Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

cativ,nu stiu dom'le cu cine te-ai maritat tu...dar nu cumva cu sotul meu?k se potriveste perfect din ce povestesti tu...eu una nici nu ma mai obosesc cu chestii de acest gen...e idiot si pace(de al meu vb,ca nu imi permit...)...e drept ca de la o vreme se poatra cam imbecil,dar...noi nu pierdem nimik(eu si Mario)...asa ca...fruntea sus!

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Ma inscriu si eu!!! Programul sotului meu e munca(7-17.30), acasa, dus, asezat la masa, ridicat de la masa, calculator, film,somn!A si cateva minute de joaca cu fiisa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

acum sa va pun si filmuletul cu
tiribomba

super tare tiribomba !! tre' sa caut si eu asa ceva pe aici

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
monnvas - eu sunt de acord cu ce scriu oamenii aia acolo. urasc sa aud parinti cum isi demoralizeaza copii si cum ii invata ca sunt rai. sper sa ma tzin sanatoasa la cap si sa nu fac greseli de genul asta, deshi de multe ori ma uimeshte ce poate sa faca oboseala din om

Aris, adevarat graiesti !!

Si eu sunt de acord cam cu toate chestiile AP, bine unele adaptate de mine, dar la fel sper sa raman cu mintea limpede sa-mi sustin copilul tot timpul, sa-l indrum in viata si sa fiu mandra de el tot timpul !!

Si la faza cu oboseala, mare dreptate ai !! ma mir cum pot reactiona uneori (chiar si in gand doar )

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput