Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
la noi asta e semnul ca nu ne place sau convine ceva - fie ca e vorba de mancare sau trebuie sa-i pun fularul sau sa o tin culcata sa-i schimb pampersul sau nu o iau in brate sau... Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
Ce tare Bebelusii scuipaciosi
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
iar incepi cu pitpalacu'?
Ce inseamna cuvinte cu directie daca "mama: care ti se adreseaza nu e? NU ai intrebat?
Aia cu mersu' nu o baga in seama. Mai ales cu bocanci. UIte, "nepoate" (nepotul meu adica) a inceput sa mearga singur abia la 1 an si 2 luni.
Apoi cica pana la un an nu prea poti sa comunici extraordinar de bine cu copiii. Oricum tu ai un pitic si daca Vitamina bea cu paiu' ii dai si tu Anei. daca vezi ca ea nu bea cu paiu'- shoc, aoleu, e fata nu stiu cum.
Dar pe Vitamina nu il luam in calcul, e mai usurel, a fost de la inceput mai activ si mai sportiv.
Vladimir are 10.5 kg si curu greu. Si el se ridica singur in cur nu de foarte mult timp. De mers merge sustinut siprinde si viteza cum spui tu dar sa fie in picioarele goale.
Pai daca tot dai bani la CMU (eu am un ghimpe cu clinicile astea) sa iti zica nene. Auzi tu! Merge mai greu...aaaaaa, da dar are bocanci. Aaa, nu-i vazusem.
Eu nu am probleme d-astea cupediatra mea. Adica e genul de persoana care nu crede ca detine adevarul absolut (desi chiar stie ce face). Eu ma duc cu lista de intrebari si imi raspunde la fiecare. Ea ma intreaba ce trebuie sa afle de la mine si uite asa trece o ora si consultul nostru e ca la o palavrageala. Mai trage Vladimir de centru cand vrea sa ii masoare capatana. Il mai dezbracam, il mai punem pe cantar. Mi se mai suie in cap. Mai bate cu mainile in pereti si din toate astea isi da seama daca face ce trebuie si ce nu.
Ca poate eu le descriu aiurea.
Raaluca spune:
Mihaela_cg nu se pot vedea pozele pentru ca albumul nu e public.
Ai vazut ce simplu era!
petrean spune:
sympliana..mersi mult pentru cuvitnele frumoase. Eu am poze in picasa.ultimele sunt de la Craciun..ca sincer nu am mai apucat sa fac nimic..dupa
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Pisik eu cred ca sunt doar ganduri negre de la oboseala si zic asta pentru ca eu am vazut-o pe Ana. Este o fetita superba si foarte inteligenta (cati bebelusi mai joaca alba-neagra?) ) Poate este ea mai lenesa, dar recupereaza. Hai, capul sus mamica frumoasa
Raaluca spune:
Denisamada, Geanina pupam balerinele!
Dyanna felicitari pentru dintzisor!
Monique si Petrean
Pisik, Bianca si Geanina au dreptate! Lasa gandurile negre deoparte! Data viitoare pune intrebari punctuale si nu o mai lasa sa dea raspunsuri vagi, in neant.
"adica ce vreti sa spuneti cu asta?"
"E in regula sau nu?"
" Ce e in neregula?"
provista spune:
`neata la pranz.
cand dau sa deschid capitolul 136 cu link-ul de pe prima pagina imi deschide forumul "Comparatie intre inchisoare si job" :D. cine ne-a furat capitolul 136?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
andiaroro spune:
Un salut voios si un pentru toata trupa, si mari si mici, fara discriminare.In rezumatul rezumatului suntem ....biiine, la fel de usurici si zambarete si am descoperit (voi nu ma spuneti) ca fata-i suuuuper cuminte cand se joaca cu geaca lui frati'su sau cand incearca sa-si puna manusile lui cu Joules(poneiul). Am citit eu pe sarite, dar asta nu inseamna ca nu-s la zi cu planurile si grijile voastre si tot sper ca intr-o zi o veni si la mine "timpul" cand o sa pot participa sarguincios la discutii fara sa fiu decalata (am vrajit-o pe buni sa vina la noi ca nu vrea copilu mare sa raspunda romaneste, asa ca ...poate atunci).
am mai vazut poze superbe cu puisori super scumpi.
mamicilor...lasati grijile la o parte si nu va mai lansati in comparatii( eu am renuntat sa mai fac chiar si intre ai mei ca-s frati, dar fiecare cu ale lui minunatii).concentrativa strict pe cel face fericit pe pui si o sa vedeti atunci zambete si "evolutii" si voi veti fi mai linistite si impacate .
am fugit la alt birou ca azi ma sedintez si apoi o sa vin cu limba de un cot sa-i recuperez.
olishka spune:
Provista uite ca merge
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147379&whichpage=1
provista spune:
olga merci si te , am gasit si eu cap 136 prin sf lui 135
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)