Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Dici – si eu ii distrag atentia lui Eduard cu jucarii cand mananca si nici gura nu imi tace, fac ca toate orataniile. Acu stau si ma intreb de ce fac asta, nu cred ca e necesar ca Eduard manaca bine. Cand am un raspuns va spun si voua. |
Supertare
Acum am alta suparare...ce credeti ca fac eu de la ultimul mesaj???Am decopertat podeaua sa vad pe unde pierd apa, ca mi s-a oprit centrala de 3 ori azi,
pana acum nu am vazut...iar dorm bine in noaptea asta..

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Voicu-bebi, bine ai revenit, alta harnicuta...
Stiti la cine ma mai gandeam???...ce-o mai face Vanila_baby??
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
voicu_bebi spune:
sa inteleg ca sunt doritoare la un alt bebe?
Anca mami de bebelina
Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

laurraa spune:
seara buna si de la noi fetele!
maria, pupici dulci lui darius ca face 8 lunite si tutror sarbatoritilor de astazi!!!!!!
astazi am stat toata ziua aproape la facultate-traiasca mama si tata- a dormit cu tata 2 ore!!!! la amiaza si a baut 150 ml de ceai astazi de la tata si vreo 70 ml de apa cu electrolyt!!!!! uraaaaaaaaa; a si papat si san destul de mult; nu a mai fost asa maraita, dar azi noapte mi-a adormit la 2
si acum la 11 si 15 (philip Maya stii ca dormea super pana pe la 5 lun, adormea la 10 si se trezea la 5 sa pape doar si apoi la 9 dim-10,acum nu mai am luxul asta)
didi, multumesc de detalii, am s ama duc sa cumpar si acolo
fetelor, multumesc mult pentru indicatiile cu umidificatorul

de la umidifcator are mucisori iar cat lumea,stranuta in continuare, of of si cred ca apar in final si incisivii centrali de sus caci de 2 saptamani sunt umflate gingiutele
beca, nostalgie pentru al treile?![]()
fetelor va multumesc mult pentru urarile de santate

alic,noi am inceput diversificarea la 6 luni si o saptamana
carla, pai asa ii si dadeam san, foarte des si nu stiu ce s-a intamplat; acum ziua nu prea mai suge dar recupereaza seara pana la 2-3; asa se mai trezea si maya ca Lary
didi, si eu am probleme cu ventrala asta of of
badriana, madalinutza,coraly,andata,serialbastre,racluca,nicuratze,alynta

ma intorc la o grupa de facut note,situatii, etc......
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
laurraa spune:
voicu_bebi,welcome back
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
oana_MVT spune:
In mesajul precedent am raspuns la capitolul 57.
Acum raspund la capitolul 56:
Maria ma bucur ca i-a placut saculetul lui Darius.
Pupici multi pentu BUBU, sa treaca toate. Dana multa putere.
Oliliap multumesc pentru raspuns. Intradevar parerile sunt impartite in ceea ce priveste kiwi. Doctorita mi-a zis sa mai astept.
Marcela ma bucur ca au iesit rezultatele negative. Cat de des ii face analiza la urocultura. Si eu sunt obsedata de infectie asta tampita. Mie imi vine sa ii cer doctoritei sa ii fac analiza lunar macar cateva luni sa vedem daca apare ceva. Nu vreau sa mai ajunga la febra si toate alea.
Ioana eu i-am dat lui Eduard bucatele mici de somon de cate ori faceam pentru noi. Eu il fac la cuptor cu lamaie si ulei de masline.
A ajuns mama soacra cu bine. E ametita saraca dar sper sa se adapteze in cateva zile.
Uitam sa va zic ca rezultatele preliminare la urina de luni au iesit sterile. Sper ca si rezultatele la cultura sa fie ok. Eduard nu a plans deloc cand i-au pus cateter. Nu le vedea sa creada asistentelor. L-am tinut ocupt cu telefonul meu.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
madalinuza spune:
OTILIA -am vazut ca ti-a raspuns si Elena, din sange o sa-i facem testul.
OANA- sper sa fie bun rezultatul de la cultura. Sa dea Domnul sa scapati definitiv de nenorocita asta de infectie.
ELENA- sotul meu mai sta la nevoie cu copiii insa nu mult timp odata. Cand am mai mers la cabinet statea cu Iosef caci la Luca venea o bona. Si cand il las singur totdeauna vrea sa-mi demonstreze cat de eficient e el (sigur, spre deosebire de mine...), se apuca sa faca diverse treburi si lasa copiii nesupravegheati, pe Iosef il gasesc sugand diverse chestii, Luca ii baga murdarii in maini, etc. Nu ii lasa singuri insa e un pic mai superficial. E multumt ca mi-i preda tot intregi si apoi se lauda. Ma rog, eu oricum zilele astea sunt in razboi cu el asa ca oricum nu o sa-i recunosc nici un merit
. Anul trecut cand il aveam doar pe Luca, veneam de la cabinet pe la 10 seara.Bona pleca pe la 9. Mi se intampla sa-l gasesc pe sotul meu adormit pe vro canapea sau pe covor iar Luca se juca singur, avea doar 2 ani pe atunci. 

CarlaV spune:
'Neata! Terorista mea m-a zapacit in noaptea trecuta cu trezirile, desi n-am schimbat nimic, poate doar a dormit mai mult ziua, ca am fost plecati mult timp. Nu stiu ce sa-i mai fac
.
Alynta, vreau sa dau jos burta, dar sport nu fac. De fapt pielea de pe burta e problema, si in afara de cutit nu stiu sa mearga altceva.
OanaMVT, nu lucram la bb3, dar daca se intampla, nu refuzam. Fetele de aici stiu ca am facut o promisiune. Eu prefer sa ma tin de ea mai tarziu.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
voicu_bebi spune:
salut fetele
v-am gasit pe pagina 2![]()
care v-ati bagat pt bebe 2 respectiv 3? chiar sunt curioasa
noi am papat mai devreme banana cu para si cereale
acu sa vad ce idei imi vin si masa de pranz k eu k de obicei sunt in pana de idei ![]()
Anca mami de bebelina
Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

? ca am suficienta