Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Dici, vezi ca noi am patit la fel cu centrala, aparea eroare la catva timp dupa ce bagai apa si presiunea era ok. Banuiesc ca scade presiunea, nu? Si nu era din cauza ca se pierdea apa pe undeva, ci avea centrala un bai. Am sunat la cei care ne fac service-ul si a venit un nenea, a rezolvat problema in 10 minute. Era ceva problema cu ceva pompa de apa/aer, nu mai stiu exact.

Ia-ma incet ca nu mai judec la ora asta...adica daca scade presiunea (asa face) totusi nu se pierde apa?? Ca am sunat la cei care au instalat-o si au zis ca TREBUIE sa se piarda pe circuit, ca altfel nu are cum sa scada presiunea.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Da, da, exact asa facea si-a noastra, si mie mi-au zis initial ca trebuie sa piarda apa pe undeva, am verificat toate calorifele si le-am zis sa vina oricum, ca eu nu gasesc pe unde pierde apa. Si nenea care a venit si-a dat imediat seama de problema.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

DICI, pana au venit sa remedieze problema, am lasat centrala cu robinetul de apa deschis, asa nu mai imi aparea eroarea.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
vad ca vorbiti despre al doilea, respectiv al treilea copil...
eu mereu mi-am dosit 2 sau asa aratau planurile mele, dar acum avand in vedere varsta si vremurile, vorba ta Beca, nu mai stiu...

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna ziua tuturor,

Scuze ca eu (ca de obicei) intru din an in Paste. Am reusit sa imi umplu timpul la maxim, recunosc ca nu doar cu treaba ci si cu sala si masaje :-)) Ajung acasa cand pleaca bona, iar dupa aceea nu prea mai reusesc sa fac mare lucru ca trebuie sa prestez entertainment pentru tzucu...Ce ma streseaza pe mine cel mai tare e ca eu ma cam blochez cand raman singura cu el, nu stiu ce sa-i mai fac. Bona noastra are o imaginatie fenomenala, ii face tot felul de ghidusii si joculete de moare de ras...eu ma trezesc de multe ori ca ma gandesc la ale mele si uit sa il mai bag in seama Am un prieten care are si el aceeasi problema, dar el macar are scuza ca e barbat Ma gandesc sa merg la un curs de baby signing cu David, cred ca e haios si mai invatam si alte cantecele decat "Sade rata pe butoi"

Am inceput si noi in sfarsit diversificarea (legume) si de maine ar trebui sa incepem si mar cu branzica de casa. Voiam sa va intreb cum faceti voi branzica acasa, cu calciu lactic sau altfel? Pediatra noastra mi-a dat o reteta cu calciu, dar imi aduc eu aminte ca prin vis ca acum ceva vreme a fost o discutie pe forum pe tema asta si nu era toata lumea de acord...

Va pupam,

Alex si David
http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=mariana.bocan&target=ALBUM&id=5428944149131888529&authkey=Gv1sRgCMCGpImQ4PuAKA&feat=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, sa va zic si voua ce-am facut azi...m-am intors plina de nervi. Din motive independente de vointa mea, fix de cand a nins a trebuit sa strabat orasul zilnic in toate partile si sa ajung si pe langa Bucuresti. Azi, de departe, am circulat cel mai rau.
Intr-adevar, este mult mai bine curatat decat zilele trecute, daca si oamenii ar avea o farama de bun-simt ar fi ok. M-am umplut de spume in primul rand fiindca, strada fiind curata luna, din loc in loc era cate un nene care-si deszapezea masina aruncand mormanele de zapada inghetata in mijlocul drumului, sa o ia masinile sub roti. Eu daca arunc o hartie pe strada pot primi amenda, zecile de indivizi care arunca inapoi pe drum zapada n-au nici o jena.
Apoi: pe un bulevard cu 4 benzi pe sens, se circula pe o singura banda, restul fiind ocupate de masinile parcate sau oprite cu avarii. Au fost zone in care nu era nici macar o banda pe sens libera.
Apoi: pietonii care vor sa traverseze aiurea si sar in fata masinii. Pai oricat de bune ar fi franele, cum isi imagineaza unii ca se poate opri in 2m ?
Si nu in ultimul rand ca importanta: merg ca omul prudent lasand loc fata de masina din fatza sa pot frana din timp, cand se gaseste cate un "destept" care sa se bage in fata mea din scurt, ca sa se duca naibii condusul meu la limita evitarii oricarui pericol. Trebuie sa scrie "pericol" pe astfel de soferi.
Gata, m-am exprimat . Am ajuns intregi acasa, masina la fel, dar nu contenesc sa ma minunez de comportamentul rutier al concitadinilor.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

fetelor vin si eu sa va intreb, sa va pun sa va dati cu paprerea ca poate mai stiti si voi cate ceva...
clara a facut pana la aceasta venerabila varsta de 8 luni jumate doua episoade de alergie cam nasoale...primu la 5 luni si un pic cand era alaptata exclusiv si am banuit ca a facut la ceva ce am halit eu, respectiv o prajitura cumparata de la supermarket. atunci am fost internate in spital si a facut hemisuscinat intravenos. bubitele s-au retras in cateva zile 3-4, nu mai stiu exact.
buuun... intre timp am inceput diversificarea. la un moment dat am incercat avocado si dupa o zi i-au aparut iar ceva bubite. mai putine insa. nu i-am mai dat si i-au trecut de la sine.
acum a facut infectie bacteriana si i-am dat antibiotic. numai ca alegerea doctoritei nu a fost una prea fericita, desi se zica ca e f putin alergen klacidul. deci a facut alergie la claritromicina. i-am administrat clorocalcin si peritol si i-a trecut in 4 zile.

ceea ce ma inspaimanta pe mine e fondu alergic (ambii parinti alergici la cate ceva) si posibilitatea de a face alergie la te miri ce. stiu ca exitsta teste alergologice. cum se aplica la bebelusi? sunt concludente la varsta asta? exista alergii care trec de la sine? chiar si cele la substante medicamentoase?

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Anda-magda, vezi cateva pagini in urma tocmai discutau fetele de traeba asta cu testatul..

Alexsi Matei, bine ai revenit, daduse cineva un link, uite aici :http://www.activitaticopii.ro/activitati_varste.html, poate te inspiri...

Iar eu am descoperit o fisura in teava, exact pe portiunea de teava ingropata, exact langa cea fisurata acum 2 luni..

Imi iau copii si plec la mama

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Anda, este un subiect despre alergii la Parintii intreaba. Poate te ajuta sa citesti si sa pui intrebari!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hellouu am revenit
strunfita..la multe lunite pt andreea..sa va traiasca,sa fie sanatoasa si tot familionul pe langa ea si mult noroc!
alex...eu branzica calcica o fac asa la 250 ml de lapte..eu ii fac laptele din laptele praf ,pun 2 pastile de calciu lactiv faramitate..pun laptele pe foc nitel apoi pun pastilele faramitate si amestec nitel si se formeaza la suprafata branzica,o strecor prin tifon si cam asta e...daca vrei sa faci mai mult branzica pui 500 ml si 4 pastile
alic...ai dreptate ce zici de vremurile astea si bebe 2..vorba lu barbata-miu "e criza" si multe alte argumente k mi-a tinut un intreg discurs legat de bebe 2

Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput