Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
ariadna33 spune:
nu are nimic dragutul, avea doar dureri de dor de luat in brate... acum il deranjeaza tastele
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 fetelor, voi ce apa plata fierbeti pt lapte? eu Dorna si mi se pare ca lasa mult calcar... raluci, tu folosesti zucker-ul ala de la humana? cate lingurite se pun in lapte si de cate ori pe zi, ca eu am pus continutul intr-o cutie de lapte si am aruncat ambalajul ca fraiera... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009) |
eu folosesc "Bucovina"...
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui raluci_b ancutza, lavi - multumesc frumos, o sa sun si la dr sa vad ce-mi zice adriana - pun 2 lingurite rase la 20 ml de ceai, odata pe zi mi-a zis Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze NOI cu bubu |
merci mult scrie cumva pe cutie ca se poate pune si in lapte? si de mai multe ori pe zi, cumva?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
laviniablaga spune:
hi hi hi Miany bine te-am vazut , dimineata am intrebat de tine...ma gandeam ca ai patit ceva
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
ariadna33 spune:
monis eu am fugit duminica de-acas' la mall cotroceni, subscriu la faza cu gura-casca.. eu mi-am gasit totusi rochie pt botez la steilmann, in schimb nu am mai fost asa norocoasa sa-mi iau si pantofii asortati pe care i-am gasit la musette, ca nu aveau numarul meu... mai nasol a fost cand sa ma intorc, ca suna barbata-meu dupa mine disperat, parcarea este o imensitate cat casa poporului, m-am ratacit... parcasem la subsol si m-am dus prima data la parter... apoi cand mi-am dat seama m-am dus la subsol, alta nazdravanie, stiam randul dar nu mai stiam exact litera... in fine, mi-am gasit masina dupa vreun sfert de ora de umblat de la litera K la B de la randul 35 la 18...
krelia, noi pt botez am gasit locatie la bellagio villa in vitan, poate va tenteaza...
raluci, dar pe bebe il doare cand apesi pe guguloi? la noi dupa ce a facut vaccinul asistenta a masat mult piciorusul si m-a pus si pe mine sa-i masez...
ariadna33 spune:
lylyana, da , asa este-pentru luna nasterii nu se da alocatie... naspa pt cele care au nascut la inceputul lunii, nu? hot statul!
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui ariadna33 fetelor, voi ce apa plata fierbeti pt lapte? eu Dorna si mi se pare ca lasa mult calcar... raluci, tu folosesti zucker-ul ala de la humana? cate lingurite se pun in lapte si de cate ori pe zi, ca eu am pus continutul intr-o cutie de lapte si am aruncat ambalajul ca fraiera... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009) |
Si eu tot Dorna folosesc si da...am constatat si eu depuneri pe termos, dar de ata citisem ca are cel mai mic continut de minerale. Simina zicea ca foloseste Bucovina si ca nu ar lasa asa depuneri.
Ieri ma gandeam si eu la zaharul ala de la Humana. Deci si voi il folositi...hmmm... am observat ca daca ii pun baby drink in lapte si e dulce il bea mai bine si ma gandeam eu singura la humama. Oare voua v-a dat ok pediatrul pt asa ceva?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
My_Lady0091 spune:
FETE DISEARA MERG LA CINEMA SA VAD AVATAR IN 3 D
eu am ok sa folosesc HUMANA.
BECCA 18.01.2010
krelia spune:
Ava, si al meu a stranutat azi de vreo 3-4 ori, legat...de intrasem deja la banuieli....insa, dragu' de el, dupa ce ultimul stranut, a iesit un muc cat nasucul lui de mare ...si acum, gata, s-a potolit
mersi pt pont, pus pe hartie, cine stie...poate om ajunge si pe acolo
mie-mi place cand se chinuie sa faca kk....se inroseste tot de la scremut si scaote niste sunete, ca de delfinas asa......tocmai a prestat...si a adormit, saracu'....e prima oara cand se intampla asta...el nu sta neschimbat de pishu'...daramite de kk ]
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali