34+