HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)
Raspunsuri - Pagina 17
al3csa spune:
cristies ce frumos vb tu acolo in povestirea ta despre sosirea gargaritzului
.. Felicitari !!!
Si inca ceva .. cum adica sa ne pregatim sanii .. ce sa facem inainte??
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
ioana_fota spune:
Cristies eu sunt la primul bebe, in ce consta mai exact pregatirea sanilor ca nu stiu si cam cand se incepe de la ce sapt?![]()
.Am inteles ca pt bebe ar fi buna si pasta petrini pt iritatii eu am folosit-o pt mine si a fost f buna.Ce-i drept bepanthenu e mai ieftin decat garmastanu.
30+
Alexandra
cris_mario spune:
cristies...te rog frumos trimite si mie un Pm,sau scrie-mi aici cati bani ai dat la spital:dr,moasa,neonato...pls...fara numele dr...orientativ 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
al3csa spune:
ioana_fota gand la gand .. deci nu sunt sg ![]()
![]()
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!

!!!
al3csa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario cristies...te rog frumos trimite si mie un Pm,sau scrie-mi aici cati bani ai dat la spital:dr,moasa,neonato...pls...fara numele dr...orientativ ![]() Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
De ce PM?? Vrem si noi sa stiiiim
Acum serios daca ai un oarecare calcul al banilor dati pe acolo lumineaza-ne si pe noi te rugaaaaam cristies

36+
Yannis AndreiPoze
AMR Teoretic 4 sapt !!!

!!!
ioana_fota spune:
Cristies
subscriu si eu la rugamintea fetelor legat de banuti
, sper ca nu te superi pe noi.
30+
Alexandra
al3csa spune:
Nu de alta dar vad ca tu ai nascut la Caritas si tare m-ar interesa .. Si daca ai timp ti-as fi tare recunnoscatoare sa imi spui si mie cam care e atmosfera de acolo .. Am citit la un moment dat in povestirea ta ca bebe a stat cu tine din a 2-a zi .. cum asa?? Eu stiam ca nu il tii in salon
.. Si cam ce ti-a trebuit pt bebe .. Ooof hai ca ti-am facut capu mare ... 

36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!

!!!
cristies spune:
| citat din mesajul lui elena_iulia Buna dimineata!! ![]() ![]() de cafeluta, bem si noi o gurita.Fetele ticker-ul meu arata 0 ![]() ![]() ![]() ![]() Curaj plateea!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Elena 39+ cu Iustin |
Elena_iulia, curaj!!!! Scoatem majoretele si pentru tine.

Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
arwen92 spune:
neatza si de la mine,chiar daca sunt la pranz![]()
![]()
m-am trezit ,am papat si ma bag la o baita![]()
| citat din mesajul lui cris_mario uitasem sa schimb semnatura...deh...eram obisnuita sa o sch maine,dar s-a modificat Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
si eu tot maine intru in sapt 35
...am un calendar d'ala ce a dr cu rotitoare in care imi spune cand intru si mai multe detalii...cum ar fi ca la 35 s ar trebui sa aibe ~2550g
si alte calcule...maine am programare la eco la ora 14.30 la ISD de la dorobanti

intalnire cu bebearwen92
33+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!