Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

gianina,multumim...se prea poate ca in viitorul apropiat sa adun pui congelati din casa....acum mario a adormit.
ma bag la asezat hainute in dulap...dar credk mai intai ma duc sa mananc k imi e o foame....si eu sunt cam desi nu se vede,dar fac urat daca stau flamanda

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

nikoleta, foarte simpatic Mario . Si ce tzantzosh sta el in 2 picioare SINGUR!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

m_monique, bietul bb, asa mic cu ghipsuri.... Bine ca s-a rezolvat.

gianina, pai ia sa va vedem asa, SI MAI frumoase!

anca_nicolae, ai prins hotul? vezi ca ne esti datoare cu povestea despre gestionarea situatiei "veronica".

Ilinca, nu s-a mai sfarsit dr. house? Ori acum te-ai apucat de anatomia lui Grey...Stiu cum e ca si eu sunt atinsa de microb. Ultimul serial a fost 30rock. Acum sunt in pana, ca le-am cam consumat, ...idei careva?

PS. Stiu ca nu am niciun sens, dar zic si eu in ordinea in care imi amintesc...ca am lipsit in "uichend" al apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nico am admirat si eu pozele cu Mario!!! Scump tare si are o freza Si din poze mi se pare mai independent si mai barbatos Al meu este mamos tare

Gianina asteptam pozele sa o putem admira pe micsunica

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

pai pare barbat ca noi pozele de genul asta le tinem ascunse....doar n-o sa rada ghiocicile de un baietel asa mamos...

Mergi la inceput

Si sa zic si despre noi. Ieri a fost o zi foarte zbuciumata:
1. Luca a reusit sa iasa/cada din scaunul de masa. De fapt s-a scurs din el cat timp am bagat eu capul in camara dupa magiun . Nu s-a soldat cu "buba", nici n-a plans.
Morala: centura e obligatorie, chiar daca scaunul are opritor intre picioare.
2. A reusit sa-si prinda degetelul in usa masinii de spalat. Buba mica, a trecut cu un .
Morala: deocamdata nu e niciuna, fiindca a ramas obiectul preferat de studiu, oricat as sta eu cu gura/ochii pe el. Deci mai urmeaza.
3. A reusit sa-si traga peste mutra cu o jucarie si are un ochisor vanat. O sa pun si poze mai incolo.
Morala: gravitatia este un fenomen demn de luat in seama. Probam in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

L-am vazut pe Mario- baiat mare deja.

As vrea sa iesim afara dare e frig tare. Ma uitam pe net ca cica duminica noapte vor fi -19 grade (minus). Adica naspa. Ce as vrea sa stau la Lisabona sa fie iarna minim 7 grade si vara maxim 25, ocenul aproape, mancare buna, limba interesanta, parcuri pline cu portocale coapte in ianuarie. Off, ce viata au unii!

si niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupam si noi buba mica si ochiul vanat
va-sa-zica de astea ne asteapta si pe noi?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

si mutzu are "buba"; au lasat musafirii un scaun pliant rezemat de masa aseara si evident ca in clipa in care l-am pus in premergator azi dimineatza direct la el s-a dus si i s-a rasturnat in cap; a miorlait el cateva secunde pana l-am ridicat si deschis o usa de dulap ( trucul nostru de oprit plansul, cum ii deschid o usa... a si tacut si-si baga caputul si labutele la scotocit/rasturnat tot); da' am injurat de toate alea, ca evident ca e rosu si are un mic cucui; nu-l doare cand il ating, dar stiu eu ca e buba acolo; vina e clar a mea , ca doar stiu foarte bine ca mai intai trebuie sa asigur casa si dupa aia sa-i dau drumul la plimbare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si sa zic si despre noi. Ieri a fost o zi foarte zbuciumata:
1. Luca a reusit sa iasa/cada din scaunul de masa. De fapt s-a scurs din el cat timp am bagat eu capul in camara dupa magiun . Nu s-a soldat cu "buba", nici n-a plans.
Morala: centura e obligatorie, chiar daca scaunul are opritor intre picioare.
2. A reusit sa-si prinda degetelul in usa masinii de spalat. Buba mica, a trecut cu un .
Morala: deocamdata nu e niciuna, fiindca a ramas obiectul preferat de studiu, oricat as sta eu cu gura/ochii pe el. Deci mai urmeaza.
3. A reusit sa-si traga peste mutra cu o jucarie si are un ochisor vanat. O sa pun si poze mai incolo.
Morala: gravitatia este un fenomen demn de luat in seama. Probam in continuare.

simplyanaai un stil de a povesti super,ceva gen Ilinca...ca si ea tot asa abordeaza problemelesi pe blog la fel,daca ai o pasa proasta...poti intra pe blogul simplyanei,si iti trece...sau o fi efectul lui luca mic

si mario e fascinat de masina de spalat...si cea mai tare faza este k are o perna de care este indragostitsi cand bag fata aia de perna la spalat si o zareste prin hublou,ramane blokat in fata masinii...sa vedeti ce tare e la stoarcere

Mergi la inceput