Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_bunica spune:
Otilia..multumesc din suflet pt urari,esti o draguta!

Betty..felicitari Alexandrei pt progrese si dintisori!
Philip..felicitari lui Nicholas pt cel de-al treilea dintisor!
Serialbastre..succes la invatat si vazut pitica curajoasa care vrea sa se ridice!
la toate si noapte buna,noi ne pregatim de baita,papa si nani!
P.s: A spart gingia si in partea dreapta si asteptam si al doilea dintisor,dar deocamdata nu se simte nimic..Primul se zareste bine de-acum...![]()
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
coraly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Coraly, mi-am imaginat Zic si eu de suparare, ca eu nu manana mai deloc seara, paine deloc, rar secara sau graham, oua seara never, sunca idem, si totusi nu slabesc... Acum m-am ingrasat ca am mai scapat la friptura si din cauza vremii nu am mai facut miscare, ca inainte ieseam in parc cateva ore, cu 2 copii, unul in carucior si ma intorceam cu unul in brate impingand la carucior sau il mai puneam pe Matei cu fundul pe manerul carucioului dar sprijinit pe mine si cu mainile dupa gatul meu...ma mai mir de ce sunt cocosata![]() CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Aha. Pai io zic ca in primul rand treaba e hormonala. Uite, eu de ex, dupa prima sarcina, am slabit in prima saptamana dupa nastere cateva kilograme si apoi pana la 6 luni cand mi-a venit menstruatia nimic! Dupa ce mi-a venit, am dat in 2 luni vreo 5 kile jos, fara sa fac nimic special.
Apoi poate cazi in cealalta extrema. Adica: corpul tau are nevoie de cel putin 2300 de calorii pe zi, fiindca alaptezi. Ei, daca tu mananci foarte slab caloric, si mai faci si alte chestii, corpul isi pune bine niste rezerve asa ca nimic nu se pierde din ce mananci. Se depune.
Si 3: nu stiu daca ati auzit, dar e o mare legatura intre somn si slabit. Adica, daca vrei sa slabesti frumos, iti trebuie un somn odignitor si suficient in fiecare noapte! Nu e cazul nostru

Deci cine isi inchipuie ca daca doarme prost si mananca aiurea slabeste, cred ca se inseala.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
philip spune:
dici, si Philip bea formula cand a inceput sa doarma 20-7, deci la fel ca N, insa N e evident mai hranaci.
Carla, asa 8 ore doarme si N ca el se culca la 6-7 si se trezeste sa pape intre 2-3. nu ma mai plang, dar sunt de acord cu Coraly cu odihna. eu stiu ca la mine mai e si nenorocita de tiroida, de aia am nevoie de sport, las' ca ajung in OK si voi fugi cu'de tornade :)
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
oana_MVT spune:
Dici – si eu ii distrag atentia lui Eduard cu jucarii cand mananca si nici gura nu imi tace, fac ca toate orataniile. Acu stau si ma intreb de ce fac asta, nu cred ca e necesar ca Eduard manaca bine. Cand am un raspuns va spun si voua.
Nici eu nu am avut menstruatie de cand l-am nascut pe Eduard. Dupa ce l-am nasscut pe Tudor am avut menstruatie regulata de la 7 luni.
Lauraa noi folosim umidificatorul numai noaptea cu volumul/viteza la minim. Noi avem aceasi problema cu lichidele. Eduard refuza sa bea. I-am cumparat canita cu cioc, canita cu pai, canite cu si fara opritor, nu mai spun de biberoane si tetine. De cateva zile ii dau canita cu cioc si opritor si se joaca cu ea, o baga in gura sa molfaie ciocul si asa mai trage cate o gura de apa. Eu ii pun mereu fructe in saculet si le suge pana le “usuca”. Consider ca in felul asta se si hidrateza. Am vb cu docotrita despre asta si a zis sa nu ma ingrijorez daca urina nu e inchisa la culoare. Multa sanatate.
Coraly am salvat si eu dieta. Oare funcitoneaza daca mananc cat vreau eu?
Andreea, eu sunt multumita daca Eduard se treseste de 2-3 ori pe noapte. Cred ca ma imbat daca doarme o noapte intreaga.
Carla sa inteleg ca voi “lucrati” la bebe 3? Daca e asa spor la treaba.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
alynta27 spune:
Lauraa.............am citit de Maya! Sanatate! Bine ca ai laptic!
Flobaby, Carla.....................vad ca aveti dese treziri nocturne! Si la noi e la fel! Sunt vanata pe la ochi!
Carla...............zici ca vrei sa slabesti, da?! Daca e doar burta cred ca trebuie doar sport, in rest nu vad de unde ai avea de dat!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Deci................imi pare rau ca esti terminata si ai avut asemenea episoade! "Draguta" faza cu asistenta!
Si mie mi se intampla sa merg undeva, apoi sa ma intreb ce caut acolo!
Beca,,,,,,te cred ca esti melancolica si-ti creste inima cand iti vezi fetele crescand!
LauraOana................si eu am avut o menstruatie destul de lunga si abundenta pe 29noem si de atunci .....nimic!!!! Sunt anormala, ma rog hormonii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
nicuratze spune:
MIRELA,ce fata frumoasa si cuminte ai tu acolo ( arata bestial tortul)!
Nu am apucat sa-ti zic,am luat niste paste fara gluten si fara ou din Real Berceni ,chiar la intrare pe raftul din stanga
OTILIA,pentru testul de 20 alergeni i-a recoltat sange,cica celelalte cu intepaturi pe mana nu sunt edificatoare pana la 3 ani,oricum a fost groaznic sa umblam la n doctori,senzatia mea a ramsa ca se bajbaie in domeniu.
CORALY,mersi frumos,pare "umana" dieta,tocmai citisem ceva azi din Montignac si nu ma simteam pregatita.
MARIA,eu as invidia pe sotul tau harnic
(apropo Madalinuza,ai incercat sa lasi copiii cu tatal lor vreo 3 ore,sa-l vezi dupa aia daca mai zice ceva..,eu am facut asta si acum apreciaza ce fac,dar nu in fata mea
)
PHILIP,eu nici nu sper...astept sa treaca un an si sa ma apuc de intarcare![]()
SERIALBASTRE,mult spor la invatat!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
andata spune:
coraly,
| Citat: |
| Carla, te-am luat. Al meu de cel putin 10 ori azi noapte. :( si urla frate... Eu il culc cu Somnoroase pasarele |
Ramona, las' ca prinde bine uneori cate un weekend cu musafiri (daca nu te-ai obosit prea mult gatind)
Laura, sanatate multa micutei Maya. Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, nu mi s-a intamplat
Otilia, buna intrebare, nici mie nu-mi reuseste scoaterea petelor. Am incercat si cu sare de lamaie si le mai estompeaza un pic, dar nu le scoate de tot
Ioana, o sa incerc si eu cu ariel profesional
Mirela, scumpa foc Anto
Laura,
printesa sa treaca mai repede raceala ca sa nu te mai chinui cu hidratareaIoana, sunt si prieteni din astia... din pacate... Si noi am avut surprize din astea de-a lungul timpului, si tot vb aia neaosa romaneasca era si pe buzele noastre
dici, la mine pana acum Ioana papa tot o data. De vreo saptamana insa e mai maraita si nu mai mananca, nu vrea nici san (adica il ia doar ca sa molfaie), si nici daca incerc sa reiau masa nu mai vrea.
clody,

Maria

. Si eu sper sa ii treaca, dar pana nu ii vad dintii dici, scumpa, prin ce ai trecut. Numai cand ma gandesc si se zburleste parul pe mine. Se pare insa ca ingerasul tau a avut totusi grija de tine, era mai rau daca ti se intampla asta in timp ce conduceai. Sanatate multa, Dana, ai mare grija de tine, ca piticutii au nevoie de mamica lor.
Btw, ca sa nu fii singura, nici eu nu mai reusesc in ultima perioada sa ma concentrez. Cam de vreun an si ceva...
madalinuza, acum am inteles. Sper din suflet sa gasesti un laptic care sa-i priasca lui Iosef
raluca, felicitari pt luarea in greutate a Alexiei
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
alynta27 spune:
Philip.................felicitari pentru dintuci! Te-ai mai odihnit?!
Miruta...........ce scumpica e Antonia! Ce tort frumos!
Coraly.........................ce bine scrii tu acolo de calorii necesare si oboseala!
Mie mi-i asa de "ciuda" ca nu scap de kg..... Dar sunt sigura ca atunci cand se va incalzi si vom iesi zilnic se va schimba mult situatia, atat psihic cat si fizic!
SUCCES FETELOR CARE SUNT IN SESIUNE!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
voicu_bebi spune:
salut lume! in caz ca ne-ati dat disparute...am reaparut![]()
noi suntem bine stam in picioare momentan se ridica din patutz care l-am facut tarc si se tot hatzane si urla cat o tin plamanii
dintisori nu avem inca nici unul si nici nu se intrezareste nimic
cu papica stam bine...fructele dimineata le papa bine ,la legume la fel le papa bine ,papam carnita,galbenus si iaurtel...am inceput de acu 2 zile sa ii dau sa pape si biscuiti si tare ii mai plac
cat despre somn nu are inca ore fixe de nani...numai ce ma deranjeaza oarecum este ca se culca pe la 12-1 noaptea de trezit nu se trezeste si s mai trezeste dimineata la 10.cam atata despre noi
voi mai doriti sa mai aveti un alt bebe ?
Anca mami de bebelina
Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

sau il mai puneam pe Matei cu fundul pe manerul carucioului dar sprijinit pe mine si cu mainile dupa gatul meu...ma mai mir de ce sunt cocosata

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)