Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 21
Mama_si_pisa spune:
Salut!
Am intrat sa va spun ca pe mailul comun am pus poze cu Simon, special facute pentru mamaia lui, ca sa prind si un zâmbet, caci e tare încruntat la camera (video, foto, telefon, tot ce observa privindu-l lucios). E una cu un fel de zâmbet de o clipa...
Va sarut cu drag si sper sa ne citim si mâine!
crocodana spune:
si mai era ceva....bia mult spor sa ai pt teza si sa termini cat se poate de repede! inteleg ca ai pe cineva care te ajuta cu flacaii?
eu ma relaxasem si deja ma vedeam stand 2 ani acasa insa am primit o propunere de postdoc la care as zice nu 90%, insa ma gandesc ca ma va afecta asta cumva cand ma voi intoarce pentru ca acum toti profii imi explica cat de important e pt cariera si ce oportunitate am....ma gandesc insa ca vor fi trei ani in care ar trebui sa trag ca nebuna (si pentru ce??) asa incat o sa ramana mai putin din mine pt Ama, chestie care imi repugna..am hotarat sa zic pas....sa vedem reactia...asta ma framanta de 2 sapt,suficent cat sa ma "depresurizez"..
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mary_07 spune:
Vin si eu la spartul targului![]()
Multumesc frumos de aprecierile legate de nota
dar,cum va ziceam,nu e meritul meu in totalitate![]()
Mama si pisa,iti ramasesem datoare
cu un raspuns de dimi...referitor la tata...eu cu el ma inteleg extrem de bine dar nu pot vb asemenea lucruri cu el ,sunt "fata lu' tata"
si ar suferi muuult prea mult daca ar stii toate cate ma supara.
Ma rezum la a avea o relatie extrem de frumoasa cu el,dar,din pacate,fara a-i ma putea confesa![]()
Aida,missed u
io am fost mai smechera si am vazut pozele de cateva zile![]()
![]()
Kiki,bineinteles ca mi-ar placea sa ne vedem
poate dupa ce mai da caldurica ,intr-o dup-amiaza frumoasa de primavara (
visez cu ochii deschisi la asa ceva...tare frumoas mai era si anul trecut cand stateam cu Alex pe afara pana tarziu,ne plimbam...eram si noi mai altfel...acum cred ca ni s-au clocit neuronii de la atata stat in casa si de la iarna asta luunga
Hmmm,zic eu care adoram iarna...dar disperarea asta de casa ma face sa simt asta
Iar ma intind ca o placinta....deci,Kiki,abia astept sa-i vad pe Alexandru si Razvan![]()
![]()

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
NelaM spune:
Asaaaa, sa revenim. Ana a avut chef de joaca azi.
Asa ca am luat-o frumos in bouncer si mi-am preparat micul dejun. Cine mai e ca mine sa manance carbonara la mic dejun! Eeeeee...
Mami de Chiara, un pupic, ca m-am gandit la tine cand am preparat. Usor si gustos, am acum si la pranz (am modificat un pic reteta ca aveam noodles din aceea japonezi din orez... o minunatie a iesit!
). Ana m-a urmarit mesmeralizata! Acum ma cearta de pe saltea. ![]()
Ma duc sa mai citesc.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Biaz, mama, ce activa ai fost aseara, tot in poante ai distrat fetele, bravo! Sa tot vina socrela pe la tine, chiar si asa mai rarut (ca-i mai caldut).
Aida draguto, pozele ti le-am vazut mai delmult, frumoase, ca de obicei. V-am vazut si admirat la buza marii, frumusei cu totii.
Ai mai pus altele?
Tu ai o chestie cu pozele la semnatura, de data asta ai ratat Cheliuta.
Dana, ce frumos ca ai mers la plimbarica solo. Mie nu prea-mi iese, dar ma bucur din plin ce cele in trei, o las pe Ana la sot si ma mai bag si la magazine, macar pentru clatit ochisorii. 

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Ce se mai leagana si ai mei... cate 30. ![]() |
si alor mei tot in turma mai maricica le place sa se legene...
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe A reusit Anuta ta sa adoarma singurik in patut? ![]() MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Neah, da' de unde! Zilele trecute le povesteam la fete ca sondez piata de o perna mai mare, ca noi o sa ne leganam pan'la gradinita, probabil!
Asta imi aduce aminte de Santorini, pe care nu am mai vazut-o demult. Hai, mami, sa mai schimbam impresii de leganat manechinii, nu ma lasa singura care-si leagana odorul din gasca!

Cecilia,
acum ti-ai tuns bretonelul, sau l-ai avut si inainte? Ca tare bine iti sta. Ce mai face Isa, cum a fost dupa vaccin?
_
Nela, mamica de
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana nela eu am o mare datorie pentru aniversarea de ieri, fata de tine si de toate mamicile care au nascut in aceeasi zi cu tine...sper ca ati petrecut frumos ziua si le doresc puiutilor sa fie sanatosi si norocosi! La multe multe multe lunite si celor aniversati azi! , de Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Vai, Dana, esti o draguta!
Multumim frumos.Nici nu mi-am dat seama cand a trecut ziua, domnisoara sarbatorita a avut toane, tot maraita a fost. Am reusit sa vad Sherlock Holmes din vreo 5 miscari, cam asa. L-am inceput dimineata si l-am terminat seara. Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca doarme noaptea cate zece ore, ca as fi terminata altfel, mai ales acum, singurele.
Eu zic (si sa ma scuzi ca imi permit sa zic, ca nu ne-ai cerut sa ne dam cu parerea iar datul cu parerea e un sport periculos, parerea mea...

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
Mama lui Simon, l-am vazut pe Simon, ce frumos este, ca o fata! Si are niste ochi asa codati si gene luuungi! Pupam flacaul, este foarte frumos. 
Liliana,
am dat jos cartea cu activitati, am pus-o bine sa o studiem mai pe indelete. 
Gata, plonjez.

_
Nela, mamica de
Dana15 spune:
Neatza!
ce frumos v-ati distrat aseara! sa va fie de bine!
Nela am si eu o intrebare..de ce nu mai este blogul la semnatura
..si nici la album nu mai avem acces
; s-a intamplat ceva si ai decis sa le treci private?!
Raluk sper ca mesajul meu de aseara sa nu fi fost perceput gresit 
Diamaroff, imi pare rau pentru puiul bolnav..ce vei face? ii dai Ventolinul pana la urma? sirop, banuiesc..
ma duc si eu la treburi..sa aveti o zi minunata!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi