Fulgusori de nov-dec 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ancutza am mai zis de dim, a reinceput munca mamia meu...nici catelul nu-l pot scoate afara.......l-a scos sotul la 7 dim si-ln mai scot seara cand o veni vreunul din ai mei

lili_a nu vine sotul devreme...dupa ce iese de la munca se duce direct la curte ca avem muncitorii acolo..si se intampla sa stea si pana la ora 22 (ca aseara)...de-i fac baie la fata singura ..(bine..cu mama langa mine)

aaaaaaa....da...noi facem baita in fiecare seara + spalat la cap

Ava ce sa zic..80e..mie mi se pare enorm, da depinde si de lumea in care va invartiti...poate pentru altii nu repr o suma mare
Cand aveti botezul???...sa stiu sa ma uit la artificii

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Asa face si Raru' uneori....si tind sa cred ca nu e greseala....cand isi da cu manussa peste ea sau chiar si cand si-o tine cu pumnul in gurita.....sau cand imi da cu manussa peste biberon..in semn ca nu-i convine ceva......stiu....pare pre devreme....dar, parca uneori din gesturile copiilor parca intelegem mai multe decat ne-am fi inchipuit [-:I]

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

copiii astia ma fac sa mor de ras... Emi tocmai si-a scos suzeta cu mana (din greseala , desigur) si si-o baga in ochi

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dar Six feet under ai vazut? Tot cu Michael Hall.
Chiar, ce zici de Dr. House?

Eu ma uit la Family guys, a-propos de seriale, la American Dad si la Futurama pe vremuri (desene)

Citat:

Eu sunt fan seriale, ma destind, le prefer filmelor.

Edit ca acum citem: a luat 2 globuri de aur anul asta, rol secundar si rol principal masculin, Michael C. Hall

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor care va luati sau aveti deja BIBEROANE DR BROWNS, voi folositi din cele de sticla sau plastic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner
[
Raluci, am sunat la consultantele in lactatie si am intrebat de marimea mameloanelor de silicon. Mi-a spus fata cu care am vorbit ca marimea e pur si simplu pentru sfarcurile noastre, bebeii n-au nici o legatura. Adica gauricile sunt la fel la toate, deci ei isi iau lapticul la fel. Si atata timp cat asimileaza bine in greutate, inseamna ca folosim ce trebuie. Eu il am pe cel mai mic, ca se pare ca sfarcurile mele sunt destul de mici in diametru La clinica mi-au recomandat marimea asta, deci e cea buna pt mine. Asa ca nu tb sa le schimbam.

merci laura

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Dr. House e cool ....si serialul....si actorul .....din pacate nu prea l-am urmarit decat de cateva ori....la inceput eram mai mult cu "Grey's Anatomy"...si acum i-am pierdut sirul si astuia

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Eu ma uit la Family guys, a-propos de seriale, la American Dad si la Futurama pe vremuri (desene)

Citat:

Eu sunt fan seriale, ma destind, le prefer filmelor.

Edit ca acum citem: a luat 2 globuri de aur anul asta, rol secundar si rol principal masculin, Michael C. Hall

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Dr House sunt la zi cu el. Six feet n-am vazut decat bucatele sporadic la HBO. E pe lista mea "de vazut", tocmai din cauza lui Michael C Hall. Seriale animate si comedii in general nu urmaresc. Prefer dramele si filmele de actiune.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mai, eu sunt topiiiita dupa dr.House... am descoperit ca etse joia pe tvr1 serie noua

Krelia, da cred ca pustii nostri devin din ce in ce mai constienti de unele chestii ma consider extrem de norocoasa ca am doi si pot sa fac paralelisme intre ei, vreau sa-ti spun ca deja se contureaza personalitati diferite la ai mei... Emi abia acum de curand a inceput sa zambeasca la mine constient cand ii vorbesc si sa gangureasca, practic el in pauzele de papa si nani doar plangea, uneori televizorul ii distragea atentia... in timp ce Dragos de cand se trezeste e cu gura pana la urechi, uneori ma trezesc cu el noaptea cand ii dau sa pape in somn ca deschide ochii si imi arunca zambete cu ochii aia ca margelele in intuneric... de azi mai precis am doi zambareti si nu doar doi plangaciosi

Simina, sincer a fost propunerea nasilor locatia asta si mi-am zis: la naiba, de ce nu??? pentru baietii mei o fac lata si basta, nu ma intereseaza ce gaura voi avea in buget. Pe 13 februarie va fi evenimentul la biserica de langa tine (Tarca).
referitor la cumparaturile pt botez, asa stiam si eu, ca nasii trebuie sa se ocupe de biserica, lumanare (lumanari) si trusoul bebelusilor de dupa slujba, precum si de celelalte maruntisuri, ulei, crasma, fasa, prosop pt preot... acum, gusturile nu se discuta dar mie imi plac hainutele acelea speciale satinate... stiu ca nu sunt practice si ca dupa botez nu mai imbraci copiii in asa ceva, dar cred ca e la fel si cu rochia de mireasa... Eu vorbesc, care nu am imbraca rochia alba Se pare ca sunt mult mai traditionalista cand e vorba de copiii mei Desigur ca ramane la latitudinea nasilor daca vor cumpara acel gen de hainute, eu una nu voi sufla o vorba despre asta, dar mi-ar place, de ce sa nu recunosc...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Lidia ,
eu am biberoane dr.Browns, sunt din policarbonat
ce anume vrei sa mai sti despre ele?
..sunt anti-colici..foarte bune si practice, usor de manevrat mai ales cele de 120 ml.

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Ava, exact asa spune si prietena mea care are 2 gemene (apr. 2 ani)..ca de mici li s-a conturat personalitatea..diferita..una e mai zgubi si alta, evident, mai linistita...una mai mamoas, alta mai independenta...si tot asa......sa vezi ce frumu va fi cand se vor juca amandoi

bine ca mi-ai zis de serial...poate reusesc sa il mai prind si eu, ca tare imi placeau replicile drlui din film

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput