Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

beca,, annkkaa, multumesc pt raspunsul cu scosul petelor. voi incerca si asa.

nicuratze, in ce consta testul pt depistarea alergiilor?? e dureros pt bebe?? ce bine e ca a scapat radu de problemele alergice...

Ma bag si eu, ca am uitat, ca de obicei...

Pentru scos petele eu am incercat si vanish si alte lichide obisnuite, dar si concentrat special Oxyaction sau Spray Amway. Cele mai bune rezultate le-am avut cu Sano si Amway.

Nu stiu um se face testul la un bb, dar la mine a fost asa: intepatura in cateva locuri, pusa deasupra substanta activa presupusa alergica, ex: capsuna, cioco, aluna, peste, etc, si masurata reactia pepiele dupa un anumit timp.

Nu stiu cum se testeaza reactia la mucegai, acarieni sau polen, de ex.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Coraly, interesanta dieta, daca as reusi sa ma tin de ceva ar fi bine ca asa is de grasa si nu incap in nici o haina, ma gandesc cu groaza ca se incalzeste si trebuie sa imi cumpar haine pe masura asta, ca in vara umblam cu cele de gravida si toata lumea credea ca sunt insarcinata. Dupa Andreea stiu ca doar fainoasele le-am scos o vreme si s-a vazut. Acum tot dau vina pe alaptat si ca nu mi-a venit ciclu.

Alexandra e mare, nu se lasa pana nu merge cred, numai la asta munceste spre disperarea mea ca trebuie sa o pazesc. Merge la patut cativa pasi, dar cade usor. Are un dintisor si altul care o chinuie.

Oau ce fata harnica!

Eu reusisem sa slabesc inainte de Craciun, chiar intram in niste pantaloni dinainte de sarcina, mai ramasese numai burta inestetica. Dar am recuperat de la Craciun incoace 3kg iar pantalonii respectivi plesnesc pe pulpe si fund. Imi vine sa-mi dau palme..

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Coraly, interesanta dieta, multumesc mult. Tu esti foarte draguta, dar eu stiu ca am de dat jos 2kg de pe burta si atat. Inca mai sper sa-mi arate buricul ca in tinerete .
Marcela, (nu mai stiu exact pentru ce, dar stiu ca asta voiam sa-ti trimit)
Ioana, am luat si eu spray Ariel profesional de pete astazi, era pretul la raft vreo 8 lei si la casa 20 . Astept sa vad ce stie sa faca, la cat costa...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Phillip, Cezara are ultima masa pe 22-23 (lapte praf) si apoi dimineata la 6-7(san). A inceput sa nu manance noaptea de pe la 2 luni, a mai avut ceva tentative inainte de a iesi primul dintisor, cand a avut febra dupa vaccinul de la 6 luni.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coraly

dieta cronologica

1. 6.00 - 12.00 a.m.: orice mancare, inclusiv fainoase sau alimente ce contin zahar. Bine, daca doriti sa slabiti mai mult, e clar ca trebuie evitate sau consumate cu masura.

2. 12.00 - 15.00: orice, inafara de alimente care contin faina alba si zahar (deci se poate consuma orez, paine integrala, malai, cartofi, legume, fructe..)

3. 15.00 - 22.00 : orice inafara de fainoase, zahar, orez, cartofi, prajeli, lactate grase, fructe foarte dulci (banane, struguri, cirese, pere) (sugestii: carne cu legume, salate de cruditati, ochiuri la teflon, fructe, iaurturi sau lapte slabe... eu obisnuiam sa consum seara si panite din secara integrala cu br almette, sunca slaba, rosii, castraveti, ardei, oua fierte...)

Pai in dieta asta se consuma mai mult decat mananc eu...cred ca patesc cum zicea Andata, fac provizii

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

neata stup
coraly, interesanta dieta, dar uite ca eu desi am renuntat de tot la fainoase tot nu reusesc sa dau nimic jos. imi lipseste miscarea, abia astept sa ne reasezam si noi.
pup la toata gasca!

INTREBARE:
sunt bebelusi in stup care dorm toata noaptea fara nici o trezire de papa? Philip a facut-o la 5 luni, N nu da semne ca s-ar grabi. el papa o data pe la 2-3.

Si Matei tot asa devreme a inceput sa doarma toata noaptea, dar el papa din biberon, la Th cred ca a ffost un accident ieri noapte

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui coraly

dieta cronologica

1. 6.00 - 12.00 a.m.: orice mancare, inclusiv fainoase sau alimente ce contin zahar. Bine, daca doriti sa slabiti mai mult, e clar ca trebuie evitate sau consumate cu masura.

2. 12.00 - 15.00: orice, inafara de alimente care contin faina alba si zahar (deci se poate consuma orez, paine integrala, malai, cartofi, legume, fructe..)

3. 15.00 - 22.00 : orice inafara de fainoase, zahar, orez, cartofi, prajeli, lactate grase, fructe foarte dulci (banane, struguri, cirese, pere) (sugestii: carne cu legume, salate de cruditati, ochiuri la teflon, fructe, iaurturi sau lapte slabe... eu obisnuiam sa consum seara si panite din secara integrala cu br almette, sunca slaba, rosii, castraveti, ardei, oua fierte...)

Pai in dieta asta se consuma mai mult decat mananc eu...cred ca patesc cum zicea Andata, fac provizii

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Dici, n-am inteles ce-ai vrut sa zici. Ce se consuma mai mult? Dieta se bazeaza pe metabolismul organismului uman si secretia de insulina care favorizeaza depunerea. Tocmai de aceea alimentele care favorizeaza secretia sunt recomandate in prima parte a zilei. Nu trebuie sa mananci tot ce am enumerat eu acolo, ci oricare din chestiile alea, cu conditia sa te incadrezi in intervalul orar si sa nu mananci o tona of course

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Coraly, mi-am imaginat

Zic si eu de suparare, ca eu nu manana mai deloc seara, paine deloc, rar secara sau graham, oua seara never, sunca idem, si totusi nu slabesc...

Acum m-am ingrasat ca am mai scapat la friptura si din cauza vremii nu am mai facut miscare, ca inainte ieseam in parc cateva ore, cu 2 copii, unul in carucior si ma intorceam cu unul in brate impingand la carucior sau il mai puneam pe Matei cu fundul pe manerul carucioului dar sprijinit pe mine si cu mainile dupa gatul meu...ma mai mir de ce sunt cocosata

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Eu tot tarziu am reusit sa intru ca am stat afara vreo 2 ore si apoi zgatia a vrut neaparat sa il adorm eu,de vreo 3 zile ne incadram la 3 somnicuri pe zi,fiecare intre 50 de minute si 2 ore!Ar fi bine sa se stabilizeze asa.Noaptea in continuare are 2 treziri de papa si adoarme la loc.Se trezeste in jur de ora 2 si in jur de ora 5 si apoi nani pana la 8-9!

"La multe luni inainte "sarbatoritilor de azi si in special lui Matei(bebe de Otilia)

Dici..ai grija de tine si poate cateva analize te vor ajuta.Am ras bine de tot cand am vazut video-ul cu ursul!Super haioase perlele lui Matei!
Ginette..multa sanatate Mayei si sa treaca repede raceala!
Raluca_Ioana...wowow,sa o tina tot asa Alexia cu mancarea si luatul in greutate,bravo!
Laurraa..multa sanatate Mayei si te asteptam cu vesti bune!
lAURAOana...bine ca a dormit mai bine Sebastian!
Carla..felicitari Larisei pt luatul in greutate si bine ca este papacioasa!Poate a visat urat pana la 1 si din cauza asta a fost asa agitata Larisa!
Badriana..daca ai nevoie de cineva care vb spaniola,ma ofer cu mare placere,nr meu de mobil il gasesti pe mailul comun!
Flobaby..nasoala noapte ati avut...Dar de ce ma invidiezi?
Miruta..tin pumnii sa gasesti solutia buna si sa va odihniti mai bine!
Ioana..si eu sunt asa melancolica cateodata cand vad cat de repede a crescut Darius.Multumesc pt raspuns,o sa incerc si eu blenderul ca pana acum am folosit doar razatoarea pt fructe!
Elena

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, multumesc . Ma gandeam ca a visat urat, dar la mine in brate sau sugand i-a trecut tot . Fructele si eu tot la blender le fac, in afara de mar, care oxideaza foarte repede. Eu i-am dat doar mar si avocado, maine incerc putin ananas.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput