Fiv in Ungaria 87
Raspunsuri - Pagina 16
mami_vreau spune:
yupiiiiii!!! a ajuns mirelush!!! bafta gagico maine la nenea zadorica!!!!
clara, draga mea, felictari pentru cei 4 embrionashi... nu te mai framanta ca te vei hotara tu duminica cati vei trasfera in functie de calitatea lor!
auzi, da' chiar va descurcati super ok cu mancarea!!! chiar imi pun intrebari daca voi avea nevoie intradevar de bucatarie!!!
fetele eu stiu ca trebuie sa apara sangerare dupa AC!
La mine e altfel protocolul... iau AC (Marvelon) cate zile imi spune P.K. apoi iau pauza cateva zile si apoi incep cu inhibare Suprefact... Din a doua zi fac si inhibare cu suprefact si stimulare cu gonal si merional..
Laura
mami_vreau spune:
corect! asa stiu si eu, ca si clara! incepe sangerarea dar tu nu stai sa o "urmaresti" ca sa vezi cand incepi protocolul! tu iti vezi de treaba ca stie ea, sangerarea, cand sa vina!
Laura
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KiraClara Gata... nu va mai tin in suspans! S-au fertilizat 4. Facem transfer duminica. |
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te ajute sa fie lipiciosi.
tuturor
Doamne Ajuta!
KiraClara spune:
Ce ti-am scris in mesajul anterior e protocolul pe care mi l-a dat PK de ambele dati.
citat din mesajul lui adipapazi clara, aoleo, ce dilema, chiar ca!sa vezi ce zice PK. dar daca pui numai 2, restul poti sa ii ingheti, nu? da lasa ca se prind, nu ajungi tu la faza aia. be positive! |
De inghetat nu cred ca ii ingheata, ca prima oara din 12 am transferat 2 si din restu' nu a inghetat nimic ca cica nu au prezentat evolutie corespunzatoare. Acum eu de unde sa stiu ? ... asa o fi fost, nu o fi fost asa ... Da chiar nici unu din 10? Intrebarile sunt doar asa, retorice, ca oricum nu mai conteaza...
Te pup
felicia_ spune:
KiraClara,4 embrioni e f bine! Asteptam "previziunile" sotului!
adipapazi, asa cum ti-au zis fetele, vestitul "bleeding" va aparea pana incepti stimularea sau in zilele imediat urmatoare (fetele stiu, eu eram z 4, trebuia sa incep stimularea, si inca nu-mi venise, i-am scris dr si a zis sa incep, char daca n-a venit. Apoi la fel au patit si rubia, Kitta, dar na-u mai scris dr, ca aflasem ce si cum)
Mirela, bine ca ai ajuns cu bine! Bafta maine! Sper ca de data asta stai mai putin de o luna!
Sami, mobila era model mai vechi, dar era bine intretinuta, din lemn, si nu scartaia (pt Mami_vreau ). Iar pernele erau asa de moi si confortabile, ca imi venea sa le iau acasa! Noi am cam avut pb cu wireless-ul, in ultimele zile cat am stat, cred ca din cauza vremii ploioase.
ALRAK, cica acupunctura e la moda pe-afara, te asteptam cu vesti bune!
adipapazi spune:
va multumesc, gagicoase dragi, ii dau ignore mai intai, apoi delete!hai ca ma duc la nani sa nu lesin maine p-acolo, ca asa imi sta in obicei la analizele din sange, plec cu zaharul in poseta, cu barbatu sa ma tina, cu Tatal nostru, ultima data asa de multe indicatii i-am dat sotului ca parca imi faceam testamentul.nebuna!
KiraClara spune:
citat din mesajul lui ALRAK Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te ajute sa fie lipiciosi. tuturor Doamne Ajuta! |
Doamne Ajuta!
La fel iti doresc si tie pentru urmatoarea ta incercare! Pentru cand ai programat-o?
felicia_ spune:
mami_vreau, si noi am facut la fel: mancam bine dimineata, apoi la pranz pe la 15-16, ca nu ni se facea foame mai repede. Daca iti place mancarea chinezeasca, e un restaurant chiar langa farmacia Deli, salivam si acum cand ne gandim! Cu 1500 HUF (cam 20 ron) mancam amandoi. Acum depinde de fiecare, dar eu n-as fi avut chef de gatit, ca ma plimbam toata ziua prin Budapesta, de ajungeam acasa franti, sotul adormea instant!
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui adipapazi hai ca ma duc la nani sa nu lesin maine p-acolo, ca asa imi sta in obicei la analizele din sange, plec cu zaharul in poseta, cu barbatu sa ma tina, cu Tatal nostru, ultima data asa de multe indicatii i-am dat sotului ca parca imi faceam testamentul.nebuna! |
hai spune drept!!! ii duci cu zaharelul pe cei care iti iau sange, nu ca ti se face rau!
Bafta maine la analize!
Laura
mami_vreau spune:
yeeeeeeeees! nu scartaie patul!!!
felicia, sincer nici eu nu cred ca voi gati prea mult ca si eu intentionez sa bat orasul in lung si-n lat... ba chiar sa dam o fuga si pana la viena! asa ca nu stiu cat timp de gatit voi avea! da' cum are samira fixul cu mobila asa il am si eu pe-sta cu bucataria! mai bine sa am bucatarie si sa nu gatesc... ca daca n-am parca vezi ca atunci mi se face pofta de "ciorbitza de casa"...
Laura