Fulgusori de nov-dec 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis, gata -ua! Eram cu Rareshu in brate! SI nu mai aveam cu ce mana sa invart in ibric!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna dimineata,

ah, ce-as bea o cafea buna cu mult caimac si cu putin lapte... mi-e trae pofta; ma bag si eu la cursa carucioarelor , insa nu am curaj sa ma bag la cursa cu kilo-ma amagesc ca voi slabi cand voi putea face abdomene-adica peste vreo 3 luni
bebelusul meu s-a culcat singur si sunt ff mandra-am un copil tare cumintel, nu ca nebuna de fiica-mea care statea numai in brate si ma trezea in fiecare dimineata la ora 6 ca sa stam la taclale-ce daca avea 3 luni, trebuia sa vorbeasca cu mama si acum este prima care se trezeste; la 7 e in picioare-nu am nevoie de ceas desteptataor

eu va citesc, insa cum vreau sa scriu , ba plange bebe, ba suna tel, ba la usa....si uite asa!

vreau sa caut filmuletul cu masajul acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

hai ca scriu si eu un pic cu Mateiul atipit langa mine.

Monis - Da, ma bate gandul sa incep sa fac sport la aparatele alea de fitness din parcul kiseleff. Si sa stii ca nu vreau sa ridic osanale Filantropiei dar si mie chiar mi-au scris pe fisa de externare la observatii sa ii dau LM, fara completare.

Ragapie - ce gazela ai tu acolo. Matei al meu avea 62 de cm la 5,800 si mi se parea tare lungutz. Acum are 63 si 6 kg:P. Ai grija cu mastita.

Ralu- Seby- Bine ai venit. Se pare ca numele Matei este tare frecvent. Eu tot aud de baietei Matei; cred ca atunci cand vor fi maricei ai nostri nu o sa mai fie un nume rar, dar noua ne place tare numele asta.

revin

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

am slabit jumate de kg
cantarul a aratat 54.56 kg!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No am revenit.

Aseara mi-au venit barbatii acasa. Acu mi-e intoarsa casa pe dos si abia am aranjat cat de cat si am desfacut bagaje.

Ralu_seby, bine ai venit la noi! Te asteptam cat de des poti!

Si asa cu porcii nostri mie mi-ati facut pofta de un purcel la cuptor, sau de o pulpa de porc in aluat la cuptor...

No, trimit ca s-a trezit si plange...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

BUNA ZIUA SI DE LA NOI
Mi s-a stricat leptopul ieri si nu am mai putut intra...are ecranul negru desi se deschide...mi-l duce la reparat azi.Acum am intrat de pe calc fratelui , calc ce este conectat pe tv si ma termina la ochi..nu stiu cum drak sta fratemiu la el
am citit tot din urma, muiltumesc pt raspunsurile ref la botez
Am sa lesin cu vostrii.Eu n-am cum sa dau raportul asa des pt ca n-am cantar bun, doar cand ma duc pe la nasa ma cantaresc....stam usa-n usa...da mai greu cu vizitele ca avem copii mici si nu ne corelam la orele de somn

ralu_seby bine ai venit....(a drak tastatura nici semnul exclamarii nu-l are)

Mi-a placut rau mesajul pt RamonaC..."ea un pahar cu apa si gandeste-te la cantar"....

de azi sunt singura acasa ca mama a reinceput munca...vai de mine...nici catelul nu-l pot scoate afara

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!
Ce placere sa va citesc savurand o cafea de la Monis!!!

Ancutzica,mi-ar surade un la protap!

Ralu_Seby ,bine ai venit printre noi! Btw,puiutul tau e nascut in aceeasi zi ca si mine!

Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun....tastez in timp ce tin in brate una bucata copil marait!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hhihihiih
na ca putem deschide o noua cursa, alegari in jurul carucioarelor . Cum scapam de zapada, al nostru e parcul

Ancutza - si eu vad incercari timide de gesturi voluntare la Santiago . Si ce-mi place ce tare se agita cand vede sanul! (sau il miroase?!?! )

Rony - am uitat pe unde stai, tu la ce parc te bagi la alergat?

Coquelicot - gata, Kiselef sa fie!
Cu recomandarea de la Filantropia, asa este, si eu am primit recomandare la fel. DAR, cat am stat acolo, tot lapte praf a primit, ca toti bebelachii de pe sectie. Si eu ma duceam cu sanii pleznind la alaptat, iar el dormea, satul de formula .
Ce am inteles eu de la ralu_seby este ca inca din maternitate a stat cu copilul tot timpul la san (si mai ales dupa cezariana) ca sa vine lapticul etc. Poate am inteles eu gresit
Ce face Mateiutz? Iesiti azi afara?

DianaR - mi-ai amintit de porcul la protap facut de Raluci Vreau si euuuuu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ce veselie pe aici! E petrecere in pijamale?

Mamicile in actiune,ati prestat ceva exercitii? Eu am inceput saptamana tragand chiulul....si am mancat si 3 fursecuri

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

La ce fel de exercitii/prestatii te referi???????.....noi prestam

SI EU SUNT CU FATA IN BRATE ACUM , DA ESTE OCUPATA SA FACA CA AICI: http://picasaweb.google.com/Mariana.Simina/TotInIanuarie?feat=comment_notification#5427708855491020370

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ramonika, operatia mea are la 2 luni jumate 13 cm dar nu iese din chilot nici sus nici in laterala, cred ca in timp va ajunge cicatricea pe la 10 cm. Dar e foarte subtire si discreta, eu tamponez cu tinctura de galbenele acolo pentru cicatrizare, o data m-am surprins ca tamponam urma ramasa de la chilot (adica mai sus de operatie), ca era mai vizibila decat operatia

cu baia si noi o zi da o zi nu, pentru ca avem doi si pentru ca e iarna. pe fata, gat si manute ii sterg si de mai multe ori pe zi cu ser fiziologic pe un tampon de bumbac (discheta rotunda demachianta daca stiti)... serul il tin in seringa pe calorifer ca sa fie cald si de cand il folosesc cald chiar le place operatiunea, radem si gangurim ca mami face tot felul de giumbulustiucuri ca sa le distraga atentia

gabitza, ma descurc singura cu ei (ma ajuta sotul numai la baita si la alte diverse treburi in casa cand vine de la job si in weekend), totul tine cred de organizare, eu sunt maniaca totul sa fie la locul lui...

fug ca e ora de masa, o adevarata provocare

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput