Fiv in Ungaria 87

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Miha3
FELICITARI

Doamne ajuta sa fie bine si sa iti tii puiutul la piept!

Chiar ma intrebam cand intri sa ne anunti si sa ne dai sperante!
stai cuminte si asculta ce spune dnul dr.

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Dia_na, daca afli mai multe despre ecste protocoale scurte te rog crie-mi si mie despre ele ce contin.Oare si dr.K le aplica la unele paciente? Sa-l intreb daca nu ar fi indicate la mine sau nu e bine sa-mi dau eu cu parerea, sa nu se supere?!

draga de tine, atatea framantari.eu mereu "mi-am dat cu parerea" la PK, dar elegant. asa ca m-a lamurit de fiecare data. spune-i ca vrei sa stii despre short protocols.
cati ani ai, adria? ai facut AMH?

Mergi la inceput

adria42, stai ca am vazut acuma varsta, ca ma repezisem sa raspund inainte sa citesc tot.
te apreciez pt tot ce faci si felicia are mare dreptate in sfatul pe care ti-l da. nu te mai acuza pentru ce ai facut sau nu, stie dumenzeu ce planuri are. e o idee f buna fiv pe CM natural. fruntea sus!

miha3, sa fii burtoasa pana la 9 luni, draga de tine! bravo!

felicia, o dulce ca de obicei. prompta, calda, rationala, saritoare. pup

dia_na, vine 8 acuma, tinem pumnii stransi!

fete cucuiete, maina Z3 si amh, tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bauuuu

cucu e cineva la lucru???

am ajuns pe la 18 ora locala, drumul a fost ok cu exceptia portiunii de pe Dealu Negru unde sunt niste cratere de zici ca au fost vulcani sau eu mai stiu ce escavari in cautare de aur.
asta ca se plangea nenea Berceanu ca i se rupe sufletul dupa masina lui care i s a facut praf pe drumurile din romania.

in rest suntem ok; asteptam cu nerabdare intalnirea nu nenea Zadori de maine.

sami, vio, laura, clara, miha, pamy, zapp pupici si multam fain de suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adi, diana, felicia si voua pupici si multam fain de suport
ma iertati ca am sarit vreo fata, oricum ma bucur ca sunteti alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Gata... nu va mai tin in suspans! S-au fertilizat 4. Facem transfer duminica.
M-a sunat Kovacs pe la ora 12 sa-mi spuna. Pana atunci am stat si eu in suspans si cu emotii, desi sotzu mi-a zis de pe la 8 dimineata ca stie el ca s-au fertilizat 4. Dupa ce m-a sunat Kovacs si mi-a confirmat ce imi zisese sotzu, mi-am intrebat sotzioru daca poate sa imi spuna si care o sa fie rezultatul testului de peste 2 saptamani. Mi-a zis ca nu poate sa imi zica decat dupa transfer

Dimineata mancam la pensiune. Micul dejun e inclus si e bogat, asa ca mancam bine dimineata. Apoi la pranz mancam in oras, pe unde ne prinde foamea (in Mall sau in centrele comerciale) . Zilele trecute, de exemplu eram la Ikea si am mancat la superoferta: portie de 10 chiftelute suedeze cu garnitura, sos si gem - cele din Bucuresti stiti meniul - cu 100 Huf adica 1,6 RON.
Si ne mai luam fructe, iaurt, smantana, miere pentru seara cand mancam in camera.

Mergi la inceput

fetelor care ati facut protocolul scurt, ziceti-mi si mie ce si cum!!!
deci, vine CM. ce faci apoi? iei AC o luna, astepti urmatorul Cm si apoi te stimulezi? sau odata cu AC incepe si stimularea?
ca sa stiu cum imi fac si eu programul la lucru. ca maine ma mailueisc cu PK si sa fiu si eu cu temele facute.
mie mi-a zis sa iau AC MARVELON, apoi stimulare cu merional so gonal-f, dar deocamdata nu mi-a zis cum cand, alea alea.cine a mai facut cu marvelor?
va pup, need your help.

mirela, bafta!clara, hai cu liniutele!de ziua indragostitilor esti gravi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bine ca ai ajuns cu bine mireloi
clara...Doamne-ajuta!!!...mergi pe blasto???
eu am mare incredere in blasto.
adipapazi...eu tot Marvelon o sa iau din Februarie...2 sau 3 saptamani...sa vedem cat imi zice dr. K...si abia urmatoarea luna incepem stimularea...inca nu stiu cu ce...vaz' ca e secretos doftoru'.

marti am programare la EKG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Sa va zic faza:
Patita de la fivul trecut cand m-am dus pregatita cu cardul (pentru ca stiam de la kovacs ca pot plati cu cardul) si la final cand a fost sa platesc PK mi-a zis ca nu si nu musai sa platesc cash (am scris povestea pe forum anul trecut), bani pe care i-am dat la momentul ala in mana lui PK si nu la casierie, de data asta l-am intrebat in ziua punctiei cum vrea plata si iar ne-a zis ca e ok si cash si card, iar noi i-am spus ca vom plati cu cardul si el a zis ok. Astazi, prima zi dupa punctie, m-a sunat sa imi spuna cati s-au fertilizat si ca el de fapt vrea plata cash, lucru care m-a mirat foarte tare ca doar abia vorbisem treaba asta. Totodata mi-a zis ca am de plata cu 15.000 Huf mai mult decat imi zisese initial ca va costa. De unde diferenta asta nu mi-a explicat. Asa ca, pentru cine e interesat de costuri, un FIV simplu (fara ICSI) costa 390.000 huf. Aviz celor carora o sa va spuna, cum mi-a zis si mie, ca va costa 375.000 Huf! Plata o am de facut peste 2 zile si sper ca intre timp nu imi mareste iar suma!
Toata treaba asta m-a facut sa ma simt ca acasa, in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nah...mai clara...cred ca are ceva cu banii tai de-i vrea numai cash de la tine.
390.000 HUF stiam si eu de la goggy...atat a dat ea in Decembrie.

asta sa fie toata supararea ta iti doresc.
cati transferi???

Mergi la inceput