Fulgusori de nov-dec 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elo mamici!

cred ca dau de baut azi ..Raru' a papat aseara la 21, la 22 a adormit..la 3 a miorlait un pic...dar a adormit la loc pana la 6.30 . Dimineata s-a trezit la 9.30, la 10 a papat...si acum e shaormica miscatoare in patut

sa indraznesc sa sper ca a renuntat la mesele alea de dinainte de ora 6?

ralu_seby...bine ai venit la scutecele!....stai linistita ca nu ai plictisit pe nimeni (din contra, ne amintim si noi pe unde am trecut si pe unde, inca, unele mai trecem poate...cu programul lui bebe )

fete, tb sa va zic ceva ca e prea tare...si sunt curioasa daca si ai vosti bebei au asemenea comportament ...cand il aduc pe Raru' in sufragerie, si-l tin in brate, pe canapea, se uita ca hipnotizat la niste tablouri din spatele canapelei (tablourile sunt cu simboluri egiptene si mai e unul mai maricel, cu 2 indivizi din aia egipteni, cu fuste si coifuri..ma rog...cum se purta atunci ....eh, si Raru' al meu, indiferent de ce disconfort are..cum sa cu ochii de tablourile alea, incepe si zambeste la ele, le vorbeste si uita de toate ....

lavi - pup back

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Multumesc mult pentru toate gandurile bune!! Trebuie usor-usor sa va retin si numele . Acum ne-am intors de la dr. Avem 5.200 kg si 57 cm la 6 saptamani, iupiiii!! Ma stresam ca nu am lapte suficient sau ca nu-l satura, dar dna dr. a spus ca nu e cazul sa ma stresez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Am nascut la Polizu si neonatoloaga nu mergea pe ideea de supliment pt a incuraja alaptatul. Nimic de zis, insa bebe al meu a plans de foame in tot acest timp iar eu...nu va pot descrie cat de obosita si napadita de ganduri eram. O singura asistenta i-a dat in noaptea in care l-m tinut continuu la san pe la ora 5 dimineata niste glucoza si a zis ca era infometat tare, ca a mancat 2 seringi. Apoi a dormit aproape 3 ore si gata. La Polizu bebelusi sunt adusi cat mai repede dupa nastere la patul mamei, ceea ce recunosc ca poate fi obositor. Noroc ca am avut o recuperare f buna si rapida dupa operatia de cezariana, altfel cred ca imi luam campii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Salutare si neata si din partea mea

Rusinica sa imi fie ca nu am mai intrat sa vorbesc cu voi, dar acum ma simt mai bine si promit ca intru mai des.Ce sa va zic, ma simt mult mai bine, pot sa il iau acum pe Matei in brate, am o tanti care ma ajuta cu el si suntem ok.Maine facem vaccinul si sper sa nu plangaceasca prea tare.

Ma bucur ca vad ca sunteti bine,va pup cu drag

De ce nu pot incarca poze pe picassa?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hello si de la mine...rechinila e calare pe mine..doar asa trage tura aia de 10 min de somn
Mai fetele eu tot stau la panda sa vad si eu pe rechinasa jucandu-se cu zdranganelele atarnate la carut..da nici o sansa....Atat doar, o vad ft atenta la tv, cand il prinde in raza ei vizuala. Si am mai obs ca atunci cand ii este foame si urla , se calmeaza un pic cum ma vede ca ma asez langa ea si scoot sanu

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Mna ziuaaa

Ralu_seby, bine ai venit la noi! Felicitari pt rezultate!!!

Roxyaly, ma bucur ca esti ok. contul de picasa nov.dec2009 s-ar putea sa fie plin. mai este unul fulgusori2009 cu aceeasi parola

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am revenit, sa vedem ptr cat timp. Azi ii tare maraita si ultragitata. Nu stiu ce-o apucat-o. Bag 3 vorbe ca apoi merg la bucatarie asta daca nu se scoala iara...

Ralu_seby, felicitari ptr evolutia lui bebe s-o tineti tot asa! Mie mi se pare f bine ce fac astia la Polizu, si folosesc siringa ptr eventual supliment. E greu ptr mama dar e mai bine asa, crede-ma!

Coquelicote, tu ma intrebai de meteorosensibilitate? N-as putea sa-ti dau o explicatie stiintifica ptr ca n-am studiat fenomenul, , nu e babism, e ceva real si pe care multa lume il simte pe propria piele. Ca e operatie, ca e articulatie afectata de reumatism, ca e o veche fractura etc multa lumea resinte o jena/durere/amorteala la schimbarile bruste si majore de vreme.

Roxyaly, ma bucur sa aud ca sunteti bine, si ca te-ai refacut dupa operatie!

Merg la bucatarie ca dupaia regret...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

avalon, exact momentul mesei ma interesa cum il depasesti cand vor amandoi sa manance in acelasi timp.... eu am incercat la un mom dat sa pun macar unul in scoica si sa ii tin biberonul iar al doilea in brate... dar mi se pare ca nu sta f comod in scoica ca sa il tin pe toata durata mesei...
in rest cu somnul si joaca ne descurcam si noi...

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Uitasem, normal... am mai pus niste poze ptr cine doreste sa le vada : http://community.webshots.com/album/576391682VSnhRO?start=0

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

DianaR am vazut pozele frumoase cu cei trei muschetari ai tai, si vreau sa spun ca junioara ta m-a dat pe spate la cat e de draguta!

Roxyaly bine ai revenit!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput