Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 23
techila spune:
buna dimineata si de la noi, am hranit si puii - se pare ca au mancat ceva mai bine azi, le-am pus orez in lapte si cred ca d-aia.
vroiam sa va zic ca nici noi nu am facut rotarixul...am vazut ca-i destul de discutat si am zis pas...
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
monica_dicut spune:
NEatza si de la noi. Momentan suntem bine, inca nu am urlat pe ziua de azi decat 30 de secunde ca nu eram in raza de actiune 
VAd ca voi va plangeti ca adorm copilasii numai leganati. AL meu e exact pe invers. Nu suporta sa il legan 
. NU vrea in brate la orizontala, nici patutul sa i-l legan, nimic, incepe si zbiara. SI pe mine cand eram mica ma adormeau numai leganata pe picioare si pe injineru la fel... intr-un fel ma bucur dar intr-un fel ma oftic pt ca nu mai regasesc bebelusul acela mic si dragalas care adormea in brate la mami sau la tati 
. Mi se pare ca a crescut asa de mult 
. Imi vreau bebelusul inapoi. Chiar ma uitam duminica la pozele din primele zile si am avut un soc cat e de schimbat, parca e alt copil ![]()
![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
Nela fff frumoasa scrisorica, ai un stil asa natural de a scrie
Monica nu mai fi suparata, cu cat cresc bebelusii nostri de aduc alte bucurii...nici Ebru nu mai adoarme in brate leganata, ci pe picioare...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
suede spune:
Crissbebe imi pare rau ca ati avut probleme cu Rotarix-ul.Eu stiu foarte bine cum e...
Ziceai ca putea sa-l ia de undeva,ati fost in aglomeratii,pe la spital,pe undeva sau au venit copii pe la voi?Noi din spital l-am luat 

Dupa ce a avut el,am avut si eu,asa ca ai grija
.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp