Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Floric...lasa "cucosul" in pace k are timp sa invete si atunci sa te tii...k nu mai ai nevoie de abonament la sala...faci alergari prin casa... ;Mario nu prea e stapan pe situatie,caci are 2 "defecte":1.merge pe varfuri si se dezechilibreaza imediat
2.e super repezit...si cade imediat.
Asadar declaram bblushi plimbareti :LUANA SI TIMEEAparca doar ei doi is ,nu?
Cativ,uite aici un pt tine sa treaca,ce sa-i faci,tre sa iasa si dintzisorii ca doar nu vrei sa creasca fata fara dinti,nu?cum ar arata ea,dulceata mica,shtirba?ar sotul trimite-l la mine k mai am si eu unul,le fac abonament la garla si ii trimitem pe amandoi acolo,ok
Millie voua peritol v-a dat pt alergie?stim ca Peritolul este calmant,noua Claritine ne-a zis sa luam cand am avut o reactie asemanatoare la vita,ulterior s-a dovedit alergie clara.
Esti sigura ca PeritoL?

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Bianca, iti imaginezi ca dupa 3 nopti de nesomn nu-mi ardea de scandal cu elce rost ar fi avut? o sa-si dea singur seama ca a gresit atunci cand copilul ii va spune pe nume si nu "tata"-cum face nepoata-meaSa i-o las, zici? parca si vad scena: ea in pat sau pe jos, el la calculator, cu tel in mana sau uitandu-se la tv iarasi, ce rost ar avea?Cred totusi ca trecem printr-o perioada dificila, mai mult eu, pe care sper s-o depasim...Ma duc sa bag doua mere la copt, poate s-o indura piti de nervii mei si va manca, desi...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

pt copii mergareti

Am vazut-o pe Luana...pai, merge mai bine decat un om mare, pe Mario, el e mai stapan pe situatie, acu o vazui si pe Time...stiti ceva??? MA duc sa bat cocosul meu sa faca si el macar un ou daca nu mers pe jos singur, singurel. De maine ii dau lista de cumparaturi si sa se descurce singur, nu ma intereseaza cum ajunge in piata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

oameni buni...copilul meu inca doarme...de la ora 2...respira ,e ok...pur si simplu doarme...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
iar sotul trimite-l la mine k mai am si eu unul,le fac abonament la garla si ii trimitem pe amandoi acolo,ok
Daaaaaaaamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

cativ,nu stiu dom'le cu cine te-ai maritat tu...dar nu cumva cu sotul meu?k se potriveste perfect din ce povestesti tu...eu una nici nu ma mai obosesc cu chestii de acest gen...e idiot si pace(de al meu vb,ca nu imi permit...)...e drept ca de la o vreme se poatra cam imbecil,dar...noi nu pierdem nimik(eu si Mario)...asa ca...fruntea sus!

Mergi la inceput

Citat:
oameni buni...copilul meu inca doarme...de la ora 2...respira ,e ok...pur si simplu doarme...MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
L-a doborat zapada iti pregateste vreo petrecere la noapte...de, dupa atata somn...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

cativ, nu degeaba sunt nascute fetele noastre in aceeasi zi
sunt cam in aceeasi situatie cam ca a ta:
fata de 3 zile maraita, cateodata fara chef, nu mananca de 3 zile decat fff putin, azi 3 lg de spanac si vreo 5 de mere cu banane
toata ziua, in cond in care ea nu mai bea lapte doar seara.
dinti nu avem, pare ca ii unflata dar deocamdata nu da semne sa iasa;
acu o saptamana si ceva mi-a facut febra 3 zile, fara vreun motiv aparent- putin rosu in gat- dupa spusele dr, subliniez (ca nu imi iese niciodata boldul) putin rosu
iar in privinta de barbat neintzelegator suntem tot in aceeasi situatie- poate eu nu chiar asa de rau, dar si eu mai am problemele mele cu el, si mai adaug ca mai am un fecior de care trebuie sa mai ingrijesc- nu ca mi-ar parea rau
ca doara sunt ai mei, eu i-am vrut si ii iubesc ca pe ochii din cap- chiar mai mult, dar asa e expresia

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Cativ

Nikoleta, da peritol mi-a spus.Ciudat atunci ,inca nu am reusit sa citesc prospectul pe net dar daca tu zici ca e calmant atunci sigur nu e bun pt.noi.Off cred ca trebuie sa cer o alta parere la un alt doctor

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Citat:
cativ,nu stiu dom'le cu cine te-ai maritat tu...dar nu cumva cu sotul meu?k se potriveste perfect din ce povestesti tu...eu una nici nu ma mai obosesc cu chestii de acest gen...e idiot si pace(de al meu vb,ca nu imi permit...)...e drept ca de la o vreme se poatra cam imbecil,dar...noi nu pierdem nimik(eu si Mario)...asa ca...fruntea sus!MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Al meu e chiar ok din toate punctele de vedere..mereu s-a purtat frumos cu Silvia, e topit dupa ea, asta e clar...numai ca de la o vreme nu mai e in apele lui...si schimbarea de job are contributia ei, si faptul ca piti mishuna, nu mai sta intr-un loc sa fie usor de supravegheat...nu stiu...Nu cred k i-a picat nici lui prea bine faptul ca e bolnavioara, ca sufera... si unii oameni, ca sa-si ascunda propra durere, se poarta mai dur...asa a fost el mereu...ce sa mai schimb acum?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput