Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Coralia, mai pun odata linkurile:
Nessebar - http://supereva.ro/bulgaria-pareri,4/nessebar,12,51/
Duni- http://supereva.ro/bulgaria-pareri,4/duni-sozopol,12,48/
Daca nu intri pe supereva.ro adica inlocuiesti "supereva" in linkul de mai sus cu "supereva"... nu stiu de ce nu ma lasa...


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor voi vorbiti deja de vacanta de vara?

Si de iarna si zapada? Cand eu ma pregatesc de primavara....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

stimate doamne, azi am reusit performanta sa muncesc 13 ore, de la 9 la 22. mi-am batut recordul de ieri, unde aveam doar 11 ore. si toate acestea fara salariu. din cauza legii salarizarii ma-sii lui boc, nu am luat salariu de o luna si nicio nu voi lua inca una de acum incolo. si cica sunt prea multi bugetari, sa ...ma scuzati, sunt plina de draci. banca mea (RBS) mi-a raspuns ca nu scuteste rata la credit pentru o luna ca alte banci, deci lucrurile sunt roz. ca sa-mi spal constiinta de mama care munceste mult si ieftin la stat l-am tras pe fiu-meu cu sania intre orele 22:30 si 23!.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Seara buna,

deci nu numai eu am probleme cu V., dar parca nu sunt asa mari ca ale voastre.Pe V reusesc sa il mai vrajesc, in schimb Andrei e un catar si jumatate, se da fundul de pamant la propriu daca nu ii dam ce vrea si einstare sa o tina a la long...a plans o ora ca vrea o carte dintr-o librarie, sau inca nu pot sa il fac sa renunte la suzeta pt ca plange, plange si iar plange si cu asa un foc...

Ioana eu dupa vreo luna mi-am intrat in ritm servici-acasa, succes!

Si eu mai atipesc dar cu copii roind prin pat pe langa mine altfel nu ma lasa, cafeaua e la ordinea zilei iar programul de somn - 12 am culcat, sculat la 6.30 am si tot asa - caruselul magic

Am iesit la zapada si ieri si azi, sunt super incantati.Mai ales eu ca le-am luat din Norvegia niste salopete antiploaie super bune, le pun peste pantaloni si pe deasupra incaltarilor si nu le intra zapada pe nicaieri.

va las acum , am de facut o "situatie"!

xandra cand vb si noi!!??


edit: VOTAT

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Daca stiam, Ando, te lasam afara cu Adila, ca si el mi-a propus sa iesim la ora 22 in parc la sanius. Nu stiu de ce... dar am refuzat.

Am citi nu pe sarite, ci pe mega-sarite.

Lavi, plaja mica la duni? E super larga...cum sa fie mica? Sunt minim 5-6 randuri de sezlonguri paralel cu marea, ceea ce e enorm. Ponton? Nu exista ponton.
Vorba lu' Feli, tragem un week-end acolo ca sa dovedim.

Ma duc sa ma culc. Am predat ieri tona de referate. Vineri am primul examen si-s in pom. Pomul nu e in constelatia asta. Jur ca niciodata nu am stat in halul asta in vreo sesiune. Da' ce fain a fost in Malta...Deh, nu le putem avea pe toate.



Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ilenutza, tnks pt vot!
si cred ca mai am de multumit, caci nu toata lumea e pe mess... soanso , feli , ina , meems , melku ... sper sa nu uit pe nimeni!

andreiu meu a scapat de suzeta...aruncata pe geam. adica a facut el o criza, si-a tras concluzia ca trebuie sa-si zboare jucariile pe geam. eu m-am enervat... si... a durat cateva secunde "daca iti arunc si eu suzeta?" <ARUNCA!> zbarrr... si dusa a fost... si-a cautat-o el cand ieseam afara, dar...

azi n-am dus-o la gradi. m-a apucat asa o lene... si n-am avut chef de iesit afara. iris doarme de stinge, in continuare.

din ispravile irisucai si putina zapada.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria don't be sorry cu Mai-ul, pt atmosfera a meritat: foc in semineu, lumanare pe masa, muzica placuta, fumatul interzis, lume linistita. Un mic amanunt, mancarea . Nu te-am injurat, sa stii!

Maria, Ioana adaptare reusita cu serviciul!

Feli, Coralia, Cami - una din prietenele sora-mii din Timisoara a fost cu fetita de un an in Halkidiki (nu stiu daca nu chiar acolo a implinit), s-au cazat la Neos Marmaras si s-au simtit foarte bine. Mai au si alta familie de prieteni cu copii mici care merg acolo, cred ca la aceeasi cazare. Daca vreti intreb detalii despre cazare. Noi in Thassos am cheltuit cam 100 de EUR pe zi pe langa cazare, pe medie, incluzand mancat peste si alte vietati marine la greu si ceva suveniruri alimentare (ulei de masline, masline etc). Cocktailurile sunt cam scumpe 8-9 EUR, ne-am luat intr-o singura seara.

Mitzo inteleg ca vrei sa fii trend-setter dar opreste-te cu de-astea!

Noki plaja la Duni - e o impresie pe care mi-am facut-o din poze. Bafta la referate, examene & stuff!

Alinus la noi e iarna cu zapada mare acum da' noi visam la vacanta de vara!

Activitati cu copiii - nu prea fac pentru ca se joaca enorm de mult impreuna sau in paralel, sau Nati se joaca in timp ce Silvia citeste (din proprie initiativa) si mi-e mila sa le intrerup. La calculator nu se joaca. Se joaca mult cu papusile si jucariile din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata,
Si eu la cafeluta si inca profit ca mai am timp de la munca sa imi citesc linistita mailurile si forumul! Se pare ca e o perioada mai linistita care sper sa dureze ceva:))

Ioana, ca spuneai ca si voi ati trecut printr-o etapa asemanatoare, ei bine la noi nu cred ca e o etapa, e un "mode de vie" . ... Dar tot sunt optimista si sper sa rezolv cumva. Sambata imi propun sa iau iar lumea pe sus si sa mergem la patinoar ( se pare ca i-a placut missei acum 2 saptamani).

Lavi fain ca se joaca, si missa se poate juca frumos ...dar in casa mereu!

Cristina, bravo pt suzeta! Noi i-am dat-o mosului acum 2 ani si acum cand a venit iar ( acelasi mos of course) ce crezi? A gasit suzeta ramasa in buzunar si i-a intins-o lui miss ( io am crezut ca mor cand am vazut), dar missa l-a refuzat extrem de ofensata!

Maria wowwwwww ai timp sa te odihnesti la pranz? Si eu stau foarte aproape dar intr-o ora nu am timp de asa ceva! Voi cat aveti pauza?

Anda horror, nu pot sa zic mai mult! Dar un sanius nocturn m-ar fi tentat si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe unde m-as duce eu prin Grecia - peisaje frumoase, plaje pustii, natura multa, accesibile cu masina (destinatii de studiat, pt amatoare):
Timp scurt - o zi de drum:
-Halkidiki, bratul Sithonia
-Thassos
Timp mediu - o zi si jumatate de drum:
-Corfu
Timp mai mult, 2 zile de drum:
-Lefkada
-Kefalonia
-Pelopones
-Zakinthos
In Grecia merita sa te cazezi la vile sau mini hoteluri, sa mananci pe la taverne si sa bananai zilnic la o plaja sau alta, sa admiri peisaje si locuri faine si pitoresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Azi am facut biscuiti in casa....Cris deja i/a "probat" si cerea intruna...pana s-a inecat cu unul si gata...am incheiat cu "operatiunea biscuitele".

Nasoala situatie Anda,partea cu muncitul cate 13 ore la servici imi era si mie f. familiara...cand scapam cu cate 10 ore era bairam ,dar urata e treaba cu neplata salariului.....

Mara..deci s-a pornit Andru al tau la mers singur,bravo!Cum se comporta Flavia cu el?Se joaca impreuna?Ii da si lui din jucariile ei?

Cami tot nu merge linkul,am intrat pe supereva si am dat acolo de obiective de vizitat in insula Zakynthos,fac ce fac si tot la greci ajung

Lavice frumos traseu turistic in Grecia ai facut!
Noi cred ca ramanem pe Bulgaria...daca ne ies planurile cu vacanta de vara.

La noi ninge asa frumos,cred ca iesim si oi cu sania,Andreea ar fi foarte fericita.oricum de dimineatza am facut impreuna un "omulet" de zapada,acum a nins peste el....cred ca pana diseara nu se mai vede.

Mergi la inceput