Fiv in Ungaria 87
Raspunsuri - Pagina 13
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Crezi ca as putea incerc un FIV pe ciclu natural daca, daca Doamne fereste nu reuseste FIV@ in aprilie? Sa speram totusi ca FIV2 va fi cel norocos! |
Daca ai ovulatie pe CM natural cred ca e cea mai buna solutie ,
mie varianta asta mi s-a propus,fiv pe CM natural,doar ca preturile sint cam acelesi,mai putin la Giulesti ,unde pretul e mai mic.
Imi amintesc cazul lui alrak,care la ultimul fiv cu stimulare a avut 3 foliculi = un ovo si la fiv-ul pe CM natural a avut 2 foliculi =un ovo dar de calitate mai bune decit pe stimulare,asta incearca dr meu sa-mi tot explice ,mai bine un ovo de calitate pe CM natural ,decit 1-2 ovo cu o stimulare f puternica si nu sint calitativi.Am observat ca tu ai obtinut inca 2 foliculi dar care nu s-au maturizat, asta e bine ,poate data viitoare vei avea mai multe ovo
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
alinamolnar spune:
Adria nu stiu care e situatia ta si cat esti de deschisa la alte variante, dar mai exista o varianta ADOPTIA. Eu, am doar 32 de ani m-am gandit la asta. Iti spun asta pentru ca am cam aceeasi problema ca si tine si atunci m-am hotarat ca daca dupa ce termin toti pasii care sunt de facut(analize, interpretari chiar un nou FIV etc.) voi trece pregatirea pt adoptie Va iesi soarele si pe strada mea
mami_vreau spune:
Clara ce vesti ai??? Ne tii in suspans???
Mersi mult pentru info despre cazare! E super bun pretul la villa koral... cum va descurcati cu mancarea? ca zici ca acum nu aveti bucatarie... mancati in oras? sau exista si restaurant la pensiune?
adria m-ai linistit cu parcarea si net-ul la helios!
Felicitari pentru decizia pe care ati luat-o, accea de a mai face un FIV! si multa bafta in aprilie! Asa cum ti-a spus dia_na, eu voi face flare-protocol care este adecvat poor-responderilor si consta in inhibare de la inceputul cm-ului... chiar sunt curioasa cum voi reactiona si eu la tratament!
violeta vad ca esti prinsa pana peste cap in tot felul de proiecte! Multa bafta, putere de munca si spor la treaba! nu cred ca-i capat de lume daca faci fiv-ul la vara! si eu l-am amanat tot pe motiv de stres, ca trebuia sa se opereze mama de by-pass... acu' am trecut si de operatie, a facut-o in noiembrie si ne apucam de fiv! apropo, tatal tau cum se mai simte?
miha felicitari pentru bebele din burtica! Sarcina usoara!
pussi ai doua mici minunatzii!!!! sa-ti traiasca frumoasele printese!!!
espe multumim de vesti! O pup pe proaspata mamica Lavinia si pe cele 2 mogaldete si le urez multa sanatate!
dia_na crezi ca in ungaria se poate face fiv cu donatoare anonima de ovocite? eu am inteles ca nu! sa imi spui daca afli ceva in acest sens!
mirela noastra e pe drum acum!!! oare cand vom afla veti de la ea? ii tin pumnii!
samira noi am avut ceva probleme cu parcarea deoarece gaseam destul de greu loc de parcare langa hotel si era destul de scump! si colac peste pupaza am mai platit si amenda pentru parcare! asta pentru ca in weekend nu se plateste si luni nu ne-am trezit cu noaptea in cap ca sa luam bon de parcare! la 8:30 cand am ajuns la masina aveam deja amenda in geam!
Laura
dia_na spune:
mami_vreau, am inteles ca se face la praga, dar nu am vorbit cu fratele google despre asta inca
la momentul potrivit
violeta70 spune:
mami_vreau Tatal meu este bine, insa asteptam acum la inceputul lui februarie sa-l programeze pentru by-pass. Asta este alta problema care imi alimenteaza stresul. Oricum saru-mana pentru intrebare.
adria parca am fi surori. In aceeasi situatie sunt si eu, poor responder. In plus am o trompa nefunctionala si una desfundata in iulie laparoscopic. Cel mai probabil este iar infundata. Diferenta intre noi este doar de 2 ani, eu fac in august 40, insa cred ca ne incadram in aceeasi categorie. Eu am avut 3 ovocite recoltate din 4, iar la final am ajuns cu un embrion si acela probabil nu foarte calitativ. Doamne-Ajuta sa reusesti in Aprilie, sa fie anul tau.
Pupici
Dumnezeu are grija de noi
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui violeta70 mami_vreau Tatal meu este bine, insa asteptam acum la inceputul lui februarie sa-l programeze pentru by-pass. Asta este alta problema care imi alimenteaza stresul. Oricum saru-mana pentru intrebare. |
Stai linistita ca va fi bine, vei vedea! eu am operat-o pe mama la sp.militar! vb prin mp daca vrei ca sa nu fim off-topic!
Laura
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui dia_na mami_vreau, am inteles ca se face la praga, dar nu am vorbit cu fratele google despre asta inca la momentul potrivit |
corect dia_na! vb la momentul potrivit, daca va mai fi cazul! sa speram ca nu, sa speram ca ramanem gravidute cu ovocitele noastre!
Laura
ala77 spune:
Adria,
Daca ovulezi natural, sigur ca poti face fiv pe ciclu natural. Diferenta e ca nu-ti mai biciui ovarele, daca ele oricum nu produc mai mult, si e mai ieftin. Eu zic sa-l intrebi pe K ce parere are.
samira33 spune:
va pup fetelor
eu o sa mor de frig ...vreau canicula...ador canicula.
ce faceti???
oare a ajuns mirelutza noastra???
clara...ce vesti ai???e foarte buna si oferta de la Korall.
mai...acu' poate-s io mai chioamba...da e o chestie care nu-mi place la Helios...mobila mi se pare cam veche...asa este???sau nu mai vad eu bine???sa nu ma injurati...am si eu fixurile mele...mi le recunosc cinstit...de asta nu ma prea atrage Heliosul.
Elmasi spune:
Miha3 FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII
ma bucur pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si la termen.
Multi pupici pentru Gyongy, Liana, Miha 2004, Steliana
Fetelor gravidute felicitari si celor care sunt in focuri multa, multa bafta.
desi nu am mai scris de foarta multa vreme, va urmaresc zilnic.
Mirela multa multa bafta si sa dea Domnul sa fie cu noroc pana la sfarsit.