Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 22
NelaM spune:
Dana, nu s-a intamplat nimic, de cand mi-am luat masina mica, cu rulota
, se facuse semnatura prea mare. Ma gandeam ca oricum nu o sa ii simta nimeni lipsa. 
Uite ieri i-am scris Anei o scrisorica. http://ganduripentruana.blogspot.com/
Cu picassa nu stiu ce e, ca nici nu ma pot baga pe site sa vad ce are! 
Azi ar trebui sa merg la magazin sa imi iau fructe. Insa mi-e o lene de mor, nu stiu ce e cu mine.
I-am pus Anei pe Fifi la bouncer, i l-am legat cumva de jucarete si acum, ca nu ajunge la el decat cu manutele, il apuca si se ridica un pic de fund in sus sa il bage in gura...![]()

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mary_07 spune:
Buna dimineata
Dana,eu abia acum am vazut pozele de la gradina botanica,sunt foarte foarte frumoase

Tu si Ana sunteti atat de frumoase....iar pozele cu obiectiv sunt suuuper
.Imi place cum iti sta parul,are volum

Si la noi a nins azi-noapte si totul e alb afara....dar poate ma incumet totusi sa scot zmeii afara![]()
Si intrebare ![]()
![]()
(mi-e tare rusine ca fac asta)...stie vreuna dintre voi lucra in Access?
Am de facut pe sambata ceva in programul asta si eu nu stiu nici macar unde il gasesc![]()
![]()
![]()
![]()
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Dana15 spune:
ba uite ca eu i-am simtit lipsa..si inca de ieri dar, pana sa apuc eu sa te intreb tu plecasei deja la nanel
; lasa ca acum l-am bagat la favorites..imi place cum scrii tu pentru ana voastra draga
pai nu-i rost de-o plimbarica prin centru cu Anuska si asa sa ajungi si la "aprozar"?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
mesajul dinainte era pentru Nela..
Meli multumesc frumos
..grig si-a redescoperit o veche pasiune (in studentie era pasionat de fotogafie, dar cea clasica, cu film..a renuntat in momentul cand nu a mai gasit pe piata nu stiu ce substante..) si si-o exercita acum pe mine si Ana
; era f frig cand am fost in gradina botanica(-5) si aveam nasul si obrajii inghetati..de aici, aerul acela de "fresh"![]()
nu stiu cu Accesul..daca pana deseara nu gasesti pe nimeni sa-ti explice, intreb pe grig..el le mai are cu programele acestea
Thank God I'm a woman!
NelaM spune:
Dana, esti o draguta. 
Eiii, pai noi in centru ne aventuram numai in formatie completa, mi-e frica sa ma aventurez singurica. Facem loco o plimbarica, mai pe seara.
Ce mai faceti azi, ce aveti in prograMEL? Azi i-am citit Anei "Capra cu trei iezi" si am pierdut-o cand manca lupui iedul cu numarul doi... nu mai era atenta defel. Dar nu ma las, ii mai citesc alta maine! 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Dana15 spune:
Ana si-a facut programul artistic de dimineata (tipat la carusel si dat din picioare) si acum este intr-o stare de semi somn..imediat aluneca in lumea lui Mos Ene
si eu pot sa ma apuc putin de aranjat pe aici..acum caut pe net retete pentru mancare de post..fac o conopida, un praz, ceva![]()
sa stii ca nici pe Ana nu o atrage atat de mult sa ma auda citindu-i..se uita pe pereti, isi suge degetele..daca mai schimb putin tonalitatea ma priveste pentru cateva secunde, apoi se intoarce iarasi la ale ei..dar perseveram! as vrea sa citesc astazi carticica de la Liliac..cred ca o sa mai culegem de acolo idei frumoase pentru jucat..
aaa..eu cand am zis centru, m-am referit la locul unde stati voi..pe care eu il vad asa ca un "centru spa"![]()
la noi a nins si cred ca nu-i rost de plimbare cu caruciorul..eventual o sa o iau in brate si mergem putin sa ne aerisim; am observat ca nu-i mai place sa o tin la orizontala atunci cand este in brate..vrea sa o pun vertical, pe umar, ca atunci cand este la raga...si se uita curioasa la oameni si masini; probabil ca va trebui sa trecem si noi cat de curand la varianta sport a caruciorului;
Thank God I'm a woman!
monique02 spune:
Buna dimineata 
Criss eu ma facut Rotarixul si vineri fac a doua doza. Nu a avut nici un efect secundar la noi. Eu l-am facut pt ca o am pe Teodora care poate aduce de la gradinita tot felul, Teodorei nu i l-am facut. Sa ii spui neaparat doctorului de reactiile adverse.
Aida imi pare bine de vesti, draga mea Erik a fost o adevarata vedeta la Constanta. Uite poze pt tine
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Craciun2009TgMures?authkey=Gv1sRgCMzjlMi66uG--wE#
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#
Cu dieta important este sa perseverezi sa nu iti pierzi rabdarea, sa o iei usurel. E mai sanatos sa dai kg jos in timp mai indelungat decat foarte repede.
Raluk multumim mult pt laptele de migdale, sa sti ca o sa il fac sa ii dau lui Titus in zilele de post ca lui laptele de soia care se gaseste in comert nu ii place sub nici o forma. Se gasea la un mom dat lapte de orez dar acum nu mai gasesc. M-am uitat la filmulet sti ce vroiam sa te intreb, am vazut ca tipa il facea direct cu migdale uscate, tu ziceai ca le pui la inmuiat, e un avantaj sa le pui la inmuiat
Faine chestiile astea cu raw food, oare gasesc vre-o carte de retete pe undeva?
Luto laptale asta de migdale se bea pur si simplu ca laptele normal sau cu fulgi. Ce zici te bagi? 
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Uite ieri i-am scris Anei o scrisorica. http://ganduripentruana.blogspot.com/ Cu picassa nu stiu ce e, ca nici nu ma pot baga pe site sa vad ce are! ![]() |
Mi-au dat lacrimile cand am citit ce frumos o cresti pe micuta Ann

Legat de picasa, tb sa te de-logezi tu din contul tau la gmail, cred ca de-asta nu mere.
Pupici
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
selen80 spune:
neatza
sa astept capitol nou oare?
vad ca nu s-a anuntat nimeni...
Nela si io, si io intru in clubul "leganatoarelor"...rar adoarme fara leganat....de multe ori incerc s-o las pe canapea, stau langa ea, ii tin suzi, ii cant, dar parca se uita cu ochi rugatori asa la mine si-mi spune : leagana-ma, leagana-ma ![]()
Crocodana dar cum are Ama scaunele de zici ca-i constipata?? si noi avem perioade cand nu face 2-3 zile, dar atata timp cat nu depaseste 3 zile eu stiu ca e ok....
Diamar, Ralucapaun multa sanatate puilor!
Dana nici eu nu vazusem pozele de la gradina botanica, pai se poate mami sa nu ne tragi tu de manecutze?
sunt foarte foarte frumoase, se vede ca "fotograful" e pasionat!
Aida mult succes cu dieta, ia-o usor mami! ce planuri frumoase de vacanta v-ati facut (sunt invidioasa)
am vazut ca a fost party ieri seara, iar MC a fost draga noastra Biaz! cu tocanite, cornulete, cozonaci
eu am salivat de dimineatza (sa caut o reteta de ceva bun ca mor aici!)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ioanna81 spune:
buna dimineata duamnele! ![]()
eu cred ca mai intreb de fetele care au lipsit la apel ca vad ca apar imediat
. cum am intrebat de techila, a aparut, zilele trecute intrebam de crisbebe a aparut, ieri de aida... taraaaaaaaaaaaaaaammm!
pot sa ma intreb si cand o sa castig la loto?!??!?!
citesc din urma si revin!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre