Fulgusori de nov-dec 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Sunt praf, am scris ca bebe a adormit azi-noapte la 11, de fapt trebuia sa scrie ora 01..

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ralu, stai linisita ca o sa se obisnuiasca si puiul tau sa doarma noaptea. Iti dau exemplu pe Santiago al lui Monis care si-a facut singurel programul de somn, si apoi pe copilul meu. Pana la doua luni, am fost mamica zombi, Rares dormea ziua si noaptea ma tinea treaza. Urla la inceput si apoi avea chef de povesti. Apoi s-a schimbat singurel...adoarme pe la 10-11 seara, pana la 6-7 dimineata, cu reprize de papa la 1 si la 4. Vei vedea ca totul se va schimba....doar ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Dar unde sunt restul fetelor???? N`o fost buna cafeaua mea!???

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata buna.

Teodora mea ii plina de muci exact ca si sora-sa la 2 luni si tot fix inainte de vaccin. Asa ca se amana...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Neata buna.

Teodora mea ii plina de muci exact ca si sora-sa la 2 luni si tot fix inainte de vaccin. Asa ca se amana...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

off...saracutza

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

op si io cheauna de somn..Oare cand o sa ma mai satur de somn????

Sa ma laud si io nitzel, am inceput ceva miscare, inspirata de fetele miscarete pe tae bo-Lumi, Ramonika, am descarcat si eu un program tae-bo de-a lu nenea ala negru si misto si am inceput usor usor miscarea, ieri am reusit vreo 20 min,( da recunosc ca am facut gogosi pt al meu si am crapilit si io vreo 3..deci miscarea= fix 0, da macar am facut ceva--stiu stiu, aruncati cu )

Rechinila mi-a dat trezirea la fel ca de obicei toata noapteaa, si ca sa imi faca in ciuda, se frichinea, molfaia pumnisorii, si cand o luam din patut sa o alaptez ea dormea in continuare si nu primea papica..si uite asa am stat pe langa ea sa ma bage in seama , dar nici sa nu o trezesc eu de tot..

Mai da eu am ramas cu nelamurirea...unde a zis Diana ce profesie are???Vazui ca ati primit raspunsu, da eu nu'l gasiisi am ramas cu curiozitatea...ca

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Beiii , sa ma laud si io cu ceva, fiimea acu isi studiaza manutzili!!!!!Mai mai, vorba lu Ancutzica, parca ar fi luat la facultate, asa mandra mi's de ea!!!
O vad ca isi tot duce manuta in sus si tot sta si beleste ochii la ea, misca degetele, deschide pumnul, si se enerveaza ca nu nimereste din prima gurita sa molfaie nitzel dejtele

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Cristina_boc, centru de activitati al Amaliei l-am luat de la o librarie de aici din oras..ca e orasu mic si nu prea am avut de unde..Am dat un milion..da nu cred ca te ajuta cu nimic..doar asa informativ Pe urma am vazut la Carrefour, centrul ala de activitati de care vorbeau Camy si Ionela, acolo costa 138 lei da e mai frumos parca decat al meu!!

Am vazut poza target a lui Betty, ce mistoo mai erai acolo..Bine ca si acu cand vad ca ai deja 52.2kg(aproape targetu dorit de mine, io care am 61kg) ma apuca depresia..Da pe urma ma gandesc ca uite asa imi iau avant sa ma apuc serios de slabit

Ma bucur ca am vazut-o si pe Roxyaly care e mai bine, si promite sa fie mai activa, pe Lorelix care foloseste dr Brown, pe Betty ca tot intrebam eu pe aici de ea ce mai fac baietii, sper sa va vad mai des pe aici!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata si de la noi, pt prima data la scutece.
Ne-ati lipsit. Efectiv nu am avut timp si energie sa ma mai ating de laptop...am avut colici, apoi am racit toti 3....tratamente, nopti si zile nedormite, tot tacamul.Am facut si botezul...am pus cateva poze pe contul comun, daca vreti sa ne vedeti.
Vroiam sa recuperez cu cititul, ati fost tare harnicute, nu stiu, zau, cum reusiti si cu bebe si cu timp de forum.Visez si eu la vremuri de-astea, de normalitate.
Eu inca mai sunt racita rau...m-am tratat doar cu ceaiuri si paracetamol...tot visez sa ajung la mama, la Roman, sa ma pun si eu cat de cat pe picioare.Trebuia sa plecam ieri dar, cu norocul meu...au dat zapezile peste noi.In fine, sper sa plecam azi, dupa ce trecem pe la pediatru, ca tocmai am terminat tratamentul.Ieri a fost gogoasa tare nervoasa, nu doar ca plangea, dar si tipa in acelasi timp...a dormit doar cate 30 de min in timpul zilei, dupa ore de leganat si plimbat prin casa.Noaptea a fost mult mai bine...somn si papa la 3 ore.Eu sunt fericita daca nu plange noaptea, nu conteaza de cate ori se trezeste...
Vroiam sa va salut, acum ma duc sa fac bagajul...si ne mai 'auzim' cand ma intorc de la mama...Mi-am pus toate sperantele in plecarea asta, sper sa ma intorc un pic mai odihnita, ca acum sunt zombie rau...daca in timpul sarcinii spuneam ca mai am un singur neuron, acum am ramas parca si fara ala, bate vantul rau la mine la etaj
Va pup pe toate, fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lavi, acilea mi-s ...da' ma striga fi-miu..asa ca nu poci ca sa stau....am intrat numai curioasa sa vaz raspunsuri..ca mi-era ca iar nasc vroe polemica ....ca parca am je asa...un dar e a ma baga in discutiuni si de a isca diverse

Diana, multumesc frumu pentru raspuns!

gata, am fugeat...paote reusesc sa mai intru dupa si daca o adormi ...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput