Fulgusori de nov-dec 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

heloo fetele, cred ca m-am primit cu humana ala, sau trebuie sa treaca ceva zile sa-si faca efectul habar nu am ideea este ca e clar copilul are gaze si nu le poate scoate, ceva idei va rog ? azi naopte de la 2.30 pana la 6 in continuu s-a scremut plans adormit, scremut plans adormit si uite tot asa

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

treci pe debridat..., si o sa vezi ca isi revine.eu ii dau lui rares 2.5 ml dimineata si 2.5ml seara si nu am probleme

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Ancutza!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Lumi, eu iau inca din sarcina cand aveam calcemia sub limita, apropo de dureri de incheieturi, calciu cu D3 -osteocare se numeste, combate osteoporoza.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Ava, esti model pentru mine...ai si slabit, ai grija si de doi fulgusori...ce sa mai...mama eroina!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

fetelor, voi ce apa plata fierbeti pt lapte? eu Dorna si mi se pare ca lasa mult calcar...

raluci, tu folosesti zucker-ul ala de la humana? cate lingurite se pun in lapte si de cate ori pe zi, ca eu am pus continutul intr-o cutie de lapte si am aruncat ambalajul ca fraiera...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda....de bine ce l-am laudat..mi-a tras un planset de parca il batusem de cand era mic.....si acum, iar sta si se uit ala mine cu albastrelele alea migdalate ..s-a dus naibii planul meu de-a ma spala pe cap [:)

si el e atras de tv...insa eu nu prea-l las sa se uite la el..nici la ecranul de la laptop....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Ava, esti model pentru mine...ai si slabit, ai grija si de doi fulgusori...ce sa mai...mama eroina!

RARES CRESTE

stai ca nu m-am laudat destul: mai si lucrez acasa... mai si gatesc, e adevarat cam rar ... dar gunoiul il duce numai sotul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

mda....de bine ce l-am laudat..mi-a tras un planset de parca il batusem de cand era mic.....si acum, iar sta si se uit ala mine cu albastrelele alea migdalate ..s-a dus naibii planul meu de-a ma spala pe cap [:)

si el e atras de tv...insa eu nu prea-l las sa se uite la el..nici la ecranul de la laptop....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

uite asa ii mai apuca pe ai mei de zici ca sunt orfani parasiti si neiubiti... acum il laudai pe cel din leagan, dar se pare ca l-a apucat o viermuiala... sper ca mucul ala verde de i l-am scos la 5 dimineata nu e semn de vreo raceala, ma duc sa-iiau temperatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ma uimesc copilasii astia cum zi de zi mai fac ceva nou si noi ne topim de dragul lor si ne mandrim de parca ar fi luat la facultate

sa vezi cand or lua la facultate cum ne-om simti

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ancutza, lavi - multumesc frumos, o sa sun si la dr sa vad ce-mi zice

ariadna- pun 2 lingurite rase la 20 ml de ceai, odata pe zi mi-a zis

te-am botezat

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput