Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 8
coraly spune:
LauraOana, si mie mi-a venit o data in 10 dec si de atunci pauza...
Intoleranta la lactoza nu e acelasi lucru cu alergia la proteinele laptelui de vaca. Cred ca Madalinuta cu asta din urma se confrunta.
Lauraa, fetita s-a deshidratat putin de la febra si diaree poate, nu din cauza ca suge. Daca nu bea tot ceaiul nu dispera, sanul e la fel de bun
Ai mers sa o asculte cineva la plamani?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
CarlaV spune:
Lauraa, voiam sa-ti scriu ieri, dar n-am mai ajuns. De la febra si diaree este normal sa se deshidrateze, dar daca suge des (la 30-60 minute) ar trebui sa fie suficient. Electrolitii sunt utili, dar eu as da numai dupa 1 an, la fel si ceaiuri. In situatia ta, eu i-as da san foarte des si eventual apa.
Dici, Larisa papa cam 220ml piure de legume, eu ii dau pana nu mai vrea. Mi-a luat 420g de la 6 la 7 luni.
Sa va zic cum a fost la noi noaptea, avand in vedere ca in anterioara s-a trezit de vreo 6 ori si a supt de fiecare data. I-am dat cereale pe la 19:30. Pe la 21 a adormit si la 22 am pus-o in patut (dupa filmul nostru). S-a trezit imediat si a inceput sa urle tare. Am luat-o in brate, a adormit, am pus-o jos si a inceput sa urle iar. Am repetat asta de inca 3 ori, apoi am pus-o la san. A supt bine si n-a mai urlat cand am pus-o in patut. Apoi, aproape de ora 1, s-a trezit si a cerut neaparat sa suga. Buuun. Ma gandeam ca o luam de la capat. Pe la 6 am auzit-o pe Saby vorbind in somn. Dupa cateva minute gangurea si cea mica, ma gandeam ca va cere sa suga in curand. Nu stiu cum am adormit... si s-a facut liniste. Dimineata s-a dus sotul la ele cand s-a trezit Saby, eu m-am ridicat pe la 9 si am hranit copila. Concluzie: a stat de la 1 la 9 fara sa suga, in mare parte a dormit. Pana la 1 ce a avut???
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
LauraOana spune:
coraly
ok..am bagat la cap ca intoleranta la lactosa si alergie la proteinele laptelui nu e acelas lucru
..madalinutza scuze ca m-am bagat ca musca in latpte 

Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
CarlaV spune:
LauraOana, mie nu mi-a revenit CM si nici teste de sarcina n-am facut, dar nu ma simt insarcinata
. Noi nu folosim niciun fel de protectie.
RalucaIoana, de ce ar fi o problema faptul ca nu ti-a revenit menstruatia? Eu nu-mi fac griji, dupa prima nastere am asteptat 10 luni, dar stiu femei carora le-a revenit dupa un an si jumatate, depinde de echilibrul hormonal.
Coraly, scriam in acelasi timp
. Vreau si eu dieta aceea, daca nu ma priveaza de dulciuri.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
badriana spune:
Neatza,
Profit ca Irina misuna pe jos pe covor sa scriu cateva randuri. Mai are nitzel si merge de-a busilea ar vrea si in picioare, deocamdata le incearca pe amandoua.
Maria noi vream sa mergem 4-6 persoane, 4 sigur (noi + sora mea + cumnatul) imediat dupa nunta si vrem sa stam in jur de 6 zile, de accea ne gandeam ca e ma avantajos un apartament. O sa apelam pana la urma si la agentie daca e mai sigur asa.
Madalinutza, alergiile sunt ceva foarte complex si destul de putzine se stiu despre ele. Itzi spune eu care sunt in acest club de la varsta de 15 ani. Am facut la teste si la analize, mai aveam nitzel si ma puneau sa stau si in limba si ce ssa itzi spun, nimeni nu a stiut sa imi spuna ce am. Dar cu timpul la mine s-a ameliorat foarte mult. Desigur ar trebui sa manac mai de regim ceea ce nu e chiar asa de rau avand in vedere ce porcarii se gasesc in produsele de la raft. Multa sanatate.
Dici...Irina meanu mananca mai mult de 100 gr si asta daca ii e foame dar la 1/2-1h dupa baga si lapte deci e clar ca nu ii ajunge mancarea. Dar asa e felul ei, se plictiseste repede la masa si nu mananca decat sa isi satisfaca senzatia imediata de foame. Eu stau cu ea la masa in jur de 15-20 min cand nu mai vrea ea inchide gura si nu ii distrag atentia cu alte chestii. Misto faza cu asistenta.
Clodyac.....sanatate si pupicei de la noi.
RalucaIoana..felicitari pentru mica mancacioasa.
Laurraa..bravo cu alaptatul, poate ca se deshidrateaza pentru ca atunci cand sunt racitzi ei nu beau suficient din nimik inclusiv lapte de mama. Incearca totusi sa o invetzi cu o forma de lichid (apa/ceai/compot) caci odata cu diversificarea nu stiu daca se hidrateaza suficient numai din lapte. Doar o parere..sanatate multa micutzei mucioase. Pupic sa treaca repede. Nu stiu ce sa itzi spun de umidificator, eu nu am dar in schimb tin o craticioara cu apa pe calorifer si asta non stop.
LauraOana.... si mie mi-a venit ciclul dar dupa ce am intzarcat-o pe Irina.
Carla...220ml piure e superbine, Irina niciodata mai mult de 100-120. Iar cu trezitul cred ca fetei ii era dor de tzitzica, foame la primul supt de al doilea nush ce sa zic. Irina cere lapte la 2h de la masa de cereale.
Hai ca m-am intins la scris, am profitat ca fata se joaca cu jucariile pe covor langa mine si a stat cuminte. A mancat laptele la 7 dim si am incercat sa ii dau para+cereale la 10. Mi-a mancat putzin deci clar trebuie sa las 4 ore intre mese.
Pupic, Adriana
CarlaV spune:
Adriana, a mea sigur s-a trezit de foame in noaptea aceea, pentru ca ziua a papat light (nicio leguma cu amidon) si fara cereale seara, iar noaptea a supt foarte bine la fiecare trezire. Cred ca are un pui de puseu de crestere. Ea nu s-ar trezi de drag de san, cum facea sora-sa.
Daca-mi permiti o observatie: recipientele cu apa lasate pe calorifer sau la temperatura camerei acumuleaza bacterii pe suprafata apei, daca vrei umiditate in camera sunt mai igienice niste prosoape ude pe calorifer.
Lauraa, noi avem un umidificator cu aer rece si se regleaza jetul de aer. Eu il pun uneori doar noaptea si nu-l dau la maxim. Daca ziua am abur pe geamuri, in noaptea respectiva nu-l mai pun.
Clody, ma bucur sa te citesc mai relaxata
.
Sarbatori de iarna 2009
EDIT: voiam sa zic umidificator la rece, nu cu aburi.
alynta27 spune:
Salutare!
Am musafiri! Sora si nepotelul de aproape 2 ani! Trebuie sa stam intre cei mari ca se cearta de la jucarii, mancare! E Jale!!! Asa ca mai rarut pana maine cand pleaca!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
strunfita spune:
Laurra, ideal ar fi sa ai si un higrometru. Eu am un umidificator care are higrometru, in mod normal umiditataea ar trebui sa fie undeva la 50 - 60. Eu nu las umidificatorul decat seara cam o ora. Vezi ca se gasesc si higrometre simple de cumparat. Multa sanatate Mayei si pupici.
Ma duc sa schimb fata de caca, sper sa mai revin azi
Pup gasca toata
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Flobaby spune:
Neatza fetelor!
Am scris ieri un mesaj lung dar nu stiu cum ca l-am pierdut si n-am avut rabdarea necesara sa revin
. Sper ca azi imi iese.
Eu sunt zombi( nu ca ar fi o noutate...). Maria s-a culcat la p , apoi s-a trez din ora-n ora si pe la 1 jum................................s-a trezit de tot

. Am incercat s-o adorm in toate metodele posibile dar n-am reusit decat sa ma umplu de nervi

. Pana la 5...Apoi trezire la 6 jum, 7 jum si 8 jum definitiv. Am dormit cam 4 ore adunate azi noapte
. Acum doarme la mine-n brate, dupa ce o pusesem jos si s-a trezit
.
Miruta, se pare ca suntem in aceeasi oala, Maria face asa de la 3 luni jumate. Nu cred ca laptele praf ma va ajuta.
Lauraa, multi pupici pt bolnavoara Maya sa se faca bine.
Trimit si revin ca mi-e sa nu-l pierd.
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
coraly spune:
LauraOana, lasa ca-i mai bine ca nu stii prea bine care e diferenta intre ele. inseamna ca nu ai probleme cu asa ceva![]()
Si uite ca vorbeam de lup (CM), si lupul era la usa
(la 42 zile)
Carla, cand te aud ca vrei sa slabesti nu mai stiu ce sa zic. Ce sa mai slabesti frate???
ma apuc sa compun dieta in ceva fisier...
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line