Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadna33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Da, da, am vazut pe la TV . Tu nu ai treaba cu ele, asa e? Tu erai PFA parca... ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
eu personal nu am treaba cu ele, dar am lucrat cu acest tip de impozit... cand aveam treaba cu contabilitatea unui ziar... si meseria ma cam obliga sa fiu la curent cu tot ce se intampla din punct de vedere fiscal, chiar daca 2 ani nu voi fi pe statul de salarii, cand ma intorc nu vreau sa ma fac de ras
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
DianaR spune:
citat din mesajul lui monis5
la ce serie esti? (pentru mine prima serie a reprezentat redescoperirea a ceea ce inseamna un film bine facut si f bine jucat. sunt fan michael c. hall ![]() )monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
Ultimul episod din ultima serie (a patra...)
. Imi pare rau ca l-am gatat, pana la toamna o sa-i fie dor.Acuma cred ca-mi spal creierii cu ceva mai usurel...
Edit ca acum citem: a luat 2 globuri de aur anul asta, rol secundar si rol principal masculin, Michael C. Hall

Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
ariadna33 spune:
copiii astia ma fac sa mor de ras... Emi tocmai si-a scos suzeta cu mana (din greseala , desigur) si si-o baga in ochi ![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
cristina_boc spune:
Laurairina de unde ai centrul de joaca din poza? Stiu ca s-a discutat candva despre asta, dar era anul trecut...si de atunci
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_boc Laurairina de unde ai centrul de joaca din poza? Stiu ca s-a discutat candva despre asta, dar era anul trecut...si de atunci ![]() CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ |
http://www.bebe - strumf.ro/produse/pe-categorii/produse-bertoni/pagina/28/
uite aici mai multe modele si preturi bunicele
(sa scoti spatiile de langa cratima pt a putea accesa site-ul)

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui simina_kin
Eu de azi sunt singura .."for ever" ![]() ![]() ![]() fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
cum adica?
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
lili_a spune:
Kreliutz ai PM cu info noi ![]()
Diana R ce copii frumosi ai! Mie mi se pare ca Teo seamana tare cu Vlad, iar Timeea are niste ochi ca 2 bombonele, sint chiar negri cum se vad in poze?
Multumesc de info despre Milchzucker. Oare e mai usor tolerat decit siropelele cu lactuloza care vad ca dau flatulenta? (numai asta nu ne mai trebuie
)
Ralu_seby welcome. Mai scrie niste mesaje scurte ca sa scapi de moderare mai repede
Laurairina adorabila micuta rechinasa terorista
Nu merge daca o pui sa stea undeva (cu ochii in carusel) si tu sa-i vorbesti in timp ca mai faci una alta prin casa? La noi tine faza cam 2o de minute.
Simina of! Macar iti vine sotul acasa mai devreme? Ca al meu numai pe la 8 ajunge si fara vizitele maica-mii mi-ar fi tare greu
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Io ma impusc..zgihuita mea de copila nu a dormit azi decat vreo 2 reprize de 10 minute calare la mine in brate, si atat! acu urla in carut, daca o iau in brate si stau jos cu ea, urla! nu mai stiu ce sa mai fac sa o vad si eu linistita..Adica stiu...sa o tin in brate si sa ma plimb cu ea...atat!!! ![]() ![]() Si asa facem zilnic, ora de ora..O mai las sa urle, da scoala tot blocu, nu ii trece nicidecum, vrea neaparat atentie si pupata in ![]() ..of..na ca mi-am zis si eu ofu.. ![]() rechinas in pozici |
cam asa a facut si Sabina azi...am facut km prin casa, a mancat din ora in ora si a dormit numai iepureste cate 20 min si cum se trezeste cum vrea in brate, acum doarme de 10 min, sa vedem cat o tine si somnul asta

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
ralu_seby spune:
DianaR, mercic, trec acum de pragul de 12 msg ![]()
Sa nu fie de deochi dar puiul meu doarme de aproape 4 ore....ceea ce este practic o minune..oare o mai dormi la noapte?!?! O fi de la plimbarica de dimineata pana la dr?
In acest caz il scot mai des ![]()
DianaR spune:
Lili, merci. Ochi lui Timi sunt caprui inchis de tot, in poze apar negri.
Acu m-am uitat mai cu atentie si vad ca Humana contine lactoza, nu lactuloza. Mea culpa. Ma gandesc ca ideea e sa depaseasca capacitatea enzimei din intestin (lactaza) de a desface lactoza din lapte si milchzucker de aici scaunul. De flatulenta tot ce se poate sa dea si asta ca tot aceeasi chestie e pana la urma, un dizaharid nedigerat (ptr ca e in exces ca la lactoza sau ptr ca nu exista enzima sa-l desfaca ca la lactuloza). Asta trage apa in intestin, stimuleaza fermentatia si de aici scaunul si flatulenta.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete

. Tu nu ai treaba cu ele, asa e? Tu erai PFA parca...