Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

merge tare greu netul. de cand ma chinui sa scriu un mesaj.
luana este super tare, e fetita mare. nu-i scapa niciun coltisor neinspectat. pozele sunt si ele tare frumoase.

millie, fata draga, esti sigura ca aia is prii pasi ai timeei? eu nu vad urma de frica de fata ei. deci vreau sa spun ca-i super.foarte sigura pe ea.bravo

am vazut si tandreturile de pe canapeaua lu pisik. la momentele astea tati are 2 pampersi inaditi?
la noi asa e.

floric, pt masuratoare.

din 10 martie 2009, mami fericita de

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

petrean, ce-a zis Andrei cand l-a vazut pe tati?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

gigelica, nu intri sa ne povestesti si noua cum va albiti in pupaturi cu pitonul?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Toate cele rele in capul fetei mele Se pare ca la noi s-a materializat zicala asta... dupa ce ieri n-a mai facut febra si azi-noapte a dormit chiar bine, de dimineata s-a trezit tusind. apoi a stranutat de cateva ori. cand am schimbat-o toata burtica plina de pete mici si rosiiAm fost la medicutza si, dupa consultari de-o ora, asezonate cu urlete alternate cu ranjete-cine s-o mai inteleaga si pe pitica mea?- concluziile sunt:-nu 2 dinti sus, ci 4!!! 2 iesiti, 2 in asteptare-7,700kg-in urma graficului cu 500de grame...nici mami nu sta mai bine, deci...o lasam asa-gatul putin modificat si ceva secretii-se administreaza humex, 2,5ml la 12 ore.-anemie testata de un aparat care a intepat-o pe micuta in deget.9,4. trebuia peste 11.-se administreaza fier sirop. anemia e mostenita de la mine.Cu alte cuvinte, toate relele i se trag de la mine Acum doarme linistita, zici ca nu ea s-a jelit cu vorbe cand am incercat sa-i dau mancarica de pranz...stiu, e doar o faza asta cu mancarea, va trecemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cativ - imi pare tare rau
lasa ca va faceti voi mari, or sa treaca si dintisorii si toate problemele
tin pumnii sa rezisti (psihic) ca stiu cat de greu e

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumim fetelor de aprecieri,ce-i drept pe 5 ianuarie Time a facut primul pasulet singura dupa care ne-am tot plimbarit de manute prin casa.De luni pur si simplu nu a mai vrut ma o iau de mana si o inceput sa exerseze singura,e foarte ambitioasa.Pana la 10 luni a mers doar de-a busilea ma mir ca si-a dat drumul asa repede.

Acum am vorbit cu pediatra mi-a spus sa-i dau lactate in continuare si daca mai apar bubite sa-i dau un sirop ,peritol.Oricum daca reapar merg sa o vada.

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Bianca, Aris, mersi am sa incerc si eu dupa ce le termin pe cele de la Pampers, chiar sunt curioasa daca ne sunt bune.
denisamada am luat si eu in calcul varianta congelata, deci i-am pus fasolea din congelator. Invatatura de minte la vara imi pun si eu la congelator. Mersi mult pt raspuns

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Si ca sa fie treaba-treaba, minunatul sot mi-a reprosat ca e prea rasfata copila, ca am invatat-o sa-i fac toate poftele, ca nu se joaca decat cu mine, ca o iau in brate imediat cum plange asta in conditiile in care el pleaca dimineata la 9 si vine seara-obosit-la 6. da, ii fac toate poftele pt ca m-am saturat s-o aud plangand si maraind. si, dupa mine, nu e un copil rasfatat ci doar a avut o perioada mai sensibila, a avut ea mai multa nevoie de atentie acum. ca sa puna capac, spuneam aseara ca-s obosita si ca nu vreau decat sa dorm, si el "chiar ma intrebam cum rezisti? cum mai poti sa stai acasa cu ea toata ziua si sa faci nimic?" el crede k e doar joaca toata ziua...joaca si atat sunt intr-o stare...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Si ca sa fie treaba-treaba, minunatul sot mi-a reprosat ca e prea rasfata copila, ca am invatat-o sa-i fac toate poftele, ca nu se joaca decat cu mine, ca o iau in brate imediat cum plange asta in conditiile in care el pleaca dimineata la 9 si vine seara-obosit-la 6. da, ii fac toate poftele pt ca m-am saturat s-o aud plangand si maraind. si, dupa mine, nu e un copil rasfatat ci doar a avut o perioada mai sensibila, a avut ea mai multa nevoie de atentie acum. ca sa puna capac, spuneam aseara ca-s obosita si ca nu vreau decat sa dorm, si el "chiar ma intrebam cum rezisti? cum mai poti sa stai acasa cu ea toata ziua si sa faci nimic?" el crede k e doar joaca toata ziua...joaca si atat sunt intr-o stare...

mami de Silvia Ioana

si nu i-ai facut o tigaie guler? asa ca in desene animate? eu zic sa iti faci programare la cosmtica undva seara, pe la 6.30 si sa o lasi cu el. i-o lasi mancata, jucata, spalata sa se descurce-doar sa stea cu ea. sa vada si el cum e sa faci "nimic".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

pt copii mergareti

Am vazut-o pe Luana...pai, merge mai bine decat un om mare, pe Mario, el e mai stapan pe situatie, acu o vazui si pe Time...stiti ceva??? MA duc sa bat cocosul meu sa faca si el macar un ou daca nu mers pe jos singur, singurel. De maine ii dau lista de cumparaturi si sa se descurce singur, nu ma intereseaza cum ajunge in piata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput