Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 15
Raluca_Ioana spune:
Am mai scris o data mesajul dar a avut grija Alexia sa mi-l faca sa dispara asa ca il rescriu.Eu momentan sunt singura cu micuta acasa si trebuie sa fiu non-stop dupa ea ca altfel e jale.umbla in toata casa in 4 labute iar daca gaseste ceva de ce se poate agata imediat e in picioruse asa ca nu pot face nimik.acum am pus-o putin in premergator ca sa pot scrie linistita mesajul.la noi ieri a fos ca in Evul Mediu, nu am avut curent toata seara.de la ora 18 bezna totala.
tocmai cand ma pregateam sa va citesc si sa va scriu cate cava s-a luat curentul si noroc ca aveam o lanterna in apropierea mea ca sa pot sa iau fata in brate si sa ajung cu ea in camera.am sunat la deranjamente de am inrosit tel dar nimeni nu a raspuns.
asa ca am plecat la cumparaturi si la plimbare ca ningea asa de frumos.dar cand am revenit acasa tot bezna.
si uite asa am schimbat fata la lumina lumanarii,Mitza i-a incalzit mancarea la lumina lanternei si pe urma nu vroia sa doarma asa ca ne-am apucat de joaca.acum avem curent dar nu avem cablu asa ca televizorul e mort.
Fug ca urla...
Am revenit.intre timp i-am facut nasucul, i-am dat sa pape si am pus-o iar in premergator sa pot termina mesajul.
Mersi mult fetelor pentru urari si aprecieri la adresa Alexiei dar si a mea.
nu mai stiu cine imi zicea ca arat bine,mersi.la mine problema nu e ingrsatul ci slabitul.pot sa mananc orice si oricat si nu ma ingras dar de slabit imediat dau jos.ma mir ca mi-au ramas vreo 3 kg in plus dupa sarcina.
Carla...legat de menstruatie eu nu mai alaptez de 3 luni si cum aveam si inainte de sarcina probleme m-am gandit ca un control nu strica.ce fete dulci ai!
nu mai stiu daca mai trebuie sa raspund la cineva dar mai recitesc odata pag trecute si revin.
va las ca trebuie sa schimb o mamaruta cacacita.
Bebe Beca spune:
Buna de dimineata!!!
Bine ati revenit Anca! POate mai des pe la noi
Fetelor, nu cred ca intra in discutie al 3lea bebe. Am vorbit cu Andrei despre treaba asta, am hotarat sa ne oprim aici. Ceva de genul: daca am fi avut o lume frumoasa de oferit, faceam si 5. Dar in nenorocirea asta... Ma rog, daca se va intampla (ca si cu Sara) sa apara, atunci il primim cu drag.
Carla, teoretic se poate si a 3a sarcina. La Sara a rezistat uterul pana la sapt 37. La o a 3a, cine stie...
Nu mai pot sta, ca trebuie sa o culc pe micuta. Am primit saculetul pentru fructe, dar nu are deloc succes.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
buna ziua si de la noi
BebeBeca nici la noi nu a avut succes saculetul,am primit comanda; mai incercam; deci se poate 3 cezariene,nu?
carla, asa facea si Maya seara, nu stiu de la ce
astazi s-a trezit parca mai rau racita, ce sfat imi dati ca drita m-a pus sa-i dau altceva

; acum mucii ii curg instant cand stranuta, fff multi si in general aposi, numai ca tuseste mai mult si nu sec si stranuta; parca as fi tinut-o in frig nu stiu cat; ma gandesc ca poate umidificatorul are o "contributie" la asta
of of.....
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Ceva de genul: daca am fi avut o lume frumoasa de oferit, faceam si 5. Dar in nenorocirea asta... Ma rog, daca se va intampla (ca si cu Sara) sa apara, atunci il primim cu drag. |
Ce bine ai pus punctul pe i...dar stii ce mi se pare ciudat? ca tocmai cei care au o situatie materiala cel putin satisfacatoare, de nivel mediu spre superior, se gandesc la perspective.
Cei pentru care si indemnizatia minima de 600 ron este mai mare decat venitul lor de baza, nu-si mai pun problema ce se intampla peste 2 ani...
Sa ma ierte Dumnezeu daca gandesc cu pacat, cateodata, cand ii vad pe amandoi cum se imbratiseaza, cum se joaca si mai ales cum rad, imi spun ca as mai face cativa si ca ii inteleg pe undeva pe cei care nu se mai opresc...desi nu sunt sigura ca toata lumea are motivele mele...
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Lauraa, ai incercat Colargol? Ti-a dat si un antialergic? Cam asa ceva se da cand stranuta des...intreb, nu recomand. Doctorul e cel care hotaraste, dar la noi, la muci curgatori a fost bun colargol si aerosol.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Fetelor sunt disperata, nu am reusit nici pana acum sa ne dam seama pe unde pierde centrala.Moare constant. Azinoapte am incalzit cu aer conditionat, dar doar o camera si asta nu e o solutie.
Iar am o mizerie de nedescris in casa, pe langa praful de rigoare am si aschii de lemn si puf de vata de sticla si o multime de taieturi fine pe maini, mobilele mutate, covoare intoarse, Matei vrea la zapada, Th are kk la poponet si mi-e frica sa-l dezbrac si sa-l spal in frigul asta, nu am apucat se la fac piureul de fructe...
De ce imi vine sa dau foc la casa si sa plec la balamuc??
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
laurraa spune:
| citat din mesajul lui dicirstea Lauraa, ai incercat Colargol? Ti-a dat si un antialergic? Cam asa ceva se da cand stranuta des...intreb, nu recomand. Doctorul e cel care hotaraste, dar la noi, la muci curgatori a fost bun colargol si aerosol. CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
tocmai am terminat aerosolii si colargolul de dat; reincepem azi colargol si aerosoli cu ser si acc

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
strunfita spune:
| citat din mesajul lui dicirstea Fetelor sunt disperata, nu am reusit nici pana acum sa ne dam seama pe unde pierde centrala.Moare constant. Azinoapte am incalzit cu aer conditionat, dar doar o camera si asta nu e o solutie. Iar am o mizerie de nedescris in casa, pe langa praful de rigoare am si aschii de lemn si puf de vata de sticla si o multime de taieturi fine pe maini, mobilele mutate, covoare intoarse, Matei vrea la zapada, Th are kk la poponet si mi-e frica sa-l dezbrac si sa-l spal in frigul asta, nu am apucat se la fac piureul de fructe... De ce imi vine sa dau foc la casa si sa plec la balamuc?? CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Dici, vezi ca noi am patit la fel cu centrala, aparea eroare la catva timp dupa ce bagai apa si presiunea era ok. Banuiesc ca scade presiunea, nu? Si nu era din cauza ca se pierdea apa pe undeva, ci avea centrala un bai. Am sunat la cei care ne fac service-ul si a venit un nenea, a rezolvat problema in 10 minute. Era ceva problema cu ceva pompa de apa/aer, nu mai stiu exact.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
miruta spune:
LAURAA...imi pare rau ca nu trece deloc raceala.Nu stiu ce sfat sa-ti dau ,imi pare rau ,si noi am avut antialergic dar acum imi scapa denumirea.Incearca si nu mai pune umidificatorul pana nu iei higrometru(noi am luat de la selgros o "unitate meteo" cu termomentru ,higrometru ,ceas si o mini statie care se pune afara de-ti arata temp si starea vremii si a fost la oferta,vreo 60 de lei).
MARIA...azi noapte mi-am adus aminte ca intrebasei cum facem fructele (iarta-ma ca n-am raspuns la timp)...eu le fac cu blenderul(mi se pare ca pe razatoarea de sticla se stoarce ciudat tot sucul din ele,plus ca e si mai usor cu blenderul
).
Ma iertati ca n-am chef de vorba azi..la noi minunea n-a durat nici macar 3 zile...azi noapte am dormit iar prost,eu sunt cu nervi prastie de la oboseala si ea are bazdaci in fund.Imi vine sa-mi iau campii cu asa copil.
DICI...tu cum ai dormit azi-noapte?s-a repetat minunea?
Antonia,minunea mea
strunfita spune:
Of, Laurraa, multa sanatate Mayei. Nu stiu ce sa-ti recomand, din pacate. Ai incercat sa-i mai dai si oscilococcinum. La Andreea a mers foarte bine cand a fost mucoasa.
Am citit tot dar sunt chiauna de cap, ieri i-am dat para si noaptea s-a tot foit si am avut impresia ca a stat numai cu tzatza in gura. Io chiar nu stiu ce-o sa ma fac cand o intzarc, chiar vreau s-o intzarc la un an. Plus ca nici lapte prea mult nu prea am, am pus-o intr-o dimineata dupa ce a sput pe cantar si a supt 40 ml.
Eu nu mai vreau un copil, mi-e suficient 2. Inca sufar mult dupa momentele pe care le petreceam doar cu Bogdan inainte s-o avem pe Andreea, acum foarte rar am ocazia sa merg doar cu el undeva, sa stam sa povestim doar noi doi, sa stau sa ma joc doar cu el...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi