Fiv in Ungaria 87
Raspunsuri - Pagina 18
adria42 spune:
Butzi, multumesc!Dupa testele de ovulatie si dupa monitorizarile ecografice am ovulat natural in fiecare luna. Acum sa vedem ce se mai intampla pana in aprilie. Am sa incerc sa mai reduc motoarele la servici si sa nu mai fiu asa stresata, poate si analizele mele vor fi mai bune.Aveti dreptate voi toate, o sa ajung la depresie daca o sa continui asa!
adria42 spune:
Alina, m-am gandit si la adoptie daca nu reusim nimic, numai ca din ce am auzit trebui sa astepti ani de zile, dureaza f, mult formalitatile.
Laura, l-am intrebat pe dr.K despre donarea de ovule, i-am explicat ca nu am pe nimeni in familie sau prietene care ar putea sa-mi doneze, si mi-a raspuns astazi cu nu au donori anonimi la Kaali, FIV cu donori de ovule este posibil acolo numai daca am eu pe cineva intre rude. Am gasit pe net o clinica in Barcelona (nu am gasit pretul afisat) si una in INDIA (6500$, dar prea departe...).
adria42 spune:
Violeta pupici si imi pare rau ca suntem "in aceeasi oala""...Poate se intampla totusi o minune si pt. noi!
adria42 spune:
Diana, are dreptae se poate face diagnosticul genetic preimplantational al embrionilor pt sanse mai mari de reusita a FIV, am vazut la unele clinici ca au afisat pe site, dar parca la Kaali nu era trecut la servicii (sau poate ma insel?).Oricum, Clara, ne rugam sa fie cat mai multi embionasi de scorul A!
dia_na spune:
adria42, nu am gasit in posturile tale nimic despre tiroida
spun asta pt ca stiu ca tiroida fugareste rau de tot si fshul, si fertititatea si provoaca pierderi de sarcina
daca nu ai facut o verificare pe partea asta, nu ar fi rau sa mergi la un endocrinolog sa iti faca o eco la tiroida si 4 teste care le fac ei din singe TSH, FT4, AntiTPO si AntiTiroglobulina
iti spun asta pt ca in mai anul trecut eu am facut doar TSH si era super okay 1,61, iar in nov anul trecut am ajuns la TSH 4,02 aproape de limita de sus deoarece am pe lobul sting al tiroidei un nodul de 5 mm; restul de valori imi sunt normale, dar am primit diagnosticul de hipotiroidism subclinic si tratament cu Euthyrox de 25 juma de tableta pe zi; la o luna de tratament, TSH a devenit 2,92 si restul de analize arata foarte bine chiar si pt ziua 4a ca numai aia am reusit sa fac; s-a imbunatatit si felul in care se pozitiveaza testele de ovulatie, si in general ma simt mult mai bine
daca deja ai facut asta, ignora postul meu, iar daca faci si nu e nimic, macar ai sters o ipoteza de pe lista
multa bafta
samira33 spune:
buna dimi
la mine ninge tare frumos.
azi-noapte i-a cazut caciula lu' Om de Zapada...si nici ochii nu i se mai vad...i-a acoperit zapada proaspat depusa...si are si mustati de zapada acum.
ooofffff....ma bagati in ceata de tot...cu bucatarie,fara bucatarie...etc etc...da...vorba laurei...mai bine sa am de toate ca nu stie ce pofte imi vin.
bytzi spune:
clara,doamne ajuta ,embrionasi frumosi si lipiciosi,de data asta sper din suflet sa fii mai norocoasa
alraksper ca fiv 4 sa fie cel norocos pt tine,mai ales ca ai facut cite ceva in acest sens,si eu mai fac o incercare la inceputut lui martie,dupa 3 luni de DHEA ,sper sa fie mai bine
mirela,multa bafta
adria,la Bratislava se face cu donatoare anonima(ei au legislatie pt donare de ovule)procedura costa 6000e
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
adria42 spune:
Diana, multumesc pt mesaj am sa mai repet TSH luna viitoare. Era normal in oct.2009. Si eu m-am gandit la tiroida pt ca am luat in greutate 7 kg in ultimul an, dar poate fi si de la tratamentele hormonale si de la mesele copioase seara (in timpul zil;ei nu prea am timp sa mananc}.Pupici!
adria42 spune:
Butzi, ar fi ok la Bratislava, suma nu e f.mare comparativ cu cat am auzit ca ar fi la Barcelona (10.000 euro). Nu ca as avea si banii astia dar vedem noi cum ne descurcam, sotul meu spunea sa vindem masina sau cine stie poate gasim o solutie...Stii cumva adresa site-ului clinicii? Multumesc!
adria42 spune:
Sami, ce nazbatii vrei sa mai faci astazi?[pup]
Clara, ce faci, ai emotii? Capul sus o sa fie bine, maine o sa-i gasesti pe micuti vioi si in forma, asteptand sa se lipeasca de burtica ta!