Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 11
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa raluca,felicitari pentru greutate ![]() alic, ea intotdeauna a luat in greutate fff bine, chiar mai mult decat este necesar; acum are 9600 si aproape numai cu sanul meu; eu sunt o impatimita a alptarii,am terorizat la propriu toate prietenele care au nascut sau sunt gravidute cu asta, ca TREBUIE sa alapteze si sa nu se lase si am s-o fac in continuare,insa dilema mea este - de ce se deshidrateaza si cei alaptati exclusiv? e ceva cu laptele? - ea a si racit si a facut un pic febra, si nici eu nu m-am gandit o secunda la apa,ceai etc caci in primul rand nu vroia sa bea cu nimic si ii dadeam mereu san; acum dupa: ochi injectati, pipi galben si putin (abia umple un pampers in 6 ore), traspiratie, usoara diaree, ea care este o vesnic constipata, cearcanele ce au aparut,buze uscate (crete chiar) asta e verdictul-deshidratare ; mi-a zis dr sa cumpar pliculete de humana electrolyt si sa-i pun un pliculet la 250 de ml de apa- enorm!!!! de mult, sa i-l dau in decursul unei zile, 24 de ore; nu stiu cum am sa procedez maine, caci are si un gust salciu,oribil si ea nici nu ia lichide; auzeam mereu "da-i apa bebelusului" dar nu ma uitam in guraa lumii ca stii cum sunt; acum trebuie sa dau apa si ceai; am inteles ca cel de macese este foarte bun, inca nu sunt documentata pe lichide, am avut mereu sanul ca "arma"; imi este foarte greu cu acest "nou" , crede-ma, maine vine mama de la vaslui doar sa ma ajute cu asta. Caci este si o mica smechera; daca nu vrea mancare sau apa,lichid, se arunca cu capul in pieptul meu, ma trage de tricou si tipaaaaaaa sa-i dau tzitzi si eu cum cedam de multe ori, asa s-a invatat; concluzia: s-o hraneasca altcineva, sa-i dea lichide etc caci la mine gaseste imediat refugiul in tzitzi - bunica va fi perfecta![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam |
sunt pe ganduri rau...exact acelasi regim il avem si noi, mai ales ca se spune ca sugarul alaptat exclusiv la san nu are nevoie de altceva...de fapt pana la 5 luni jumate nu i-am dat decat lapte de-al meu...
Naty e ok, dar am sa incerc sa-i dau mai multa apa...si chair am sa intrb dr cand mergem la consultatie!
va pup si sanatate multa!

ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Serialbastre spune:
Nu am reusit sa citesc din urma, dar vreau sa semnam si noi condica. In putinul timp pe care nu-l petrec cu Cezara ma straduiesc sa invat sau sa lucrez cate ceva la proiectele pentru master. Abia astept 14 februarie, ca sa scap de stresiune.
Noi suntem bine, dar e foarte frig afara si nu prea iesim. Si e asa alb si frumos...
Ieri Cezara a avut o tentativa de a se ridica tinandu-se de marginea patutului. Cu putin ajutor de la tati a reusit. :naughty:
Si ar vrea sa mearga de-a busilea, dar misca doar manutele si nu intelege de ce nu-i iese miscarea. :grin:
In rest ar sta numai in brate si cand ies din perimetrul ei vizual e jale.
Avem si vreo doua poze mai noi la semnatura.
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
miruta spune:
Am revenit.Anto a dormit de la 12.30 pana la 14 ,eu am calcat,am papat ,am fost si afara si abia acum la 17 ne-am pus la al doilea somn
.
Multumim de aprecieri (cateva explicatii ca sa nu ma credeti mama denaturata:Antonia nu asculta muzica la casti,au fost doar asa de poza,cu tati la volan a fost tot de poza si eram pe un drum de tara ca doar nu-mi puneam copilul in pericol).
ANDATA...noi nu mai avem lumina de veghe de luni bune,mi se parea prea multa lumina in camera mai ales ca intra lumina de afara de la iluminatul stradal,cu tot cu draperii.Anto n-a avut probleme cu asta.
LAURA...nu mai tin cura ,din pacate.am probleme cu vitaminele si o iau mai usor.Am slabit 3 kg dar o reiau cat de curand ,sa vad cum imi mai ies analizele.Incerc sa fac cat mai multe abdomene cand prind putin timp si parca se vede.
IOANA..nici mie nu-mi place sa calc dar n-am ce-i face(si am un fix cu hainele copilului).
DICI..felicitari pt somnic.
MARIA..multumesc.
PHILLIP...hai ca mai e un pic si scapi de stres...a mea in niciun caz..cred ca pe la 3 ani,poate.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....
Va pup.
Antonia,minunea mea
Flobaby spune:
Serialbastre, felicitari pt ridicarea Cezarei
.
Philip, felicitari pt al 3 lea dintisor.
.
Cand Maria se va trezi o data pe noapte o sa dau o mare petrecere......Acum se tot agata de mine si se ridica in picioare
.
Pupici tuturor!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca Carla, a avut bazdaci pana la 1? Fitze si figuri? Dor de tzitzi? Durere de dinti? De burta? Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/bebebeca |
Mai, nu stiu ce a avut, dor de tzitzi nu, durere de burta nu stiu n-as crede, poate doar de dinti, desi i-am dat chamomilla.
Nici mie nu mi-a revenit CM.
Si mie mi se pare ca esti nostalgica dupa inca un bebe. Din punct de vedere medical, mai este posibila o sarcina?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui otiliap carla, larisei. sa doarma la fel de bine si de acum incolo!! mai au puiutii nostri puseuri de crestere de acum incolo?? [mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998) |
Teoretic, nu, dar nu toti se dezvolta dupa carte
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
Carla, care e treaba cu chamomila asta? De unde o iei?
Sa incerc si eu, ca daca mai prind o noapte dormita poate reusesc sa termin trebile prin casa, ca asa abia ma tarai ca o stafie.
Clar nu mai pup somn in noaptea asta, ca acum mi-a atipit in brate si plange in somn si se stramba de durere.
Aa, s imai face ceva..mesteca de parca ar manca rasol de vita. Soata cica sa sun dr sa -i spun ca nu doarme...adevarul e ca am prins si vreo 2 nopti in care se trezea si Matei din diverse mmotive, naspa era cand se trezea plangand, dar zau daca nu ma bateau niste gasnduri machiavelice sa le dau ceva somnifere...nu dati cu caramizi. eram in pragul depresiei
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui Flobaby Am revenit! Dici, nicu eu n-am cm si nici un semn. A gasit sotul meu o solutie sa ma odihnesc si eu noaptea, ca nu e bine sa stau tot timpul paznic: s-o pun in pat langa el si s-o las sa-si faca de cap si eu sa dorm la picioarele lor................S-o fi gandit mult? |
Tot e bine ca nu ti-a zis sa iei un pat pliant si sa dormi in balcon, ca sforai

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Andreea, felicitari pentru dintisor! Lary dormea 11 ore fara nicio trezire intre 6 saptamani si 4 luni jumate. De atunci i s-a intamplat sa doarma asa maxim 8 ore.
Dici, eu ii dau chamomilla ch30 si o iau de la o farmacie unde au si homeopate, stiu in Titan si la Iancului.
Sarbatori de iarna 2009

; mi-a zis dr sa cumpar pliculete de humana electrolyt si sa-i pun un pliculet la 250 de ml de apa- enorm!!!! de mult, sa i-l dau in decursul unei zile, 24 de ore; nu stiu cum am sa procedez maine, caci are si un gust salciu,oribil si ea nici nu ia lichide; auzeam mereu "da-i apa bebelusului" dar nu ma uitam in guraa lumii ca stii cum sunt; acum trebuie sa dau apa si ceai; am inteles ca cel de macese este foarte bun, inca nu sunt documentata pe lichide, am avut mereu sanul ca "arma"; imi este foarte greu cu acest "nou" , crede-ma, maine vine mama de la vaslui doar sa ma ajute cu asta. Caci este si o mica smechera; daca nu vrea mancare sau apa,lichid, se arunca cu capul in pieptul meu, ma trage de tricou si tipaaaaaaa sa-i dau tzitzi si eu cum cedam de multe ori, asa s-a invatat; concluzia: s-o hraneasca altcineva, sa-i dea lichide etc caci la mine gaseste imediat refugiul in tzitzi - bunica va fi perfecta
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)