Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaCopot spune:
Dankutza, eu le-am comandat de pe la inceputul lui Decembrie cand ne-a dat Camy un link si ne povestea despre ele, de pe net http://www.drbrowns.ro/. Eventual poti sa compari preturile de pe site cu cele din farmacii. Oricum pe site-ul asta gasesti exact si in ce farnmacii din tara se gasesc. Eu am luat din cele cu gat larg si de 240 ml, la set de 3 buc si singura chestie care le deosebeste (din ce am descoperit eu pana acum), pe cele normale le poti baga in termoizolant din ala de biberoane cand mergi la plimbare, iar pe cele largi nu...dar la cele largi e mai usor de pus lapticul in ele, mai ales noaptea(cand suntem mai adormite)...gatul e mai larg si intra lingurita de laptic inauntru, fara sa dai pe langa. Poti sa iei de pe acum din astea mai mari, ca pe parcurs schimbi doar tetinele. [ eu am luat de 240 ml....ca stiam ca Dominic sugea la san si cate 150 ml, la 3 sapt...si de cand am inceput sa ii dai LP...cel mai mult am ajuns la 90 si 1 singura data 120 ml, dar voi se pare ca papati mai mult ca noi ].
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis Dienutze - iti raspund aici despre impozitarea drepturile de autor, mai stii cui foloseste... De la admin financiara nu ai nimic de luat, adev pe care ti-am trimis-o se completeaza de firma care a beneficiat de serviciile tale. Cei 6% se platesc la sf anului fiscal si ii declari pe declaratia speciala 205 http://www.mfinante.ro/download/pdf/sistemul_fiscal/205.pdf Treaba sta asa: pe un exemplu simplu, daca tu ai avut in 2009 sa zicem 1000 de lei venit brut din dr de autor, beneficiarul retine la sursa 10% si tu iei 900 lei, care reprezinta un soi de net. Nu e net, pentru ca din cei 900 tu mai ai de dat statului 6% (ca sa fie in total 16%) la sf anului fiscal, adica inca 54 lei, tie ramandu-ti in final in mana 846 lei. DAR: 40 % sunt deductibili (neimpozabili), deci cei 16% trebuie platiti doar la 60% din suma, in exemplul nostru doar la 600 de lei si nu la toti cei 1000 de lei. Ca sa mergem pe exemplul dat, 1000 lei - 400 de lei (neimpozabili) = 600 lei din care se platesc 16%, adica 96 lei. Cum la sursa au fost deja opriti 100 de lei, la sf anului fiscal, tu ai de fapt de recuperat de la stat 4 lei. Sper ca am explicat bine... in realitate, impozitul final la tipul asta de contract este de cca 9.6%, de aceea este f iubit de multi angajatori . |
noul guvern va avea grija sa nu mai fie asa de iubit acest impozit http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=17934
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
ralu_seby spune:
Doamne, ca tare mult s-a mai scris..
Uof, pinky asta mic e somnoros dar cam agitat, poate reuseste totusi sa adoarma .
Pe langa vestile bune primite astazi la dr., vreau sa va mai spun ca azi-noapte a fost pt prima oara cand s-a trezit o singura data , la ora 2. Apoi a adormit de la 3 pana la 8, incredibil. Ce bine ar fi dc am tine-o tot asa..
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la noi,
Azi am fost foarte harnica si bb cuminte.
Am reusit sa aspir, spal prin camera si bucatarie, sa mananc, spalat bibe intre doua mese iar intre alte doua sa fac baita, mancare, si sa recuperez tot pe forum.
Dar acum incepe sa se agite, deci da semne de trezire.
La faza cu slabitul care este termenul????9 luni nu??. Ca la cat si ce mananc eu voi aduna numai .
Andrei a pus pe el in 9 zile 460 de grame. Mi-a zis nasa ca ii dau prea mult de mancare dar daca el cere ce sa-i fac? Are niste falcute si bulanase acum.
Mai am o nedumerire. EL isi tine si acum picioarele in pozitie fetala. Si le tine si intinse dar destul de putin. E normal oare la o luna jumate?
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
ralu_seby spune:
My_Lady0091: vreau si eu la Avataaaar, ce mai mergeam si noi la film pana sa apara Matei
ariadna33: cand ati stabilit data botezului? Noi pe 7 februarie ne dansam ,sper sa fie ceva deosebit, ca locatia este tare frumoasa. Mai greu e cu rochita, nu am timp sa caut, nu stiu ce anume vreau s in plus mai am 4-5 kg de dat jos pana sa ajung la forma initiala.
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
merci mult scrie cumva pe cutie ca se poate pune si in lapte? si de mai multe ori pe zi, cumva? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009) |
se poate pune in orice, si nu zice de cate ori pe zi
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
ralu_seby spune:
cristina_boc: nu te speria si pinky al meu tot 6 saptamani are si adora sa doarma pe burtica si inevitabil sa isi stranga piciorusele in pozitia fetala. Uneori se trezeste cu genunchii rosii
ariadna33 spune:
cred ca m-am exprimat iurea, ralucib, am vrut sa stiu de fapt care e doza maxima recomandata pe zi, imi amintesc ca scria ceva pe cutie... memoria imi joaca feste fir-ar sa fie
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
lili_a spune:
Buna ziua si de la noi!
cristina boc si eu am fost tare harnicuta,am aspirat, sters praful, spalat pe jos si sterilizat pompa si bibe. Mai am doar in camera la bebe, dar astept sa vina mama si poate o pacalesc pe ea
Ava eu folosesc apa d-aia speciala de la Humana, dar eu nu ii dau decit o masa de LP pe zi deci nu ma rupe la bani. Din astea minerale nu stiu...
Ce ziceti voi ca face Milchzucker ala?
Azi e 2-a zi de stat acasa, nu mai pot. Of! abia astept sa vina mama, ii dau copilu si scot catelu la zapada. Poate apuc sa ma duc si pina la magazin
dankutza spune:
Ramona nici fetita mea nu mananca prea mult. Nici nu o fortez. Oricum are niste falcute, mama-mama. Eu am o obsesie, ca bebei hraniti cu formula sunt ca niste mici sumo. De aceea si am trecut-o pe Lactana-Topfer pentru ca se pare ca nu este asa de fainos. Zbuciumix a fost si el pe Topfer si i-a mers foarte bine. Nu e deloc sumo. Dar sa revin, Cezara mananca maxim 60ml. In trecut a mancat si 90ml la o masa. Rar, dar s-a mai intamplat. Acum, nici eu nu ii fac mai mult de 60ml. PAi, daca nu vrea, sa-l arunc? Nu prea imi vine. Mananca si apoi doarme. CAnd ii e foame, ii dau din nou. Pediatra mi-a spus ca e mai bine putin si des decat mult si rar. Sa zic, ca mananca la 2 ore. Nu ma deranjeaza. Mi se pare ok. Nu mananaca intotdeauna 60ml. Uneori mananca mai putin. Daca as vedea ca mananca 60ml la fiecare masa, as incepe sa fac 90ml. Dar pana atunic mergem asa si vedem cum facem.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza