Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*
Raspunsuri - Pagina 25
zsuzsu spune:
nicoleta si mie la fel mi-a dormit fata- 3 ore
dar ea nu doarme niciodata asa de mult intr-o tura, nici macar noaptea
azi deja a dormit mai putin
eu cred ca la ea se trage de altundeva doar ca nu stiu de unde
dar daca nu isi revine maine mergem la dr
mario cred ca de la zapada doarme atat- la secat de puteri
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Nikoleta20 spune:
ma uitam prin pozele lui Zuzu...si vreau si eu cu bebe la piscina...problema maxima sunt eu...caci am o groaza de apa...o suport decat in cada sau in pahar...in rest 

![]()
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
simplyana_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Al meu e chiar ok din toate punctele de vedere..mereu s-a purtat frumos cu Silvia, e topit dupa ea, asta e clar...numai ca de la o vreme nu mai e in apele lui...si schimbarea de job are contributia ei, si faptul ca piti mishuna, nu mai sta intr-un loc sa fie usor de supravegheat...nu stiu...Nu cred k i-a picat nici lui prea bine faptul ca e bolnavioara, ca sufera... si unii oameni, ca sa-si ascunda propra durere, se poarta mai dur...asa a fost el mereu...ce sa mai schimb acum? mami de Silvia Ioana |
cativ, asa cum zici tu ma gandeam si eu ca trebuie sa fie...si al meu barbat e uricios cand e neputincios. Iar Silviuta normal ca e mofturoasa daca ii ies atatia dinti odata...Si lasa ca sa remediaza si restul acusica.

http://www.lucamic.blogspot.com/
Nikoleta20 spune:
se poate sa fie de la zapada...desi in fecare zi l-am scos...si acum de cand ninge iar...dar nu l-am mai tavalit asa mult niciodata....nu-i nimik k il rezolv eu si pt la noapte...pe la 21 il mai scot la o tavaleala rapida
.
cativ...inseamna ca esti mai norocoasa...adica la tine trece repede...al meu sot e ,cred eu gelos caci nu prea mai petrec asa mult timp cu el,nici cand il am...nu i-l dedic lui...dar,asa merita![]()

Nikoleta20 spune:
6 ca se trezeste sefu'
si-a luat ceiucul si
....sa vedem ce face...![]()
m-a vazut si a inceput "mamaaaa mamaaaaa"
fug la el sa nu 
mai intru si vb
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 se poate sa fie de la zapada...desi in fecare zi l-am scos...si acum de cand ninge iar...dar nu l-am mai tavalit asa mult niciodata....nu-i nimik k il rezolv eu si pt la noapte...pe la 21 il mai scot la o tavaleala rapida cativ...inseamna ca esti mai norocoasa...adica la tine trece repede...al meu sot e ,cred eu gelos caci nu prea mai petrec asa mult timp cu el,nici cand il am...nu i-l dedic lui...dar,asa merita ![]() ![]() MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
Ai dreptate si cu tavaleala, si cu...meritele.

http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Bianca, iti imaginezi ca dupa 3 nopti de nesomn nu-mi ardea de scandal cu el ![]() ce rost ar fi avut? o sa-si dea singur seama ca a gresit atunci cand copilul ii va spune pe nume si nu "tata"-cum face nepoata-meaSa i-o las, zici? parca si vad scena: ea in pat sau pe jos, el la calculator, cu tel in mana sau uitandu-se la tv iarasi, ce rost ar avea?Cred totusi ca trecem printr-o perioada dificila, mai mult eu, pe care sper s-o depasim... Ma duc sa bag doua mere la copt, poate s-o indura piti de nervii mei si va manca, desi... mami de Silvia Ioana |
fetele!
la tatic obraznic!!! Si soacra-mea avea la un moment dat nelamurirea ce fac eu acasa toata ziua! Dar a lamurit-o fi-su, ca il mai las si el pe uneori la skimbul 1, cand am de vazut pacienti (o data la 1-2 saptamani) si fuge sa se odihneasca la jobul 2. Buna ideea cu merele coapte, sa bag si eu, pentru toata familia.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
georgyiuly spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Si ca sa fie treaba-treaba, minunatul sot mi-a reprosat ca e prea rasfata copila ![]() ![]() ![]() ![]() , ca am invatat-o sa-i fac toate poftele, ca nu se joaca decat cu mine, ca o iau in brate imediat cum plange![]() ![]() asta in conditiile in care el pleaca dimineata la 9 si vine seara-obosit-la 6. da, ii fac toate poftele pt ca m-am saturat s-o aud plangand si maraind. si, dupa mine, nu e un copil rasfatat ci doar a avut o perioada mai sensibila, a avut ea mai multa nevoie de atentie acum. ca sa puna capac, spuneam aseara ca-s obosita si ca nu vreau decat sa dorm, si el "chiar ma intrebam cum rezisti? cum mai poti sa stai acasa cu ea toata ziua si sa faci nimic?"![]() el crede k e doar joaca toata ziua...joaca si atat![]() ![]() sunt intr-o stare...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Cunosc situatia..si noi tot pe acolo ne invartim!

mamicii si sanatate multa celei mici!Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
si nu i-ai facut o tigaie guler? asa ca in desene animate? eu zic sa iti faci programare la cosmtica undva seara, pe la 6.30 si sa o lasi cu el. i-o lasi mancata, jucata, spalata sa se descurce-doar sa stea cu ea. sa vada si el cum e sa faci "nimic". |
Eu zic sa i-o lasi nejucata,nemancata si nespalata....va vada pe unde scoate camasa!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni

iarasi, ce rost ar avea?