Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia ce nu-mi place mie la Duni (din poze, poate mi-am facut eu o impresie gresita ) e ca e o plaja oarecum mica cu siruri-siruri de sezlonguri, unele nici nu sunt pe nisip ci pe o platforma, daca stai pe randul n unde n > 2 nici nu mai vezi marea.

Mai bine mergeti in Grecia, Halkidiki, bratul Sithonia, te cazezi la un studio si in fiecare dimineata te urci in masina si te duci pe una din cele n plaje pustii, te simti in mijlocul naturii, ai plaja ta :)
Nu-ti bati capul sa nu dispara copiii, sa nu deranjeze pe nimeni, sa nu arunce cu nisip pe vecini samd. Liniste, natura si relaxare

Am zis destinatia asta pt ca e cea mai aproape de Ro si nu e insula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, pe platforma sunt sezlongurile de langa piscine, insa plaja nu e mica deloc si e foarte curata.
In Grecia as merge si eu dar mi se pare departe totusi... eu am o problema cu drumurile lungi!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc fetelor pentru pareri si idei despre litoralul din Bulgaria!

Lavi...am convenit Bulgaria ca prietenii nostri aici vor sa mearga ca au fost si anul trecut si s/au intors supermultumiti.
Iar cu mersul in iunie tocmai de asta ne/am gandit sa evitam pe cat posibil aglomeratia din iulie sau august..ca nu suport sa vad sezlong langa sezlong..ba sa mai stau si cu frica si sa alerg dupa copii printre oameni.

Grecia si mie mi se pare cam departe..iar Cristian va avea 1 an..nu stiu cum va suporta drumul ..si asa am emotii desi am zis ca mergem pana in bucuresti,dormim la sora/mea apoi o luam spre bulgari.Cam cat faci din bucuresti pana la nessebar de ex?Parca ai fost acum recent acolo Lavi..nu?
Camelianu am putut sa deschid linkurile date...Dar daca ai fost in ambele atunci clar ca poti face comparatie.O sa le spun prietenilor si de Duni sa vedem ce pot sa faca.
De Obzor ce parere aveti?

Alinus si Taniaexact faza asta a inceput si la noi acum vreo luna jumate...acum parca s/a mai atenuat.Adica si domnisoara nu vroia nicicum la plimbare..ca vezi Doamne e obosita,la inceput m/am panicat,eram hotarata sa ma duc sa/i fac ceva analize, ma gandeam ca e anemica sau de unde oboseala.Dar pe parcurs am observat ca de fapt ea vroia sa stea in casa,sa se joace cu papusile sau cu bebele...si cred ca e doar o etapa in viata lor.Andreea mea care abia astepta sa plecam in parc sau la plimbare prin oras..acum cu o scoteam din casa cu mituiri la greu...Doar pe weekend ,daca merge si fratiorul la plimbare,vrea si ea



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia, la Obzor, hotel Miramar a fost colega mea in we prelungit in mai sau iunie si au fost foarte multumiti.
Eu n-am fost la Nessebar recent, Cami a fost. Noi am fost in 2007 in excursie din Nisipuri. Bucuresti - Varna cu respectarea limitelor de viteza bulgaresti se face in 4 - max 5 ore, deci sa zic un 6 ore.

Cami, inseamna ca am gresit.
Drumurile lungi? O placere, pana pe la 8-9 ore de mers pe zi apoi devine obositor pt mine una .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello ! Multumesc ca v-ati gandit si la noi.
Prima zi de serviciu a fost ... durere. Ca si Ioana, am pornit voiniceste, dimineata la serviciu (unde pe la pranz deja eram intrata in paine), fuga acasa, unde - maare gresala! - m-am apucat iar de treaba, cu copiii zumzaind in jur... Asa ca spre seara era sa lesin de oboseala, eram ultra-ametita etc etc. M-am culcat la 9, cred ca am adormit inaintea copiilor.
Azi m-am mai desteptat: vitamine de dimineata, mega-portie de cafea la serviciu, venit acasa si trantit jumatate de ora in pat, in totala lipsa de consideratiune fatza de teancul de vase din bucatarie... Dupa cum se vede si acum tot boieroaica sunt .
Incet, incet sper sa-mi adaptez ritmul la noile indeletniciri, altfel clar n-o sa supravietuiesc.

Lavi, sorry de recomandarea cu Mai. Nici noi n-am mai fost in vremurile mai recente, dar ma bazam pe review-ul recent al unui coleg - o sa-l iau la rost in privinta asta .

Poate printre review-urile turistice mai scrieti si ceva idei de activitati cu copiii mai puneti in practica - tati rade de mine ca de cate ori ne plictisim, eu iau copiii la facut cate o prajitura . Nu ca n-ar fi o activitate profitabila pentru toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pt plictiseli, maria: aseara ne-am uitat pe harta lumii. pe calculator, ca alta n-avem. de unde urmatoarea investitie este o harta. ca globul puzzle a fost un fiasco, dupa cum stiti. sa vad ce fac cand ajungem la steaguri...ca vrea si steaguri.

urasc statul la serviciu tarziu. nu mai pot! toate se intampla din cauza mitzei. m-am prins. e ceva in aer. daca ea se plange de ceva, mai patim imediat inca multe dintre noi acelasi lucru (vezi serviciu, spart capete, tuse prelungita, tratabila doar cu aerosoli - am vazut ca si acolo a dat tonul sezonul asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Aaa, si al meu e mare calculatorist In top sunt poissonrouge.com (unde e in stare sa stea o ora, cu sora-sa secondandu-l, se descurca perfect), youtube (unde iarasi navigheaza fara probleme) si... googleEarth (in special faza cu pilotatul avioanelor). Numai ca n-are voie sa butoneze cat are el chef, pana la urma si calculatorul e tot un ecran unde sa-si strice ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Aaa, si al meu e mare calculatorist In top sunt poissonrouge.com (unde e in stare sa stea o ora, cu sora-sa secondandu-l, se descurca perfect), youtube (unde iarasi navigheaza fara probleme) si... googleEarth (in special faza cu pilotatul avioanelor). Numai ca n-are voie sa butoneze cat are el chef, pana la urma si calculatorul e tot un ecran unde sa-si strice ochii.


f.interesant e si boowakwala.com. Ilinca a inceput sa inteleaga engleza (am crezut ca asociaza cuvinte, dar nu e asa).

Cami hai la Duni, ca vin si eu Ce-ar fi sa facem o intalnire de forumiste acolo, pe plaja?

Bey, sper ca statul asta peste program sa nu se ia. Ca boala "portofelului gol in plin sezon de reduceri" a fost contagioasa[:((]

Lavi notat si destinatia din Grecia. Dar ne-am incadra intr-un buget de 1000-1500 euro (6-7 nopti)? Asta cu tot cu suverniruri (nu multe, ceva tricouri si, evident, magneti de frigider ptr familion, ca altfel, nu ne cred ca am fost in vacanta).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

am fost la gradi sa iau copilul.ca de obicei am fost de acord sa participe un concurs, international si el, cu bani.a mai fost la unul si cica toata gradinita a luat locul I.
Asa am aflat ca fiica-mea, pe langa Luceafarul, a mai "studiat" si Somnoroase pasarele, romanta Pe langa plopii fara sot....

Andru deja merge 70% din timp.e tare caraghios cu mersul pe varfuri, mainile in laturi si fundul inapoi.a invatat multe lucruri in timp scurt, cu care "ramasese" in urma.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am fost la zapada... s-a tavalit fi-mea o ora jumate. si tot mai voia. a mers ca un catel prin zapada, in 4 labe, l-a plimbat pe peter pan cu sania, s-a fugarit cu prietena ei...

era de vis afara, ningea linistit si zapada numai buna. de tavaleala... adica uscata, sa nu-ti uzi hainele. cand e inmuiata, e buna de om de zapada.

daca nu-mi inghetau mie picioarele, mai stateam... dar am incercat sa ma incalzezc dezapezind masina mea. apoi am trecut la a lu' vecina (daca n-ar mai ninge, ce surpriza placuta ar avea maine!). si in final n-am mai rezistat. maine vor amandoi sa stea acasa, sa iesim la zapada... iar eu stau pe ganduri... s-o fac sau nu...?

multumim fetelor care ne-au votat pana acum, avem ceva sanse sa trecem pe locul 1. iris e pe 2, andrei pe 3... pentru cine vrea sa ne ajute sa luam cartile macar, linkul pentru vot este pe prima pagina. nu dureaza decat doua minute... in iris imi pun mari sperante, au zis ca vor fi pe grupe de varsta, si poate la grupa ei "mica"... cine stie...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput