HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)
Raspunsuri - Pagina 16
al3csa spune:
Eu sunt fericita ca azi pleostesc ![]()
Ieri am terminat toata treaba, am calcat ultimile hainute paturici .. etc .. Am facut mancare si gata azi LIBER .. Stau tolanita .. Mi-am facut ieri si tronsoanele .. mi-au iesit doar 26
dar daca mai e nevoie mai fac atunci ..
cris.mario am iesit de dupa cortina 
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 9 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
al3csa spune:
PE mine ma scuzati un pic
ma bag la citit povestea lui cristes revin repede 
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

!!!
lorex spune:

mi s-a blocat netul dupa ce am scris mesajul pt voi!!!! 
aici sunt, am terminat de recuperat!
Fac eu modificari la listuta dar o sa ia ceva timp ca merge nashpa forumul!
pana atunci va las in compania unui cavaler de-al meu [;-)]
http://www.flickr.com/photos/44547000@N05/4289488101/in/photostream/
si niste majorete pt Plateea:

HAI PLATEEA!!! 

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Eu sunt fericita ca azi pleostesc cris.mario am iesit de dupa cortina ![]() 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 9 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
foarte bine,foarte bine...

gata cu treaba la forumeala
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
lorex spune:
poate pana revin de la treburile tehnice umpleti si voi cap pt plateea ca sa-i fac capitol nou
daca tot ma loghez cu pufuleti2010
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
cris_mario spune:

HAI PLATEEA !!!

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
SorinaF spune:
Atipeste si omul juma'de ora si voi deja umpleti 4 pagini...
sunteti puse pe treaba...ha???![]()
35+
Luca Stefan
cristies spune:
| citat din mesajul lui alicredo cristies tu ai incercat cu bepanthene? ca aici nu am gasit garmastan , dar bepanthene este. zici ca la tine a functionat?dadeai pe sani , masai, sau cum? cand suge bb trebuie indepartat? chiar am vazut la farmacie si ma intrebam de unde stiu de el. puup Alexis ![]() vi4i wellcome back! chiar ma intrebam de ce nu intri. asteptam poze!tanaion multumim ptr sfaturile legate de sani! un alaptat fara dureri iti doresc ![]() evyme, linioara felicitari ptr vestile de la dr. ![]() 37+ ![]() |
Bepanthenul e bun pentru funduletul lui bebe. Eu pentru asta l-am luat. Intre timp am luat de la Mustela crema de fundulet pentru bebe si am ramas cu Bepanthenul in aer. Se da dupa ce suge bebe pe pielea curata si uscata si inainte sa-i dai iar sa pape il cureti cu apa si sapun de bebelusi si apoi limpezit bine sa nu ramana sapunul. Eu tot mai am o sensibilitate, dar mi-au trecut ranile de la inceput. Subscriu si eu la sfantul Tanei sa va pregatiti sanii. Eu ziceam ca pozitia corecta nu face rani, dar nu e deloc asa.
Va doresc sa n-aveti probleme d-astea!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lorex poate pana revin de la treburile tehnice umpleti si voi cap pt plateea ca sa-i fac capitol nou Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
ce bine ar fiiiii...sa terminam cap asta pana vine vreo veste
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
lorex foarte simpatic vorbaretul de acolo 
SorinaF pai doar suntem niste fete de cuvant nu?? O dorinta a avut si ea .. Si dupa cate bunatati ne-a dat ar fi si pacat sa nu i-o respectam ![]()
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

!!!