Fiv in Ungaria 87

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

fetelor care ati facut protocolul scurt, ziceti-mi si mie ce si cum!!!
deci, vine CM. ce faci apoi? iei AC o luna, astepti urmatorul Cm si apoi te stimulezi? sau odata cu AC incepe si stimularea?
ca sa stiu cum imi fac si eu programul la lucru. ca maine ma mailueisc cu PK si sa fiu si eu cu temele facute.
mie mi-a zis sa iau AC MARVELON, apoi stimulare cu merional so gonal-f, dar deocamdata nu mi-a zis cum cand, alea alea.cine a mai facut cu marvelor?
va pup, need your help.

mirela, bafta!clara, hai cu liniutele!de ziua indragostitilor esti gravi!

Ce bine zici! Ce frumos ar fi!

Cu stimularea e asa: iti vine CM. In ziua 1, iei marvelon pentru un numar x de zile pe care ti-l comunica PK doar atunci cand ii scrii ca esti ziua 1. Numarul x poate fi minim 12 si maxim 21 zile. Dupa ce termini marvelon, 3 zile nu iei nimic. In a 4-a zi incepi stimularea cu gonal si merional si daca iti da (eu am avut) si clomiphene. In a 7 zi de stimulare tb sa fi la Budapesta la eco.
Te pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

nah...mai clara...cred ca are ceva cu banii tai de-i vrea numai cash de la tine.
390.000 HUF stiam si eu de la goggy...atat a dat ea in Decembrie.

asta sa fie toata supararea ta iti doresc.
cati transferi???

E hai ca m-ai linistit daca zici ca si goggy a platit tot 390.000 huf!

Eu primul fiv l-am facut cu blasto si pentru ca nu a iesit ma hotarasem sa incerc de data asta cu embrioni de ziua 3. Dar si daca as fi vrut blasto, nu as fi avut cu ce sa fac: cu 4 ovo fertilizate nu prea poti sa risti sa mergi la blasto.

Intrebarea cati transferam este o intrebare de 100 de puncte. Eu ma intreb cati o vrea PK sa imi transfere...
Sa ma risc sa ii transfer pe toti 4 sau sa ma risc sa nu ii transfer pe toti 4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Cu stimularea e asa: iti vine CM. In ziua 1, iei marvelon pentru un numar x de zile pe care ti-l comunica PK doar atunci cand ii scrii ca esti ziua 1. Numarul x poate fi minim 12 si maxim 21 zile. Dupa ce termini marvelon, 3 zile nu iei nimic. In a 4-a zi incepi stimularea cu gonal si merional si daca iti da (eu am avut) si clomiphene. In a 7 zi de stimulare tb sa fi la Budapesta la eco.
Te pup
[/quote]
clara, adica dupa ce termin marvelonul fac pauza si nu mai vine niciun CM? adica sa ma uit bine la el ca il mai vad (doamne ajuta) peste 9 luni? sau mai vine un CM intre marvelon si gonal? sorry daca intrebarea e puerila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

Imi amintesc cazul lui alrak,care la ultimul fiv cu stimulare a avut 3 foliculi = un ovo si la fiv-ul pe CM natural a avut 2 foliculi =un ovo dar de calitate mai bune decit pe stimulare,asta incearca dr meu sa-mi tot explice ,mai bine un ovo de calitate pe CM natural ,decit 1-2 ovo cu o stimulare f puternica si nu sint calitativi.Am observat ca tu ai obtinut inca 2 foliculi dar care nu s-au maturizat, asta e bine ,poate data viitoare vei avea mai multe ovo

Confirm la ceea ce a spus bytzi.
Asa s-a intamplat la mine, calitatea ovocitului a fost mult mai buna pe CM, decat la cel obtinut cu stimulare. Faptul ca nu s-a lipit nici unul, este alceva.
Pup sibianca si sper sa vin cu vesti buna dupa 3 luni de naturiste si o luna de acupunctura auriculara.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

clara, aoleo, ce dilema, chiar ca!sa vezi ce zice PK. dar daca pui numai 2, restul poti sa ii ingheti, nu? da lasa ca se prind, nu ajungi tu la faza aia. be positive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:

fetelor care ati facut protocolul scurt, ziceti-mi si mie ce si cum!!!
deci, vine CM. ce faci apoi? iei AC o luna, astepti urmatorul Cm si apoi te stimulezi? sau odata cu AC incepe si stimularea?
ca sa stiu cum imi fac si eu programul la lucru. ca maine ma mailueisc cu PK si sa fiu si eu cu temele facute.
mie mi-a zis sa iau AC MARVELON, apoi stimulare cu merional so gonal-f, dar deocamdata nu mi-a zis cum cand, alea alea.cine a mai facut cu marvelor?
va pup, need your help.

mirela, bafta!clara, hai cu liniutele!de ziua indragostitilor esti gravi!

adipapazi, te salut, eu am facut protocolul scurt, adica o luna marvelon(21 zile, cat e folia), apoi, dupa ce vine cm, intre prima si a 3-a zi a lui, incepi stimularea, eu fac gonal, azi am inceput.Sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

clara...eu nu i-as transfera pe toti.
adipapazi...uita-te bine la el...ca-i posibil sa nu-l mai vezi o buna bucata de vreme -Doamne-ajuta sa fie asa...ca pun pariu ca nu o sa-i duci dorul!!!
in perioada dintre Marvelon si stimulare nu e obligatoriu sa apara sangerarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alrak...te pup si aici
ce mai faci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
mai...acu' poate-s io mai chioamba...da e o chestie care nu-mi place la Helios...mobila mi se pare cam veche...asa este???sau nu mai vad eu bine???sa nu ma injurati...am si eu fixurile mele...mi le recunosc cinstit...de asta nu ma prea atrage Heliosul.

Atata timp cat nu scartaie patul, pentru mine e ok!

Laura

Mergi la inceput

Citat:

clara, adica dupa ce termin marvelonul fac pauza si nu mai vine niciun CM? adica sa ma uit bine la el ca il mai vad (doamne ajuta) peste 9 luni? sau mai vine un CM intre marvelon si gonal? sorry daca intrebarea e puerila.

eu de fiecare data am avut sangerare care a inceput in a 4a sau a 5a zi de cand am oprit marvelon. Dar de sangerarea asta nu se tine cont in sensul ca incepi stimularea (incepi sa iei gonal si menopur) in a 4a zi de cand ai oprit marvelonul indiferent daca ai avut sau nu sangerarea.

Mergi la inceput