Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alic, tocmai ca ea mananca si acum 80% san; am incercat sa i-l raresc dar dadeam in mastita cred ca imi curgeau de imi umpleam toate hainele; a zis 150-200 ml, s-a deshidratat si de la febra si raceala,etc; asa mi-a zis si iti dai seama ca am inceput imediat sa-i dau apa si sucuri caci nici sucuri nu vroia; am data stazi 150 ml de lichide cu lingurita si seringa

didi, si eu uit cat cuprinde; nici a mea nu mananca

andata, buna ideea cu scaunul
ioana, spor la bucatarit; cu "binerea" de mama cunastem toti din pacate
maria, superb ca ati stat atat afara

ete na ca plange

revenim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginette spune:

Multumim pt. complimente fetelor ce ne-au vazut pozele, scuze ca nu nominalizez dar scriu in mare graba

Pe langa maraiala cu dintisorii, care nu mai apar odata, mica mea a si racit. Are mucisori la greu, urla cand ii aspir, am culcat-o la 9 si s-a trezit deja de trei ori ca nu poate respira ca lumea.

Lauraa si mie mi-a zis ppediatrul sa o hidratez bine cand e racita, noroc ca Maya mea bea fara probleme ceai si apa cat ii dau.

Beca te rog sa imi spui de unde ai luat scaunul de masa cu 150 ron (scuze, poate ai mai spus si nu am fost atenta) trebuie sa ii iau si eu zilele astea

Va pup, ma duc la fata mea sa vad ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Miruta, Lauraa, nu va suparati pe mine ca nu am raspuns la intrebarile voastre...nu am bagat-o pe asta cu uitatul ca sa ma scot.

Cateodata imi aduceam aminte ca intrebase cineva ceva, dar nu mai stiam ccine-ce, asa ca atunci cand stiam raspundeam asa aiurea - nenominalizat.

Si cu pozele... ma uit dar nu mai stiu care al cui e asa ca nu mai zic nimic

Acu' am vazut-stiu- si raspund la obiect

Scaunelul ala smecher venea 150 fara transport, daca nu ma insel. Ca eu aici l-am vazut in 2 locuri ~ 230 lei, daca e cel Fisher Price

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Adica daca e www.dinoland.ro/p-2845-masuta-de-hranit.aspx" target="_blank">asta

Se cheama :Scaun de masa Fisher Price Rainforest Booster, ii dai o cautare sa vezi unde au preturi mai bune

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare!ce harnicute ati fost!intru scurt sa va salut inainte de a merge la culcare ca sunt franta si nu mai sunt in stare de nimik.cred ca abia maine voi reusi sa recuperez paginile ce le-am pierdut ca acum mi se inchid ochii.abia astept sa ma odihnesc pt ca azi noapte nu am prea reusit deoarece a dormit Alexia cu noi din cauza ca a visat urat,s-a speriat si nu a mai adormit decat langa mine.sper sa nu se mai repete si sa doarma linistita.
Eu am fost ieri la un control la ginecolog si a zis ca totul e bine iar daca nu apare menstruatia nici dupa Logest atunci sa merg sa fac analize.Mamaruta noastra e bine si spre fericirea noastra a mai pus saptamana asta inca 120 gr pe ea iar cu manacatul e mult mai bine decat inainte.mananca aproape tot ce-i dau si sper sa fie asa si in continuare.cam atat despre noi.
La multi ani sarbatoritilor de azi si ieri!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Maria...mersi!
Daca mai trebuie sa raspund la cineva o voi face maine dupa ce termin de citit din urma.
si usor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

alic, tocmai ca ea mananca si acum 80% san; am incercat sa i-l raresc dar dadeam in mastita cred ca imi curgeau de imi umpleam toate hainele; a zis 150-200 ml, s-a deshidratat si de la febra si raceala,etc; asa mi-a zis si iti dai seama ca am inceput imediat sa-i dau apa si sucuri caci nici sucuri nu vroia; am data stazi 150 ml de lichide cu lingurita si seringa

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

bravo!
totusi sa inteleg ca lapticul n-o hidrateaza suficient de bine? chiar m-ai pus pe ganduri fiindca eu nu-i dau apa decat dupa mesele solide si-atunci cateva lingurite..cat cred eu ca vrea..

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

RalucaIoana- felicitari pentru ca Alexia a inceput sa ia in greutate!!! Stiu ce mult inseamna sa urmaresti cantaerul pt 100-200g. Tu ii dai mineralvit? Acesta nu e pt copii peste 3 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

raluca,felicitari pentru greutate

alic, ea intotdeauna a luat in greutate fff bine, chiar mai mult decat este necesar; acum are 9600 si aproape numai cu sanul meu; eu sunt o impatimita a alptarii,am terorizat la propriu toate prietenele care au nascut sau sunt gravidute cu asta, ca TREBUIE sa alapteze si sa nu se lase si am s-o fac in continuare,insa dilema mea este - de ce se deshidrateaza si cei alaptati exclusiv? e ceva cu laptele? - ea a si racit si a facut un pic febra, si nici eu nu m-am gandit o secunda la apa,ceai etc caci in primul rand nu vroia sa bea cu nimic si ii dadeam mereu san; acum dupa: ochi injectati, pipi galben si putin (abia umple un pampers in 6 ore), traspiratie, usoara diaree, ea care este o vesnic constipata, cearcanele ce au aparut,buze uscate (crete chiar) asta e verdictul-deshidratare; mi-a zis dr sa cumpar pliculete de humana electrolyt si sa-i pun un pliculet la 250 de ml de apa- enorm!!!! de mult, sa i-l dau in decursul unei zile, 24 de ore; nu stiu cum am sa procedez maine, caci are si un gust salciu,oribil si ea nici nu ia lichide; auzeam mereu "da-i apa bebelusului" dar nu ma uitam in guraa lumii ca stii cum sunt; acum trebuie sa dau apa si ceai; am inteles ca cel de macese este foarte bun, inca nu sunt documentata pe lichide, am avut mereu sanul ca "arma"; imi este foarte greu cu acest "nou" , crede-ma, maine vine mama de la vaslui doar sa ma ajute cu asta. Caci este si o mica smechera; daca nu vrea mancare sau apa,lichid, se arunca cu capul in pieptul meu, ma trage de tricou si tipaaaaaaa sa-i dau tzitzi si eu cum cedam de multe ori, asa s-a invatat; concluzia: s-o hraneasca altcineva, sa-i dea lichide etc caci la mine gaseste imediat refugiul in tzitzi - bunica va fi perfecta

fetelor, dr mi-a recomandat umidificator si am cumparat astazi, insa cat il tin in camera Mayei? ma gandesc ca nici prea mult ca strica; fetele care aveti poate ma lamuriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu tin umidificatorul in priza non-stop in camera unde doarme N, dar aici aerul este extrem de usact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata! ? eu poftesc la un redbull

sebastian este muuult mai bine..azinoapte nu sa trezit decit de 3 ori in urlete si 1 data sa pape

mie mi-a venit ciclu. a 2 a ora de la nastere. la voi a venit direct regulat?la mine au trecut 6 saptamini de la ultimul ciclu. bine ca mi-a venit pt ca ieri imi face cu ochiul un test de sarcina chiar daca noi folosim prezervativ.imi puneam intrebarea:"daca sa spart?" chiar m-am visat gravida am visat ca eram gravida si mi-am dat seama abia cind trebuia sa nasc, pt ca nu aveam burta deloc

laurrasperam sa isi revina maya cit mai repede

madalinuta si sora mea are intoleranta la lactoza, si de putut poate sa manince tot ce contine lapte dar nu foarte des. ea are dureri de stomac si se baloneaza urat daca nu are grija si maninca prea des produse cu lactoza.sigur si in romania in magazine sunt foarte multe produse fara lactoza. ideal ar fi ca micutul iosef sa scape de tot de aceasta intoleranta.

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput