Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Io ma impusc..zgihuita mea de copila nu a dormit azi decat vreo 2 reprize de 10 minute calare la mine in brate, si atat! acu urla in carut, daca o iau in brate si stau jos cu ea, urla! nu mai stiu ce sa mai fac sa o vad si eu linistita..Adica stiu...sa o tin in brate si sa ma plimb cu ea...atat!!! Si asa facem zilnic, ora de ora..O mai las sa urle, da scoala tot blocu, nu ii trece nicidecum, vrea neaparat atentie si pupata in
..of..na ca mi-am zis si eu ofu..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 noul guvern va avea grija sa nu mai fie asa de iubit acest impozit http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=17934 ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009) |
Da, da, am vazut pe la TV . Asta e, oricum e asa o aiureala fiscala in RO... de ex pe drepturile astea de autor stiu f f putini cu ce se mananca . Tu nu ai treaba cu ele, asa e? Tu erai PFA parca...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
simina_kin spune:
citat din mesajul lui ariadna33 krelia, noi pt botez am gasit locatie la bellagio villa in vitan, poate va tenteaza... |
HAI UIMESTE-MA CU O SUMA DE MENIU..CA ASTA-I CHIAR LANGA BLOCUL MEU DA N-AM INDRAZNIT SA INTRU SA INTREB
[b]MYANI[b] si eu tot BUCOVINA am folosit pana acu 3 zile....acum n-am mai gasit nicaieri
Am ajuns la concluzia ca toate marcile de apa au o tona de calcar, pt ca am oala cu interior negru si dupa fiecare fierbere (indiferent de apa...ca le-am incercat pe toate) ramane alba..de-o frec cu cif
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ariadna33 cred ca m-am exprimat iurea, ralucib, am vrut sa stiu de fapt care e doza maxima recomandata pe zi, imi amintesc ca scria ceva pe cutie... memoria imi joaca feste fir-ar sa fie ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009) |
sugari pana la 3 luni 1x5g (aprox 2 lingurite rase)
sugari peste 3 luni 1x7-10 g (aprox 4 lingurite rase)
doza zilnica
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
simina_kin spune:
citat din mesajul lui lili_a Azi e 2-a zi de stat acasa, nu mai pot. Of! abia astept sa vina mama, ii dau copilu si scot catelu la zapada. Poate apuc sa ma duc si pina la magazin |
Eu de azi sunt singura .."for ever"
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lylyana.ion spune:
sper sa fie ultima ninsoare, ca statu asta in casa e tare naspa, macar pana la colt sa mai iesim si noi, nu mai zic de parc
maine ma duc sa depun dosarul pt cic si-l iau si pe strumf cu mine sa mai ia aer
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
cristina_boc spune:
Laurairina tare smechera fetita ta. Ma distrez de minune de fiecare postare a ta.(stiu ca nu-i frumos, asa-s eu mai rea, dar asa ma gandesc ce baietel cuminte am eu).
Se agita si el acum, desi e mancat si schimbat, dar macar o face pe canapea. In caz de nevoie infundam gurita cu suzeta si pacalesc piciul.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
DianaR spune:
Va multumesc ptr comentariile la poze! M-au uns la suflet!
Teodora a adormit, dupa ce a supt si atunci ne-am gandit eu si tac-su ca renuntam la iesitul afara sa tragem un pui de somn. Ti-ai gasit...S-a trezit la 5 min dupa ce ne-am bagat in pat si a inceput frichineala. Asa ca am deschis geamul si am ambalat-o bine si i-am lasat pe amandoi sa se congeleze o tura. Eu am vanit si m-am uitat la Dexter. Mare greseala, episodul asta a fost brrr, inca sunt marcata...
Ralu-sebi, esti moderata si posturile tale apar mai tarziu, sa nu crezi ca esti ignorata. Mai baga repede cateva postari sa scapi de moderare!
Laura, terorista fata ai!
Zuckerul asta de la Humana contine lactuloza, care este f eficienta contra constipatiei si e ok ca nu da dependenta. Exista si varianta sirop: lactuloza sirop : http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=372&fl=1 sau Duphalac sirop: http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=370&fl=1
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
monis5 spune:
citat din mesajul lui DianaR Eu am vanit si m-am uitat la Dexter. Mare greseala, episodul asta a fost brrr, inca sunt marcata... |
la ce serie esti? (pentru mine prima serie a reprezentat redescoperirea a ceea ce inseamna un film bine facut si f bine jucat. sunt fan michael c. hall )
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
HAI UIMESTE-MA CU O SUMA DE MENIU..CA ASTA-I CHIAR LANGA BLOCUL MEU DA N-AM INDRAZNIT SA INTRU SA INTREB [b]MYANI[b] si eu tot BUCOVINA am folosit pana acu 3 zile....acum n-am mai gasit nicaieri Am ajuns la concluzia ca toate marcile de apa au o tona de calcar, pt ca am oala cu interior negru si dupa fiecare fierbere (indiferent de apa...ca le-am incercat pe toate) ramane alba..de-o frec cu cif fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009 www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
80 euro bufet suedez
e scump??? habar nu am care sunt preturile...
deci sa nu schimb pe bucovina ca nu se gaseste?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)