Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 5
Bebe Beca spune:
Doarme fata mea... cu greu a adormit, am lasat-o pana la urma singura in patut. Eu pregatesc acum un pui cu smantana si ciuperci, imi astept fata si sotul sa vina de la balet si ma tot gandesc la expresia "facerea de bine, puncte puncte de mama..." si asta pentru ca am ajutat un prieten pe care il credeam foarte bun.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
andata spune:
madalinuza, bine macar ca ai scapat de infectie. Totusi nu am priceput cu laptele, spuneai ca ii dai HA si pare totusi sa fie alergic? Of, ce o fi in sufletul tau... Sper totusi sa fie bine. Sanatate multa micutului
Ioana, ce fetita mare ai!
miruta, 
. Nu prea am mai reusit in ultima saptamana sa intru zilnic, cea mica e tot mai maraita. Incerc sa imi fac timp cand doarme sau mai sta sotul cu ea, dar mai sunt atatea de facut pe langa incat uneori imi vine sa las totul balta si imi iau un moment de respiro in fata calc.
LauraOana, am vazut ca Adriana ti-a spus de nettacin, e intr-adevar f bun. Vazut pozicile bondarelului, cea cu costumasul de mos e fantastica. Faci si o poza cu rochia de nasica? Casa de piatra surioarei tale
coraly, 8 treziri pe noapte? Cum rezisti? Tavi a fost la fel si noi umblam ca zombi, iar socru-meu daca nu auzea nimic, spunea ca noi suntem exagerati si ne prostim, ca e cupilu' linistit 

LauraOana, si eu o mai iau pe Ioana noaptea in pat cu noi, dar imi e mai usor sa o tin la marginea patului si pt siguranta pun un scaun exact langa pat. Asa stiu ca nu se intorce sotul din greseala si nici ea nu sta inghesuita intre noi
Anda, felicitari pt primul "mama"... Frumos tare...
Cosminica,
Eliza sa o lase pe mami sa doarma
Carmina, poate ca trezirile au alte cauze, nu a lapticului nesatios. Vad ca sunt multi bbi care isi pun acum mamicile la incercare
Carla, multumesc mult pt link-uri... Melodiile tineretii noastre... Mereu atat de aproape de sufletul meu, ca o rugaciune suspendata intre cer si pamant. Stiam candva toate versurile...
dici, ia zi adevarul, faci cumva yoga? Ca la pozitiile pe care le adopti ai putea fi guru-ul stupului (stii ca nu zic cu rautate, nu?). Subscriu si la Bertzi si Baniciu, si sotul meu e innebunit dupa ei
Carla, wow
| Citat: |
| tatal meu a fost inginer de sunet la Radio Romania si am avut ocazia sa merg cu el pe la Cenaclu, Ateneu, concerte diverse. La Radio i-am cunoscut pe Maria Gheorghiu si Ducu Bertzi, la cenacluri pe Andrei si Adrian Paunescu, apoi majoritatea artistilor. Mai tarziu, am activat 10 ani in presa si am pastrat legatura cu cei care mi-au ramas la suflet. Am fost o norocoasa din acest punct de vedere. |
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
CarlaV spune:
Andata, da, am avut norocul sa cunosc oameni minunati, din pacate prea multi nu mai sunt printre noi (George Pruteanu, Toma Michinici, Grigore Vieru, Tatiana si Milu...). Imi plange sufletul pentru fiecare dintre ei, uneori as fi preferat sa fiu mai putin implicata.
Ioana, pupici Sarei la aniversare si tie multe imbratisari, stiu bine cum e cu facerea de bine la prieteni. Vorbim in detaliu pe mess daca vrei
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andata spune:
miruta, cu lumina de veghe nu merge, ca sa nu mai aprinzi noaptea lumina? Eu sunt la a doua (prima s-a ars), dar e mult mai simplu noaptea
annkkaa, frumoasa printesa ta micuta, dar totusi cred ca "productia proprie" deparazitata nu e de aceeasi parere
LauraOana, off, ce noapte cumplita. Sanatate multa micutului Sebastian
Andreea, multe mai aveti pe cap acum. Spor la treaba cata mai e si sper sa si reusesti sa te odihnesti
Ioana, felicitari pt somnic si stomacel
Ies sa pregatesc cina familionului si intru daca mai apuc, daca nu, mai am de recuperat pt maine vreo 5 pagini.
Pup tot stupul.
Mai intai insa, multe lunite fericite tuturor sarbatoritilor de zilele acestea
Multa sanatate si bebeilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
CarlaV spune:
Andreea, multumesc mult, iti intorc inzecit gandurile bune, dar chiar nu stiu ce am facut sa merit asta. Imi pare tare rau ca nu mai pot raspunde la toate subiectele, asa cum faceam inainte. Voiam sa te abordez pe mess de mai multe ori, dar m-am abtinut, imi dau seama cat e de complicata perioada asta la voi. 
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Noi doar ce am venit de afara,cu toate ca era bine,vreo 13 grade si adia usor vantul,am stat doar o ora si putin ca l-a luat somnicul pe strumf si nu a vrut sa faca nani afara!
Am uitat sa va zic ca mi-au venit si mie uratii,vineri,dar fara dureri prea mari,cum era inainte de sarcina.
In rest nu prea avem noutati,Darius "vorbeste" intr-una si ma striga tot mai des...
Acum doua zile i-am dat un kiwi(i-am scos toate semintele) si i-a placut si azi a papat jumatate dintr-un ananas destul de mare!Voi cum ii dati ananasul si kiwi?Eu i le-am dat pe razatoare,dar m-am cam chinuit!
La multe luni inainte sarbatoritilor de azi!
Dici..tare ai fost cu "bomboane sport"
Strunfita...imi pare rau pt noaptea fara somn.Tin pumnii sa terminati mai repede cu hartogaraia pt casa.Pupam fata sa nu doara vaccinul si sa nu febra.
Philip..probabil dormi mai rau din cauza grijilor cu mutatul.
Miruta..ufff,nu stiu cum de mai rezisti cu atatea treziri ale Antoniei...
,multa putere si spor la invatat.
Clodyac..despre voi nu ne mai spui nimic?Ce mai faceti?
Badriana..dar cat stati in BaRCelona?Da,asa e,pt inchiriat apartament va cere depozit,dar daca faceti totul printr-o agentie si nu stricati nimic in apartament,va vor inapoia banii!
Ankkaa..dragalasa foc printesa roz,iar video-ul cu catelusul e super tare!
LauraOana
baiatul sa doarma mai bine in noaptea asta si sa nu il mai doara nimic!Dragalas foc Sebastian,se vede ca asteapta sa iasa dintisorii,ca e mai mereu cu manuta in gura!
Ioana..bune vestile,sa o tina Sara tot asa,ar fi bine sa se regleze cu kk!
Deocamdata nu am gasit nimic de munca,dar inca nu mi-am pierdut rabdarea!
Coraly..uff si voi cu atatea treziri?
Miruta..si noi trebuie sa stam langa Darius ziua ca sa doarma mai mult...dar asa ma mai odihnesc si eu langa el!![]()
Scriu la mesajul asta de vreo 2 ore,trimit si revin!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
coraly spune:
Madalinuta, majoritatea alergiilor bebelusilor se rezolva in timp. Exista si tratamente homeopate cu rezultate bune, care grabesc procesul.
Despre Nan HA am citit ca au fost probleme, intr-o tara occidentala au fost dati in judecata pentru ca formula lor HA nu era chiar HA. Mai bine incercati Humana, cele care aveti probleme cu alergiile. Eu la primul copil i-am dat o formula pe baza de soia, pt ca era sensibil si avea o forma de intoleranta la lactate, PREGOMIN. Dar e destul de rau la gust. Cel mare l-a baut totusi, de pe la 1,8 ani pana la vreo 3, dar asa, o data pe zi. A supt pana la 2,4.
Ioana, stiu o dieta faina, usor de tinut, nu te priveaza de nimic. Ii zice cronologica. Eu am slabit vreo 4 kile si ceva in 2,5 luni cand avea cel mare vreo 8 luni. Tot ma bate gandul sa o reiau. Sa-mi zici daca te intere.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
clodyac spune:
buna seara fetele
ramona.p am scris la administratori a mai fost o data problema asta habar nu am de ce se intampla asa sper sa o rezolve rapid te pup 

maria, nicuratze si nu mai retin cine intreba de noi
suntem bine avem cam 2-3 treziri pe noapte dar cu plans de nu il impac cu nimic si nu imi dau seama de la ce ar putea fi dar am vazut ca mai multe din noi se confrunta cu aceasta situatie papam binisor zic eu seara cereale ziua fructe : mar , para (nu prea ii prieste la stomacel), banana am incercat mango nu ii place si nici mie cam atat vreau sa ii dau supita cu carnita de maine
in rest tata tot in spital un pic mai bine mama soacra a iesit azi si este bine inspre bine
eu sunt bine cred ca nu mai am starea depresiva chiar ma bucur ca intrasem in panica ca nu mai ies din butoi 
eu va citesc zi de zi dar cum am mai spus imi pierd ideile si uneori am o stare asa numai de privit nu si de scris![]()
![]()
eu va pupacesc pe toate si sa aveti nopti linistite 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
dicirstea spune:
'hello
Numa' ce-am intrat si mi-am aruncat ochii pe ultim,ul post, fara sa vad de unde vine si am vazut pe cineva care zice ca e frumos afaa

apoi am vazut de unde vine frumusetea...da, cred sieu, pana nu ma goneau liliecii nu intram in casa la o asa tmperatura.
Intru si eu in clubul oropsitelor, credeam ca daca nu am avut colici si nu baleste ca Matei, o sa fie tot un parfum cu Th. Ei bine, nu. Acum se zvarcoleste si se arcuieste cde durere, nu sta nicicum, nici in scaunel, nici premergaret, in paatut nici nuj se punea problema, e lesinat de oboseala dar doarme numai in brate sau cu mine intinsa langa el.
Altfel ar fi ok, daca am rabdare mananca 120-150 gr de mancarica, fructe sau legume. E adevarat ca dureaza mai bine de o ora masa.
Chiar vroiam sa intreb cum procedati la masa. II dati pana se stramba si bagati lapticul dupa aceea sau mai stati cateva minute, ii distrageti atentia si mai incercati?
Eu asa fac, nu neaparat cu intentie, dar intotdeauna cand fac ceva cu Th vrea si Matei fie sa manance fie sa bea, fie la toaleta, fie sa ne jucam cu mingea sau sa facem baloane, ssa ca ma intrerup si o luam de la capat.
In felul asta papa tot, imi e mie frica sa-i mai dau, sa nu fie prea mult.
Am spperat ca daca ii dau cereale seara va dormi noaptea, nu numai ca nu a fost asa, dar inca a fost singura masa pe care a refuzat-o si mai tarziu a vomat-o, indiferent daca a fost cu lapte de la mine sau cereale cu lapte inclus.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!