Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 9
Flobaby spune:
Am revenit.
Ioana, felicitari pt kk si somnul Sarei.
Raluca, felicitare pt ingrasat
.
Coraly,
.
Laurao, ma bucur ca Seby a dormit mai bine.
Faza cu lasatul 4 ore inainte de papa fara san la mine nu merge, mananca exact la fel si dc-i dau sa pape la juma de ora dupa supt.
Eu i-am luat Mariei un scaun de masa tare dragut dar n-am unde sa-l pun
. Premergaretul deasemenea e doar pt decor.
Despre alergii: intr-adevar pot disparea - eu aveam alergie, copill fiind, la ciocolata, cum mancam putin cum ma umpleam de bubite. Pana pe la 5 ani.Acum n-am nimic.
Maria, te invidiez si totusi
.
Dici, scuza-ma dar 

.Ma vad pe mine cand povestesti despre tine. Doar ca eu am doar un copil. Si eu sunt praf, nu mai tin minte nimic, am memoria praf. Eu sunt in greva la facut curatenie si mancare. De curatat m-am saturat sa curat dupa altii si de mancare poate sa faca si tati, ca ce alta treaba are?
Madalinutza, te inteleg perfect cu faza cu statul acasa. Al meu m-a sunat sa-mi spuna ca-l doare capul tare, ca nu s-a odihnit bine azi noapte

.Dar EU, ca dorm extrem de putin??????????????
Cat despre cura de slabire, la cat dorm si cat mananc, n-am nevoie. Cred ca in curand voi reveni la marimea scandura.
Jur ca nu mai tin minte cine si ce a mai zis. Va rog sa ma scuzati dar sper ca e de inteles, la cat de zombi sunt.....#Hai ca iar m-am intins....
A, 

sarbatoritilor de zilele acestea

Andata, un
special
Pupici tuturor!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
miruta spune:
Salutare,dragelor!
Vad ca Antonia incearca sa-si schimbe programul.S-a trezit la 8.30 si abia la 12.30 s-a cerut la nani(ea de obicei avea primul somn la 10.30).
FLOBABY...imi pare rau ca si Maria ta e asa de "rea" cu somnul ca si Maria mea.
Aseara am incercat asa: la 19.30 ,in loc de cereale i-am dat mar cu banana si biscuiti si la 22 a servit 100 ml de lapte praf.S-a trezit O SINGURA DATA ...nu stiu daca asta a fost cauza...incerc si diseara reteta si iti zic....dar parca ar fi prea frumos sa fie adevarat.
DICI...imi pare rau de starea ta...tin pumnii sa iasa ok analizele si ai grija de tn (cel putin pt copii,au nevoie de o mama sanatoasa).
Va pup...am de calcat...revin(sper).
Antonia,minunea mea
dicirstea spune:
Hello

dau o
la toata lumea,
O zi buna va doresc
si un somn ca al meu.
Th s-a culcat pe la 12.30 si s-a trezit la 6, fara sa planga, a papat putin si a adormit la loc IN PATUTUL LUI!!mka duc sa dau acatist de multumire!! zdesi acum vad ca isi scoate parleala la cat se zvarcoleste, bineinteles tot in brate 
Si totusi la 6 dimineata, dupa 6 ore de somn, imi era greu sa deschid ochii si aveam impresia ca am dormit doar 2 ore.
Si eu am crezut ca daca mananca seara mai bine doarme mai legat, dar pana la urma am incercat toate variantele, si cu nurofen si cu gripe water si cu legumele seara, nu a functionat nimic.
Azionoapte cred ca doar era superobosit si el si nu l-au mai chinuit asa dintisorii.
Carla, singurul raspuns serios si adevarat ti-l da Matei, "l-a putz mama pe ace".
Saracutul e un dulce, cum incepe Th sa planga se duce la el si incepe sa-i cante, ii da diverse jucarele, il pupa, si daca nu merge il intreaba: " de ce plangi teo, te-a putz mama pe ace?" Dar totodata e si periculos ca e atatde grijuliu, ieri m-am dus de 2 ori la bucatarie si l-am auzit pe M "detzchide guraaa, gura mare teo" si cand m-am uitat se chinuia sa-i dea sa manance
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
LauraOana spune:
miruta cum e dieta? cit ai mai slabit?
felicitari pt somnul de azinoapte! sa speram ca tine faza si la noapte!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Bebe Beca spune:
Buna dimineata... ma rog, buna pranzul![]()
Incep prin a va povesti despre melancolia mea de astazi. Ma uit la sara si o vad cum se plimba prin living de una singura si imi dau seama ca a crescut si ea... Si ca o sa se faca si ea maaare si ca, si ca...
Maria, eu folosesc blenderul pentru fructe si legume. Poti scoate textura fina sau mai putin fina, este foarte util.
Coraly, daca ai timp, te rog sa imi dai dieta aceea. Multu frumos!
Clody, 
Dici, eu ii dau Sarei pana se stramba si laptele dupa aceea.
mamica obosita, este o placere sa te citesc. Poate mai ai parte de somn ca cel de azi noapte, si nu te mai pune Theodor "pe ace..."
Ginette, scaunul a fost comandat impreuna cu alte jucarii si a venit tocmai di SUA. A durat vreo doua luni toata treaba, dar am facut o economie considerabila.
Laura, mie inca nu mi-a revenit menstruatia, din fericire................ Dar parca nu se regleaza cum trebuie pana la intarcare.
Carla, a avut bazdaci pana la 1? Fitze si figuri? Dor de tzitzi? Durere de dinti? De burta?
Alynta, distractie faina cu musafirii si nervi de otel!!
Miruta, frumos somnic, poate o tine tot asa. Si spor la calcat, uf, nu-mi place deloc sa calc.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
dicirstea spune:
Mai e cineva fara CM? mie nu mi-a venit deloc, iar dr a zis ca nici nu sunt semne ca ar veni prea curand...nu stiu care ar fi semnele alea...cum face, arunca buzduganul inainte, ca balaurul?
Lauraa, si eu cred ca nu e ceva sa te ingrojereze, daca nu accepta Humana, incearca HIPP Ors 2000. E mult mai bun la gust si se poate da de la 4 luni, e si bio.
UIte si unde gasesti:
Iasi Iasi Str. Nicolae Iorga, nr. 40
L-V:8.00-21.00; S:8.00-18.00; D:8.00-15.00 0232233035 11.50 RON
Iasi Iasi Str. Mircea cel Batran, bl. A1
L-V:8.00-21.00; S:8.00-18.00; D:8.00-15.00 0232244021 11.25 RON
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Beca, filmeaza tot...inseamna ca vin ganduri de al treilea![]()
Acum m-am riscat si l-am pus si eu pe Th pe jos, bineinteles ca trage tot spre locurile unde nu are ce cauta, la jucariile lui M, si in timp ce acopeream cu un pled usor manerele de la comoda mi-am amintit ca ma intreba cineva
ce e cu ele.
Au fost de pe vremea lui Matei, ca noi nu ne gandeam ca ne vor prinde copii in casa parintilor, si nu am gandit mobila safe pentru copii. Manerele alea mari au fost perfecte pentru catarat, ziceai ca e omul paianjen, nu mergea in picioare dar se catara pe "scarite" si se tinea in maini de acele manere.
Pana la urma a trebuit sa ii las libere 2 sertare cu lucruri pe care le putea zmotoci, ca altfel se enerva ca nu le putea deschide si tragea de ele, pana la urma a dat si un cap intr-un coltisor de maner de se infundase un pic fruntea, am tras o spaima mama-mama.
Asa ca am lasat neinchise 2 sertare cu chiloti (nu va speriati-erau dezinfectati si oricum nu mai puteau fi purtati ca erau din cei de silfida) sau cu pantaloni scurti. Si asa aveam asigurat cel putin 30' de liniste, cam cat ii lua sa scoata tot din sertare si sa imprastie si sa si probeze cateva perechi.
Aveam si o poza cu el imbracat in vreo 7-8 perechi de chiloti, infasurati pe tot corpul, pe diagonala, daca am timp o caut.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
nicuratze spune:
Buna si de la noi,
LAURRA,multa sanatate fetei,sa-si revina repede.
MADALINUZA,al meu a fost cu alergie la lapte si i-am dat san pana la 1 an,apoi Humana SL (soia) pana la 3 ani,iaurt,branza de la 2 ani,cate putin...si tratament homeopat de la 1 an jumate ( ca de la 6 luni la 1 an jumate ne-a tinut pe loc un "alergolog" cu asa zisul lui vaccin)
MARIA,CLODY,DICI,CARLA,PHILIP si toate fetele
CORALY,vreau si eu dieta,please,ca nici eu nu pot tine o dieta severa,si mai am vreo 7 kg in plus.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
otiliap spune:
buna fetele!!
la multi ani pt sarbatoritii zilei!!
Ana Ilinca si Dragos Stefan de ela2004
Ana Matilda de memo3nov
maria_bunica, un
mai special pt puiutul tau darius nicholas, care e nascut in aceeasi zi cu puiul meu scump matei!! nici nu stiu cand au trecut 8 luni!
sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, destepti! sa va bucurati parintii in continuare asa cum i-ati bucurat si pana acum! 

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
madalinuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana coraly ok..am bagat la cap ca intoleranta la lactosa si alergie la proteinele laptelui nu e acelas lucru ..madalinutza scuze ca m-am bagat ca musca in latpte ![]() ![]() Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian |
Doamne, Laura, nu tb sa te scuzi. Nu ai pt ce, ai vrut sa ma ajuti cu parerea ta
.Intr-adevar la noi se pare ca e o alergie la proteina laptelui de vaca, daca era intoleranta la lactoza, ar fi reactiont prost si la laptele meu.Oricum, si daca ma criticati eu nu ma supar caci nimeni nu detine adevarul absolut. si copiii sunt asa de diferiti incat poti creste o echipa de fotbal si tot sa mai ai surprize.