Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 6
maria_bunica spune:
Cuscra
de la darius pt papacioasa de iaurt!
Laurraa..eu nu te pot ajuta,imi pare rau de grijile tale,dar sper sa nu fie nimic serios.Totusi mi se pare cam mult sa bea 200 ml de ceai sau apa la varsta asta!
Elena..bravo pt mancacioasa!
Miruta..vazut soferita,e o scumpa.Tortul ala apetisant mi-a facut cu ochiul si ochii verzi ai lui mami,sunt tare frumosi!
Cosminica
Elizei si o rugam sa doarma bine si in noaptea asta.Sper sa ne asculte si sa ajunga urarea la timp!
Andata
si sa treaca repede maraielile puiutei!
Clodyac..ma bucur sa te citesc si ca esti mai bine!
si multa sanatate la ai tai!
Dici..
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
dicirstea spune:
Va dati seama de ce scriu asa frumos
Incerc si eu sa ma mai destind cu voi, asa ca insist
.
Am inceput sa resimt oboseala si noptile nedormite, si nu vorbesc de uitat ce am citit, de bagat telwfonul si clesti de rufe in frigider
ci de faptul ca am lesinat in fata copiilor, noroc ca era si mama cu mine.
Vineri a trebuit sa fac un drum pana la Snagov, la terenul pe care il am in litigiu, soata era la servici, asa ca am incarcat copii, am luat-o pe mama si am plecat. Si desi am mancat bine de dimineata sii am luat si vitaminele, cand am oprit doar am apucat sa scot centura si sa ma intorc spre copii si am cazut intre scaune.
Matei era cam nedumerit si ma batea pe cap "mama, ce faci?", mama nu putea iesi din masina pentru ca usile din spate sunt blocate sa nu poata fi deschise dinauntru si mai era si cu bb in bratew, asa ca am stat asa pana mi-am revenit.
Sambata am fost si eu la control gineco, la eco, am 2 noduli fibromatosi mici, iar luni am fost sa fac si analize sa vedem ce mai am. Sper ca nimic. Dar cand ma intrebat asistenta cate nasteri am eu am raspuns angelic:" una", in conditiile in care statusem pe hol cu amandoi copii in brate
.
Apoi ma intreaba cand a fost ultimul cm, si eu zic 10.09.2008. Iar asistenta:"poate 2009", eu nu si nu- 2009, ea de colo: sunteti gravida?, iarasi nu.Noproc ca vine doctorila sa o lamureasca, ca saraca nu mai credea nimic din ce-i spuneam."pai daca nu mai stiati cate nasteri ati avut, m-am gandit ca asta nici atat!!"
Asa ca o sa fac o slujba de pomenire pentru ultimul meu neuron, am incercar sa-l resuscitez, dar nu a avut nicio sansa 
Btw, Andata,
, asa vrea eu sa prestez niste yoga, dar nu ma pot concentra. Adica imi vin toate gandurile buluc in cap si se alege praful de mantra mea.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
madalinuza spune:
ANDATA, iosef papa inca san insa nu prea mai am lapte. Si oricum as fi vrut sa-i dau si eu iaurt, branzica. Asa ca am incercat de 2 ori cu Nan ha si mi-a varsat f urat cate o noapte intrega. Iar apoi la sfatul alergologului am inceput sa i-l reintroduc cate 3 lingurite (nu masuri), urmand sa cresc treptat. Insa acum cateva zile a facut bubitze in jurul gurii acolo unde a ajuns pielea in contact cu laptele.
CORALY- multumim de sfat
. stiu ca laptele HA nu e un lapte de tratament. E intr-adevar mai usor de digerat insa in cazul unor alergii propriu-zise e contraindicat. Scrie si pe cutie. Iar din pacate cca 30% din cei alergici la lapte se pare ca sunt alergici si la soia. Asa ca daca o sa se confirme alergia o sa trebuiasca sa vedem ce laptic din acestea speciale o sa accepte. Tu nu i-ai dat branza sau alte lactate deloc? Pana la ce varsta?
madalinuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Va dati seama de ce scriu asa frumos ![]() Incerc si eu sa ma mai destind cu voi, asa ca insist Am inceput sa resimt oboseala si noptile nedormite, si nu vorbesc de uitat ce am citit, de bagat telwfonul si clesti de rufe in frigider ci de faptul ca am lesinat in fata copiilor, noroc ca era si mama cu mine.Vineri a trebuit sa fac un drum pana la Snagov, la terenul pe care il am in litigiu, soata era la servici, asa ca am incarcat copii, am luat-o pe mama si am plecat. Si desi am mancat bine de dimineata sii am luat si vitaminele, cand am oprit doar am apucat sa scot centura si sa ma intorc spre copii si am cazut intre scaune. Matei era cam nedumerit si ma batea pe cap "mama, ce faci?", mama nu putea iesi din masina pentru ca usile din spate sunt blocate sa nu poata fi deschise dinauntru si mai era si cu bb in bratew, asa ca am stat asa pana mi-am revenit. Sambata am fost si eu la control gineco, la eco, am 2 noduli fibromatosi mici, iar luni am fost sa fac si analize sa vedem ce mai am. Sper ca nimic. Dar cand ma intrebat asistenta cate nasteri am eu am raspuns angelic:" una", in conditiile in care statusem pe hol cu amandoi copii in brate ![]() . Apoi ma intreaba cand a fost ultimul cm, si eu zic 10.09.2008. Iar asistenta:"poate 2009", eu nu si nu- 2009, ea de colo: sunteti gravida?, iarasi nu.Noproc ca vine doctorila sa o lamureasca, ca saraca nu mai credea nimic din ce-i spuneam."pai daca nu mai stiati cate nasteri ati avut, m-am gandit ca asta nici atat!!" Asa ca o sa fac o slujba de pomenire pentru ultimul meu neuron, am incercar sa-l resuscitez, dar nu a avut nicio sansa ![]() Btw, Andata, , asa vrea eu sa prestez niste yoga, dar nu ma pot concentra. Adica imi vin toate gandurile buluc in cap si se alege praful de mantra mea. CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
DICI-nasoala rau faza cu lesinul. Incearca sa ai grija de tine, caci daca tu nu o faci nu o s-o faca nimeni. La mine cel putin nici o sansa. Sotul meu crede ca viata acasa cu 2 copii e o continua distractie. Daca ma vede razand sau jucandu-ma cu ei crede ca o fac mereu din placere. Chiar daca in momentul ala fierb de nervi sau mi se invalmasesc jde mii de ganduri in cap. El ma ajuta insa cu treburile de afara gen cumparaturi, facturi, da cu aspiratorul. Ma rog, nu ma plang insa imi reproseaza de sute de ori de parca as fi pierdut timpul pe la saloane de frumusetre toata ziua.
Faza cu doctorul e mortala. Scuze daca am ras cu lacrimi, stiu ca e din cauza oboselii insa nu m-am putut abtine.
coraly spune:
Madalinuta, al meu nu avea o alergie clara, in sensul ca nu se umplea de bube, sau din astea. La el era mai mult o sensibilitate si intoleranta fata de proteinele din lapte, pe fondul problemelor digestive avute (probabil dezechilibrul microbian intestinal si maturizarea digestiva foarte lenta). Deci avea si el niste bubite in jurul gurii, si acum ii mai apar daca mananca multe lactate, dar principala manifestare erau gazele intestinale si colicile. La 7,5 luni i-am dat la sfatul pediatrei niste branza de vaca. In noaptea aia s-a trezit de 10 ori... La 8 luni am hotarat singura, dupa 2 luni de treziri din astea, sa determin ce are. Si i-am scos o gramada de chestii din alimentatie - fructe crude, cereale cu lapte, branza, iaurt oricum nu i-am dat.
Deci al meu cel mare nu a mancat lactate pana la 2 ani parca, apoi iaurt simplu cate putin si rar, pana la 3 ani, apoi tot treptat cate un pic de cas, pe incercate. Apoi de la 4 ani, br de vaca si lapte de vaca o data pe sapt, apoi tot mai des. Pe la 4,5 ani a ajuns da manance regulat branza de vaca si lapte fara treziri noaptea. Acum vad ca nu mai are probleme. Mananca zilnic lactate. A, si i-am dat ani la rand cure de cate 10 zile de biotics capsule, tot la 1-2 luni si kreon(enzime) din cand in cand.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
dicirstea spune:
Am de lucru o gamada, dar am creierii prastie si cu Th in brate mi-e frica sa nu scriu niste bazaconii, asa ca mai bantui pe aici.
Macar aici nu se lasa cu repercursiuni, daca va plicti' dati "ignore".
Th nu vrea sa stea in fund.S-a ridica singur in fund acum o luna si gata. Daca il pun eu se lasa intr-o parte sau se lasa pe spate si incepe sa faca podul. Adica sa-l iau in brate.
Daca sta in 4 labe incearca sa se ridice direct, are un stil foarte ciudat: ridica direct genunchii si automat vine in nas, dupa care incepe sa impinga din picioare dar cu nasul tot in jos
www.tare.ro/banufiprost/16286-animale-haioase-urs-polar-lene-mare-zi-de-lucru" target="_blank">ceva de genul
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
coraly spune:
Uau Dici, mortal
Ce bine am ras:)
Si eu vroiam sa-ti zic sa faci niste analize mai detaliate. E ciudat cum ai lesinat.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
alic spune:
Laurra, dar tu nu-i mai dai fetei san? e ce trebuie sa bea 200 ml apa/ceai pe zi?
cu ce dr ai vb?
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
dicirstea spune:
Madalinutza, nu as putea spune ca fac prea multe, casa mea e intorsa cu fundul in sus, mancare nu prea mai fac (ca mi-e frica sa dau foc la casa), dar din cauza datoriilor tot trebuie sa lucrez de acasa, asa ca in rarele momente cand doarme Th eu lucrez.
Daca stiu ca am de lucru nu ma pot odihni, am impresia ca pierd timpul
Am noroc cu Matei, cauneori simte cand e cazul sa ma lase sa respir, desi nu vrea sa stea cu altcineva, macar e cuminte.
Si ca mi-am mai adus aminte...isi ounea sapca pe cap si creionul dupa ureche si nu stiam de ce, pana m-am uitat la "Many Iscusitul" si am vazut. L-am intrebat daca e Matei many iscusitul, iar el zice:
Nu, e Matei Simplu!
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE