Fulgusori de nov-dec 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

yo tocmai ce am mancat niste lapte cu niste corn flakes ... ca si mie imi era cam foame
RamoC bea si tu o cana de apa si gandeste-te la cantar

lili si eu am patit asa si acu' doua zile i-am aratat si sotului cum "explodeaza" curutzu' lu' fii'sa si cum murdareste un body pana la gat ...a facut tati niste ochi ...

rgagapie ma bucur ca esti mai bine...nasol tare cu febra asta

Lumi bag seama ca tu poftesti la porcusorii aia la protap

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara dragelor, sunt noua pe acest forum, o mandra "posesoare" a unui baietel nascut in data de 08.12.2009 (maine implinim 6 saptamani ), pe nume Matei-Andrei. Nu am avut deloc timp sa ma dumiresc cu privire la regulile forumului (nu inteleg de ce sunt atatea subiecte cu acelasi nume..), dar toate sunteti asa dragute si pe masura ce reusesc sa citesc posturile voastre pare ca sunteti ca o familie, ca va cunoasteti si nu trece zi sa nu mai impartasiti din experienta cu bebe.
Sper ca nu fac vreo prostie postand aici intamplari din scurta mea experienta ca mamica.
Problema mea este ca am un baietel tare scump dar cam "terorist"...nu reusesc sa fac nimic nici prin casa, nici pentru mine, toata ziua vrea in brate, sa nu fie lasat nicio clipa singur, nu doarme decat rar in timpul zilei si noaptea ne trezim de 2-3 ori. Nu stiu cum sa procedez ca sa reusesc sa echilibrez putin balanta. Mama este principalul sprijin, vine zilnic la noi in jurul pranzului pana seara, sa ne ajute cu mancarica si un fel de schimbul II pentru bebe. Acum parca m-am mai obisnuit putin cu situatia si cu oboseala, dar trebuie sa fac ceva. Cum il lasi jos se martaie si dc vede ca nu il bagi in seama incepe sa urle si sa planga cu niste lacrimi de crocodil. Am incercat sa il mai las cate 10 min sa planga dar niciun rezultat, pana nu il iei in brate nu se opreste, chiar daca ma duc si vorbesc cu el calm si il mangai pe burtica, pe spate. Matei nu e un copil cu multi colici, am f mare grija ce mananc, nu are crize zilnice. Am nascut prin cezariana si bineinteles ca lactatia a survenit un pic mai tarziu, cam in ziua a 3a, el fiind un baietel mare, 4 kg la nastere si 53 cm, a scazut cam 10% din greutatea de la nastere in perioada cat am stat in spital, deoarece ne spunea sa il punem la san cat mai des, fara supliment. Si uite asa am stat fara sa exagerez toata noaptea cu el la san, pt ca de la nastere dc il puneam jos trezea tot salonul (in conditiile in care restul copiilor dormeau si erau linistiti, doar al meu urla)..uff cat am scris deja, o sa va zapacesc..In timpul zilei nu dormea si tot asa, deja ma gandeam cu groaza ca nu am sa rezist, cum va fi viata noastra de acum incolo, nu stiam ce sa-i fac ca sa il linistesc. Ma gandesc ca poate de aceea acum i se pare asa normal sa stea in brate. Papa la 2 ore si acum, destul de rar reusesc sa ajung la 3 ore diferenta intre mese. Ma termina gandul ca nu doarme, nu se incadreaza deloc in standarde, ma imbolnaveam cand citeam ca ar trebuie sa doarma aproximativ 16 ore pe zi, cand al meu nu dormea in total nici 10. Nici astazi nu a dormit in cursul zilei..mai atipeste la mine in brate, dar de cele mai multe ori cand il pun jos, se trezeste. Nu pot sa calc, nu reusesc sa mananc uneori (acum nu am reusit sa mai mananc de seara ca a urlat din toti rarunchii), incerc sa ajung dimineata sa ma spal, sa pun pe foc ceaiul de chimen si anason. Suzeta nu prea-i place, se mai amageste cateodata cu ea, dar o arunca atunci cand vede el ca nu curge nimic..
Maine, adica astazi, mergem la dna pediatru, sa ne cantareasca si sa ne masoare si sa ii povestim cate nebunii face acest mic "terorist".
Il iubim cu toata inima, tati e foarte mandru de printul lui, insa ne va manca sufletul daca o tinem tot asa.. Nu stiu ce sa fac ca sa doarma mai mult, sa stea si el mai linistit. Il hranesc exclusiv la san si de ieri am inceput sa beau Galactogil si un ceai de la Humana pentru stimularea lactatiei, pentru ca tot am impresia ca poate nu am lapte suficient. M-am muls, laptele e alb si gras si totusi...nu stiu unde si daca gresesc.
Iubitul meu este un copil minunat, cand zambeste ma topesc toata, tot timpul mai descopar cate ceva nou, ma uimeste ce putere are deja in muschii gatului si face niste grimase..iti vine sa il mananci (mie cel putin ).
Imi pare tare rau daca v-am pricinuit dureri de cap, dar simteam nevoia sa ma descarc putin si poate sa aud cateva sfaturi.

Va pupic si nu in ultimul rand, sa va traiasca bebicii si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatzaaaa

Nu va las cafea, ca sa fiti cuminti si sa dormiti

Dar mai aveam de zis aseara una alta, insa m-a doborat somnul
Coquelicot - bun revenit . Auzi, poate e kk verde de la atatea supe - glumesc si eu, dar chiar vroiam sa zic ca am cam renuntat la 'regim' de o vreme, am inceput sa mananc din toate. In schimb ii dau tare in continuare ce ceaiul de anason + fenicul.
Eu cu slabitu' nu am treaba, dar daca ne vedem in parc, ma bag la un fugit in jurul carucioarelor .
Buna ideea cu masajul inainte de baie, cred ca voi incerca si eu mai des - am inceput in seara asta .

Mai, nu dati dupa mine, ca n-am eu treaba cu porcii vostri, intrebam doar cum sa fie noua lista

Carla - felicitari pentru somnul bun al puiului. Vezi, inca nu are 3 saptamani si incepe incet-incet sa-ti faca surprize de astea asa placute
si bine ai venit in clubul "vroiam sa mai zic cate ceva, dar am uitat"
Cum mai merge mariajul? E mai bine?

Ancutza - esti ambitioasa tare (eu cred ca vei avea cel mai lung rand de ca fetele s-au bagat la saptamana cu update, tu in schimb zilnic... )

Rgagapie - mult succes cu pregatirile si felicitari pentru bebelusa ce a crescut asa frumos. Ai grija sa patrezi lapticul si dupa ce se termina necazul cu sanul

Iote si la Lumi - io vad multi - i in zare venind catre lista noastra....
Eu am tras pe dreapta repede de la petrecere si cam toata lumea la fel, a mai ramas Ancutzica un pic....

Ralu_seby - bine ai venit la noi.
Ca sa stii din prima (ca altfel iti va fi neclar si iti va scrie toata lumea), primele 12-14 mesaje de la tine sunt moderate (adica au nevoie de acordul moderatorului pana sa fie postate aici) si de aceea vor aparea cu intarziere. Ar fi bine ca aceste prime mesaje sa le scrii f scurte si unul dupa altul, ca sa nu mai fii moderata si sa scrii in 'real-time' cu noi.
Sa-ti traiasca baietelul "terorist"! In ce spital ai nascut de ti s-a spus sa-l pui des la san dupa cezariana si fara completare???? ca parca nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva in Bucuresti (n-oi fi nascut tu la Euroclinic sau ceva?)
Nu cred ca ne-ai facut capul cub nici uneia dintre noi, te asteptam sa ne spui mai multe. Sfaturi or sa vina de la fete, eu sunt norocoasa cu un copil cumintel, cel putin momentan (ceea ce e un lucru bun, ca mama sta tare departe ca sa ma pot baza pe ea).

Gata, plec la somn ca puiul trage tare si eu ma labartez pe forum

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, eu postasem dincolo, pt ca am ratat mesajul discret cu '9' Asa ca dau copy si paste aici:

Nu am apucat sa citesc tot, dar vreau sa scriu repede cat apuc, ca azi am tot fost pe fuga cu diverse treburi, ca daca a plecat mami...

Raluci, am sunat la consultantele in lactatie si am intrebat de marimea mameloanelor de silicon. Mi-a spus fata cu care am vorbit ca marimea e pur si simplu pentru sfarcurile noastre, bebeii n-au nici o legatura. Adica gauricile sunt la fel la toate, deci ei isi iau lapticul la fel. Si atata timp cat asimileaza bine in greutate, inseamna ca folosim ce trebuie. Eu il am pe cel mai mic, ca se pare ca sfarcurile mele sunt destul de mici in diametru La clinica mi-au recomandat marimea asta, deci e cea buna pt mine. Asa ca nu tb sa le schimbam.

Diana, nu tin neaparat sa renunt la mamelonul de silicon, pt ca ne e bine amandurora cu el. Daca se intampla natural, bine, daca nu, il las asa. Adica eu incerc din cand in cand, dar nu vreau sa-l chinui. Si adevarul e ca si mie mi-e bine asa. Vaccinul de gripa l-am facut eu si tati, bebeii doar dupa 6 luni au voie.

Mai scriu mai tz ca plange.

Si acum pot completa:
Andre, eu am zis de mult de biberoanele Dr. Brown's (ca sunt f bune), dar cred ca ai ratat mesajul Ma bucur ca ai gasit o dr asa buna
Parca am mai vrut sa mai zic cate ceva, dar sunt obo si nu mai stiu. Va pup!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata,

Ancutza... parca vorbesti de Eva mea... exact acelasi program il are...

si eu le fac masajul inainte de baie, asa scrie si in instructiunile pe care le-am primit la externare si mi-au spus si cat eram in maternitate; ce nu stiu eu sigur este daca le fac masajul corect... in maternitate nu mi-au aratat pt ca erau f mici si mi0au recomandat sa incep masatul dupa ce trec de 3 kg....
vorbeati ceva de un link... sau Andre ziceai de un filmulet....

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata. Doar atat am intrat sa va spun ca a postat Rebebebe povestea nasterii ei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147373 I-am lasat mesaj sa intre si aici.
Merg sa ma mai bag un pic in pat ca mi-au plecat pruncii mari la gradi...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

buna dimi!

Gagici ce mult ati mai scris de ieri dupa amiaza-abia am reusit sa recuperez ca sunt cu pustiul in brate.A adormit cu suzeta in gura ca era nervos. Aseara a dormit de la 6 la 8 si abia am reusit sa il adorm pe la12 jumate. Am observat ca daca il las sa doarma seara faea sa manance suficient, se trezeste nervos, mananca si urla si adoarme greu. Asa ca trebuie sa ii dau papa si apoi sa il adorm!

Monis,Laurairina,Ancutza,RamoC,Andre,Simina,Raluci,Floricik,Dienutze, Dankutza,Lumi,Ramonik,mylady,etc
!

Shtephy, ma bucur ca ai revenit!

Krelia pupam tizu si pe tine!

Ancutza, sa nteleg ca tendinta lui Rares de a prinde jucariile poate fi voluntara!

Simonette imi e tare dor de tine....daca citesti postarea mea sa stii ca sper ca totul e in regula cu cei trei printisori ai tai si ca vei reveni curand!

Miany...totul e bine nu?

Bine ai venit ralu_seby! Sper sa te simti bine alaturi de noi!

Rgagapie imi pare rau ca treci prin asa probleme si te inteleg perfect, pt ca saptamana trecuta am experimentat si eu aceeasi stare. mulge-te si maseaza-te cat mai mult chiar daca doare....si o sa treaca in 3-4 zile!

ufff...greu e sa scrii cu stanga!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alooooo
pe unde umblati la ora asta?
Acum pot si eu sa stau pe aici si abia a aparut Lavinia si pana si ea fara cafea

Gabitza, am trimis eu pe contrul comun nov.dec2009 2 postere cu masajul bebelusilor. Vezi acolo pana una-alta

Bine, hai ca fac eu pentru toata lumea

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Neatza!!!

Ma bag si eu la o cafea cu miere. MONIS cand alergi in juryl carucioarelor vin sa te filmez

RALUSEBY bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza gagici

eu sunt un mic zombie pt ca fii'mea a adormit la 4 fara un sfert azi dimineata dupa aproape 5 ore de scheunat, mancat, hilizit, urlat, mufat, plimbat, leganat

ralu_seby bine ai venit in "familia" noastra
o sa vezi ca in scurt timp bebe Matei o sa-si faca un program si nu o sa mai fie asa greu

Monis poate reusesc sa ma ambitionez si sa nu am eu cel mai lung sir de
ma bag si eu la cafeaua aia ca poate ma trezesc mai bine

Gabitza astept si eu vremurile in care o sa pot spune "copilul meu a dormit de la 12 la 8 cu o pauza de papa" ...pana atunci cred ca mai trece ceva timp..

Diana am citit povestea nasterii lui Nikky...o nastere cu peripetii frumos povestita

Lavi sunt convinsa ca Rares vrea intr-adevar sa prinda jucariile cu manuta, daca nu ar vrea nu cred ca s-ar agita la fel de mult cu mainile , eu daca ii iau bara cu jucarii de la patut Sabina nu mai da din maini, cum vede jucariile cum incepe sa se agite si da din maini si din picioare , eu vad asta ca un gest voluntar

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput