Fiv in Ungaria 87
Raspunsuri - Pagina 17
mami_vreau spune:
fetele ati vazut ce simbol are punkistul nostru de la smiles? adica asta? pk!!!!!
e poza lui? propun ca asta sa fie simbolul pentru dr nostru cu ochi albastri de acum incolo!
Laura
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia_ ALRAK, cica acupunctura e la moda pe-afara, te asteptam cu vesti bune! "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
Moda-sau nu, trebuia sa fac ceva, adica altceva decat am facut pana acum. La primele trei FIV-uri n-am intervenit cu nimic alternativ si rezutatul a fost acelasi. Acum sper ca daca am schimbat si eu ceva , rezultatul va fi si el diferit.
Eu am facut doar acupunctura auriculara, mai simpla cred , decat celelalte tipuri.
si DD sa ne ajute pe toate.
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui KiraClara [ Doamne Ajuta! La fel iti doresc si tie pentru urmatoarea ta incercare! Pentru cand ai programat-o? |
Teoretic la inceputul lunii aprilie , depinde de regularitatea CM-ului. As prefera sa fie dupa Pasti, dar vom vedea.
Pana atunci asteptam vesti bune de la tine.
Doamne Ajuta!
mami_vreau spune:
alrak Doamne ajuta ca urmatorul fiv sa fie cel norocos!!! tot ce ciclu natural il vei face, nu? sau cu stimulare usoara?
Laura
dia_na spune:
kiraclara, intreaba de Dr K de testarea genetica inainte de implantare, parca am citit undeva de o situatia similara: daca nu iti implanteaza pe toti 4 sa implanteze pe cei okay dpdv genetic; stiu ca la budapesta se face asta, mai costa ceva, dar nu f mult; si asa cei implantati au sanse mai mari sa se prinda
nu gasesc pe ce forum am citit despre asta, dar cred ca medicul iti poate spune daca si cind merita sa faci si asta
felicitari si tinem pumnii sa iasa totul bine pina la final
adria42 spune:
Clara, bravooo, patru embrioni e f. bine! Tinem pumnii duminica sa fie lipiciosi si sa avem un beta maare peste 2 sapt!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui mami_vreau alrak Doamne ajuta ca urmatorul fiv sa fie cel norocos!!! tot ce ciclu natural il vei face, nu? sau cu stimulare usoara? Laura |
Multumesc mult , Doamne Ajuta la toata lumea.
Nu stiu inca daca voi merge pe CM natural, dna dr. va stabili, am mare incredere in dumneaei.
Eu as inclina spre varianta cu o stimulare usoara, poate reusesc sa obtin mai mult de un ovocit, in acest caz sansa fiind putin mai mare.
Insa deocamdata nu ma pronunt, voi merge la un consult, probabil in martie si apoi vom stabili protocolul.
tuturor
Doamne Ajuta!
adria42 spune:
adipapazi, si eu am urmat protocolul cu 21 zile Marvelon, pauza 3 zile, din a $a zi stimulare cu Gonal+ Menopur +clomifen (ca si Clara).Eram speriata in ziua a 4a ca nu mi-a venit menstruatia, dar pe la pranz a aparut si seara am inceput injectarea.
adria42 spune:
ALRAK, spune-mi si mie ce tratamente naturiste ai urmat? Ai vazut o schimbare in analize (FSH, estradiol, etc.) dupa ele?