Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

m_monique, taaare scumpic Andrei ..dar a avut piciorusele in ghips? de ce?

http://www.lucamic.blogspot.com/

andrei s-a nascut cu o problema. parca tal vag se numea.
talpile picioarelor nu erau pe axul piciorului. l-am tinut in ghips de la 1 luna la 2 luni, cu pauza de 3 zile intre ghipsuri. apoi i-am mai facut 2 luni de masaj si s-a corectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

gianina, ce bine ca-i place pana la urma Andreei la kineto. Nu te invata si pe tine sa-i faci acasa? Sau trebuie sa "furi" tehnica...Sa vezi ce repede se "mobilizeaza" vulpita ta...A propos, demult vreau sa zic ca Andeea mi se pare ca arata ca o vulpita, cu ochisorii aia mari si migdalati, si blonduta-roscovita... o sa fie o "foxy lady". A achizitionat tati pusca pt pretendenti?

pisik, cu siguranta e o combinatie de dispozitie neagra de-a ta (care revine periodic, se pare) si doctorita plictisita si aiurita. Ana e perfecta, las-o in pace!

Bianca, voi tot timpul sunteti relaxati si cu zambetul pe buze, era normal sa fiti si la doctor la fel. Niste poze bestiale nu mai pui?

Nikoleta, inca n-am apucat sa va felicitam pt operatiunea "olitza", o facem acum. Ne-ati inspirat si pe noi sa mai incercam - fiasco total. Se zbate si fuge de pe ea de zici ca-l arde...

Monnvas, e super ca mananca Cristian usturoi! Mananca si Luca, dar numai fiert. In schimb ceapa cruda rulz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

salutare dragelor,

raportam si noi cea mai frumoasa noapte de pe intreg forumul,caci din ce vad pe aici,mai toti au avut "dintisori"aseara...desi a adormit destul de greu,i-am dat un bibe de laptic pe la 1 :30 asa prin somn,a papat tot si s-a mai trezit abia la 6:40 dimineata,k nu imi venea a crede k e asa tarziu,a mai papat si atunci inca un bibe de lapte si apoi somn pana la 11:15 a papat micul dejun,desi nu chiar tot,dar avem timp sa umflam burtica pana diseara...acum se joaca cu verisoara lui,e un fel de Chitibush a Olgai...sunt topiti unul dupa celalalt...iar eu am um maldar de tzoale de aranjat in sifonier...si un chef.
Pisik cred k noi avem ghinion la pediatre...k si a mea este...dar eu am mers pe mana voastra si nu prea o mai bag in seama...iar cu evolutia...se stie f bine ca fiecare bb are ritmul lui...nepotul meu nu a vb deloc pana la 1,7 ani,dar cand a deschis gura,deja vb in propozitii,si sa stiti k vb serios...

aris,sa inteleg k ar fi cazul sa cautam si noi un "medic putzulatic"...k si noi suntem codasi la desfacutul putzei...adica eu am vrut sa il las asa si sa o facem chirurgical...caci eu cred k si la ei este cum a fost la noi cu epiziotomia...mai bine o taietura in directia perfecta...decat doamne fereste cine stie ce rupturadk nu am dreptate,scuze...dar sa imi spuneti si mie daca stiti vre-un medic bun...aris...
woooowdupa ce ca aveam eu ditamai gramada de tzoale..mi-a mai scos si mario tot ce era asezat pe ultimele 3 rafturi in sifonier

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
]

Nikoleta, inca n-am apucat sa va felicitam pt operatiunea "olitza", o facem acum. Ne-ati inspirat si pe noi sa mai incercam - fiasco total. Se zbate si fuge de pe ea de zici ca-l arde...

am avut un succes si ieri...dar aseara am mai avut unul si in cada...ati patit-o vre-una?eu m-am speriat cand am vazut un carnacir...l-am ridicat brusc din apa,iar apoi mi-a atras mama atentia razand...k e "doar un pestishr mai mic"(el e zodia pesti,iar mama il alinta pestishorul lui mamaia)
edit:k am inceput sa mananc cuvinte...ce-i drept inca nu am luat micul dejun...dar am mancat azinoapte pe la 3 o juma de placinta din aia din reclamecu dovleac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nico asa-ti trebuie daca stai pe forum Glumesc

Nici noi n-am mai facut nimic la puta. Ars dar tu parca rezolvasei problema la un moment dat. Ce s-a intamplat?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

gianina, ce bine ca-i place pana la urma Andreei la kineto. Nu te invata si pe tine sa-i faci acasa? Sau trebuie sa "furi" tehnica...Sa vezi ce repede se "mobilizeaza" vulpita ta...A propos, demult vreau sa zic ca Andeea mi se pare ca arata ca o vulpita, cu ochisorii aia mari si migdalati, si blonduta-roscovita... o sa fie o "foxy lady". A achizitionat tati pusca pt pretendenti?

multumim mult
sa stii ca de cand nu mai mancam ara de mult morcov am inceput si noi sa ne mai revenim un pic la culoare; ne-o placea noua portocaliul dar nici chiar asa in halul in care ajunsesem
au inceput sa i se mai contureze trasaturile , sa se faca mai dulcica - trebuie sa ma mobilizez si sa mai pun niste poze sa ne vedeti

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dyana27 stiu ca e greu cu socrii, dar va trebui sa incepi de undeva si sa-i antrenezi, ca doar ai nevoie de ajutorul lor. am impresia ca ei nu stiu sa se joace cu mutzu.
incearca, de exemplu, sa-i coopetezi intr-un joc pe care-l joci tu cu mutzu. daca-l vad pe el fericit, eu cred ca ii dai pe brazda.
rabdare si nervi de otel!

si ai mei la inceput il sufocau pe andrei si maraia cand ii vedea. de socru ii era putin teama, ca e solid si are o voce mai grava. m-am straduit destul de mult sa-i imprietenesc.
am inceput cu soacra antrenamentul, ca ea e mai docila. iar ea l-a antrenat pe socru.
dupa ce i-am imprietenit cu andrei, am inceput sa le fac program de plimbat copilul. andrei avea atunci cam 9 luni, si nu mai era dependent de tzitzi. asa ca putea fi plimbat pe afara 2-3 ore.

ioana abia acum da semne de imprietenire cu ei, desi eu ma straduiesc de multa vreme. de cate ori ma intalnesc cu socru, in urmatorul minut o iau pe ioana si i-o pun in brate, ca se invete cu el.

Mergi la inceput

ia uitati aici

Mergi la inceput

asa e olga,ce sa-i faci ,poti sa ii faci ceva cand ia uite ce mutriteface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nikoleta - da, da e fff scumpel
cred ca in curand va demara operatiunea frigiderul ca prea-l studiaza cu atentie sa vada ce-i poate face

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput