Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
eu imi tot fac curaj sa sun doctorul sa mergem la decorticat putza. am senzatia ca asta ii mai lipseste sarcu' copil...am casunat pe el, dar nici nu mai am vreo shansa se il rezolv eu

dyanna - sti ca exista nishte carti: cam sa fi un bunic bun. eu zic sa le cumperi si sa le dea Cristi. poate pur si simplu nu stiu oamenii nimic despre psihologia copilului...parca tot nu pot sa cred ca o fac din rautate

aris pai fa-ti curaj, ca deocamdata e la varsta la care nu are memoria durerii...cica; eu tot zic ca stiu foarte bine ce si cum, pentru ca daca trag mai tare intr-o seara de putica si evident se desprinde pielicica aia (nu-l doare, dar il jeneaza putin) a doua seara nu ma mai lasa sa ma apropii; si nu la genul ca incerc iar si-l doare, nuuuuuuu, ma "pareaza" cand duc mana spre putica; deci deja incep sa retina detalii de pe o zi pe alta, asa ca scapa de un stres, sa nu fie mai rau dupa aia. maine vine si la noi "doctolitza blonda" care ne face vaccinul, dar vine in vizita de placere, nu de altceva; si o sa-i aratam si putica, poate mai trage ea putin, cu toate ca eu zic ca e super ok, am progresat muuult, si reusesc sa o duc la capat singura;

si legat de socrii, orice as avea cu ei nu am zis vreodata ca o fac din rautate; nici gand, pentru ca sunt constienta ca-l iubesc pe asta mic ca pe ochii din cap si sunt disperati dupa el; pe mine ma seaca nu ca nu stiu sa se poarte, ci ca nu ne asculta cand ii invatam de bine; adica faze cu " lasa-l daca maraie, da-i drumu', nu-l mai trage de piciorus, nu-l mai freca pe cap....., nu-l pupa cu forta, nu-i mai sufla in gura... astea le zicem de 1000 de ori la absolut fiecare vizita; si ce dracu', am pretentie ca sunt doctor si inginer, deci ar trebui sa priceapa odata!!!!! aseara ii sarise mustaru' lu' cristi rau de tot ca tot le zicea sa-l lase si ei nimic, parca nici nu auzeau; eu stateam cu copilul lesinat pe mine si blegut si "oftacios".. si ei gramada dupa mine, sa-l traga de picioare, sa-l traga de manute; pe cuvant daca nu o sa incerc faza sa le zic sa nu-l mai atinga intr-o seara, adica sa se joace cu el cum vor fara sa-l atinga, ca sa vada ce copilas deosebit e el de fapt daca nu-l superi; totul este in interesul lor, crezi ca mie nu mi-ar conveni sa se inteleaga??? sa-l chem pe socra'miu sa-l plimbe 2 ore la joaca si eu sa-mi fac cumparaturi, curat, mancare.....??? in socra'miu am incderedere ca e responsabil si i l-as da pe mutzu la plimbarica.... daca nu l-ar enerva cumplit; sunt hotarata sa ma pun cu gura pe ei si sa-i "educ" cum trebuie; pentru ca e clar ca o sa am nevoie de ajutor mai ales daca-l fac si pe al doilea, si e cazul sa se implice asa cum trebuie; chiar daca asta inseamna sa-i tin mai mult la mine, dar ii oblig sa faca ce vreau eu, tocmai zicandu-le ca vreau sa le las copilul si trebuie sa invete exact ce-i place

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata! Ne-am intors si noi de la un control la pedi. Suntem bine, kiar daca nu parasim categoria fulg.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Asa, sa revenim.

Aseara iarasi am avut distractie, dar ne-am tinut tantosi si nu am mai adormit-o in brate, asa cum am facut peste zi de ceva vreme incoace. Am zis ca seara putem astepta sa cada doborata. A cazut, dar f greu. Am stat cu ea, ca altfel urla, dar fara sa o bagam in seama, vorbeam noi 2 pe soptite si ea facea exercitii de ridicari in pat. In sac evident. La un moment dat era asa de obosita ca nu mai putea si tipa si se chinuia pana aparea cu o fata din aia zmotocita, cu tot parul zburlit de ne bufnea rasul pe amanoi si radea si ea cu noi. Si a mai gasit o schema: cand oboseste se aseaza pe aparatorile de patut (sunt mai pufoase) exact ca intr-un scaun. E mortala

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aaaaa...sa va povestesc cum imi dau seama ca ii este somn lui David: scuipa Se pine pe scuipat si aruncat balute de nu-l mai poti opri, dar este asa de haios cand face asta. Dar in fiecare zi face la fel, mai ales seara.

Am reusit din nou sa-l adorm in patutul lui Ziua este ok, dar seara mai greu. Aseara nu mi-a iesit. M-am tot chinuit cu el pana la 12, apoi l-am luat in patul meu, l-am acuprins si a adormit imediat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Recuperez capitoul trecut... Petrean, nu te necaji cu soacra Exista un echilibru pe lumea asta... Important e ca aveti voi o familie frumoasa si fericita!

Dyana, nu stiu cum ii suporti in casa, si mai ales de ce o lasi sa-l chinuie pe Mutzu Nu poti sa le limitezi vizitele, sau pur si simplu sa le interzici sa mai vina?

Olishka, tare frumoase pozele cu David si Alexandra Soacra ta nu o face din rautate, asa e caracterul ei din pacate

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aaaaa...sa va povestesc cum imi dau seama ca ii este somn lui David: scuipa Se pine pe scuipat si aruncat balute de nu-l mai poti opri, dar este asa de haios cand face asta. Dar in fiecare zi face la fel, mai ales seara.

la noi asta e semnul ca nu ne place sau convine ceva - fie ca e vorba de mancare sau trebuie sa-i pun fularul sau sa o tin culcata sa-i schimb pampersul sau nu o iau in brate sau...

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata! Ne-am intors si noi de la un control la pedi. Suntem bine, kiar daca nu parasim categoria fulg.

dar o renumarare nu ati cerut?

important este ca sunteti bine in rest

avem 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Azi am avut o mini criza de disperare dimineata, cauzata de maraielile Anei (de vineri e maraita, nu ii intri in voie cu nimic, nu isi face somnul ca lumea, nu vrea joaca, totul baga in gura - or fi maselele deja?), de progresele pe care stiu ca le fac alti copii si de vizita de aseara la doctorita.
Am fost la vizita de rutina de 11 luni, la doctorita de la CMU (v-am zis eu ca la spital e doctorita care e prietena intr-un fel cu noi - cu Buni defapt si mergem la ea pt urgente si cand e ceva in neregula). Totul ok - aproape 10kg (9900), 74 cm (cam dubios, de vreo 3 luni tot 74 cm are, eu cred ca gresete dr undeva, dar nu conteaza asta).
Mi-a zis ca are coastele iesite in afara si burtica umflata (am observat si eu) si ca asta inseamna inceput de rahitism. A zis sa ii dau Vigantolette de 500 alternat cu 1000, ca Vigantolulnu e prea eficient, mai ales in cazul asta, vizibil fiind. Continuam cura de 3 luni de Ca - 10 zile pe luna.

Apoi a inceput sa ma intrebe daca face una si alta. Eu i-am zis ca se ridica in patut, ca daca e pe jos nu se ridica in fund decat f rar, ca nu prea merge de mobila, ca merge bine de manute, etc.
A zis ca o mai lasam pana la 1 an si apoi vedem ce facem (adica ce am putea sa ii facem, chiar ea a zis ca e mai lenesa). Apoi m-a intrebat daca spune cuvinte cu directie. I-am zis ca zice "ma-ma" cand e la altcineva in brate si ma vede si daca ies din camera (nu mereu, dar zice). La care doctorita zice ca nu, asta nu e cu directie. Cine e nebuna aici, eu sau ea?
Am pus-o sa mearga pe jos si era incaltata cu baritai bocancioii, la care dr zice "da, merge, dar mai greu". I-am explicat ca desculta fiind o ia la goana si prinde chiar viteza, iar acum merge asa ca sunt pantofiorii mai greuti. Nu a mai zis nimic

Una peste alta, poate sunt eu paranoia ca si asa ma framant ca nu face aia si ailalta, dar dr asta mi-a indus sentimentul ca e ceva in neregula cu fata. Poate doar mi s-a parut si sunt eu intr-o dispozitie mai neagra, in care exagerez lucrurile

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

acum am gasit pe flickr poze cu andrei mic. am si uitat de ele.
daca vreti sa-l vedeti pewww.flickr.com/photos/11907801@N07/sets/" target="_blank">andrei mic

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Monique, e tare frumusel Andrei mic!
Eu il stiu mai marisor
Am vazut si poza cu ghetutele de ghips
In cateva poze mai sa zic ca e Ioana. ASeamana f bine!
(pe burtica in costumas roz- asta m-a derutat, nud pe burta)

Mergi la inceput

pisik - capul sus
eu cred ca esti intr-o pasa proasta de la prea multa oboseala, prea multe maraieli+... si le vezi pe toate in negru acum

ana este o fetita tare scumpica asa ca ia-o in brate si pupacesti-o , dragaliti-va un pic si sa vezi cum zboara gandurile negre
este bebele tau si e perfect punct

avem 9 luni

Mergi la inceput